Željko Sopić

Started by Fornax, 22.08.2023, 23:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Quote from: Zelko Maler on 23.08.2023, 00:24vodit će ih Sopa u Lilleu.
Di si to procitao? Netko je na drugom forumu napisao da ide u Lille ali da nece biti na klupi.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Z
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 23.08.2023, 00:29
Quote from: Zelko Maler on 23.08.2023, 00:24vodit će ih Sopa u Lilleu.
Di si to procitao? Netko je na drugom forumu napisao da ide u Lille ali da nece biti na klupi.

aha ,moguće, da tako piše kako si rekao. Ja sam sam protumačio da će biti na klupi.

Znači debitira na ruglu, nedavno je tamo odigrao 0:0. Ponovilo se.

Ne znam taj lik mi nije legao bas gledajuci izjave svakakve koje je davao proslog proljeća i da bi i on isto mogao na slican nacin ko Jakir na prvi mig Dinama napustit nas ekspresno itd.
Forza Fiume ale!

I
Na prvu...Mladi Serse sa hrvatskom putovnicom.

Sad... sto vise vrijeme odmiče.
Pa hajde, svi smo u stupnju pickaranja i gnjeva pa nek bude trener u skladu sa tim.

Želim mu puno sreće i da sljedeće sezone u ovo vrijeme još uvijek bude na klupi našeg voljenog kluba

23.08.2023, 06:21 #19 Last Edit: 23.08.2023, 06:22 by m
Nisam do prošle sezone pratio njegov lik i djelo, ali ono što je s Goricom napravio je za svaku pohvalu. Nadoknadio je veliki bodovni minus kad su ih svi već otpisali, a pamtim i onaj trening u 2 ujutro na koji je poslao igrače kad su se vratili iz Šibenika pijani slaveći pobjedu. Dodatno, pobijedio je nas, Dinamu je dosta bodova otkinuo (za razliku od agenta 009), te mi se čini da ga igrači prate i poštuju.

Nije mi drago da je Gorica ni kriva ni dužna ostala bez trenera, iako koliko čitam ovo je sve odrađeno u dogovoru s Črnkom + njih ne čeka za 3 dana utakmica sezone. Većina naših zamjerki odlasku agenta 009 odnosi se na:
1) način na koji je otišao (ujutro vodi trening, popodne mučki otputuje ko fol obaviti nešto u Zg, bez oproštaja s igračima, i još povuče i Mrčelu sa sobom)
2) tajming gdje samo nula od čovjeka može napustiti ekipu tri dana prije playoffa protiv Lillea

Nadam se da će Sopić prijelaz gospodski odraditi i želim mu dugu i uspješnu karijeru na našoj klupi.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

R
Nekako mislim da će neki naši na posudbu gore

F
Ne znam sto bih rekao na izbor, sretno

23.08.2023, 07:26 #23 Last Edit: 23.08.2023, 08:05 by beetlebum

M
Ja sam zadovoljan.Odmah cu reci nisam bas gledao Goricu pa neznam kakvi su mu takticki kapaciteti ali vidim da vodi svoje ekipe energicno,na visokim okretajima. U njegovim ekipama vlada ajmo rec zajednistvo i bore se,a mi tocno imamo ekipu koja je fizicki mocna , zahvaljujuci smradu, pa mi se cini da malo uzdrmane mlade glave nasih igraca trebaju bas ovakvog lika koji se ne boji nikoga.

Dobro nam dosao treneru, kreni pisat povijest, vrijeme je da osjetis kako je biti sampion.

Sopić mi je solidno rješenje.

Nisam neki poseban fan, realno svojim CV-om on je na razini Tadića ili Budicina, a malo iznad pa evo recimo Đalovića. Mislim da smo kao klub ipak razina iznad pa nije više dovoljno SAMO imati žar da bi bio u prvom sastavu, a tako ni na klupi.

Čini se vrlo direktna osoba, ajmo reći bliže kafiću nego uredu prema razini komunikacije, ali nije da nam prošli trener nije bio definicija kafića. Pa smo ipak prešli preko svega toga jer u najavi utakmice kaže da je gledao protivnika i da desno krilo broj 7 djeluje kao vrlo zanimljiv igrač truć srać. A kao što je netko ovdje napisao, iza riječi stoji taj mutikaša, mafijaški osmijeh.

Taktičku stranu ne mogu komentirati jer je riječ o vrlo neiskusnom treneru koji je samo na karakter dobio priliku u Gorici - a polusezona ipak ne mora značiti ništa u široj slici. Ali dojma sam da upravo takvo rješenje trenutno i tražimo - ne nužno dugoročno ime jer takvog ne možeš izvući u pretrazi od 21.8. do 23.8. Puno mi je draži ovakav izbor nego neki ajmo reći mlakonje u ovom trenutku jer i sastav kakvog imamo je više nalik radnim konjima (u pozitivnom smislu). Tako da s te strane ovo bi mogao biti pun pogodak. Jer stilom pričamo o sličnim trenerima - gaje isti sustav igre, forsiraju fizički nogomet i energetsko nadmetanje prije tehničkog. Pa ne bi smjelo biti problema sa nekakvom prilagodbom.

Dobrodošao!
#navodninavijač

23.08.2023, 10:58 #27 Last Edit: 23.08.2023, 10:59 by Projeto
Ja bi volio da dovede pomoćnika.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Mensur_Mujd%C5%BEa

7 godina Bundeslige (koje god) nije šala.

A i trener vratara mi se čini njuška, Banić je dobar golman, njegov prethodnik je bio još bolji...

https://www.hnk-gorica.hr/momcad/8

Za sad Gorica nije obrisala Sopića.

Išao sam sad vidjeti nas, mi smo obavili dezinsekciju 5 žohara:

https://nk-rijeka.hr/momcadi/
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Jucer kad sam vidio info nisam bio bas odusevljen.
Danas nakon prespavane noci kazem idemo po taj naslov!

Zamisli da Sopić digne kantu. Kakve bi to izjave bile! Antologija u stvaranju.  :neretljak: