Željko Sopić

Started by Fornax, 22.08.2023, 23:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: 18orvat on 12.12.2023, 08:51.....Gdje je vaša reakcija kad purger vrijeđa naše legende?...
Nemoj biti nasilan.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

To što si ti zaključio da bi reakcija trebala biti neka vrst nasilja pokazuje da u tvojoj podsvijesti tinja ideja o nasilnom obračunu s Sopićem  ;D  ;D  ;D

Quote from: 18orvat on 12.12.2023, 09:04To što si ti zaključio da bi reakcija trebala biti neka vrst nasilja pokazuje da u tvojoj podsvijesti tinja ideja o nasilnom obračunu s Sopićem  ;D  ;D  ;D
Ni najmanje, znam bitke koje treba voditi, a protiv Sopića bih sigurno izvukao deblji kraj zato o njemu sve najbolje.  8)

PS ma gledaj zezamo se, ali imaš jedan stil od prvog posta u kojem si ne znam da li svjesno đonom krenuo na članove foruma pa... sve pet
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Komentar o Keku je isto plod povrijeđenog ega. Dobili smo utakmicu usprkos izuzetno lošoj igri, anomalnim golom. Kek je protiv Slavena hrpu puta kiksao usprkos dobroj igri s pregršt prilika. "Pa kaj vi hoćete, dobili smo".

I onda izgubiš domaću utakmicu na način na koji Kek nikad u svojih šest i kusur godina na klupi Rijeke nije izgubio (ne računam Austriu Beč iz očitih razloga)...
#degenerik

Odluka da Lindon seli na tribinu nije Sopićeva i zato je ikakva usporedba tog klauna i Keka moguća samo u Sopićevim mokrim snovima

M
Zato postoji jedan put,postepeno dizanje, i građenje karijere.
Rijetki su spremni odmah uskočiti u zahtjevnije klubove, što Rijeka jest, ne kao režimski (ali nije isto zaštićena), ali traži se rezultat od strane uprave i od publike.
On je praktički iz prve lige samo Goricu trenirao, ok, ima onaj drive ali nekad ide u overload i sjebe sebe i ostale.

R
vidi se po komentarima da smo malo poletjeli sa rezultatima i mozda ovo prizemljenje nije lose iako ovaj poraz se moze svima desiti ali za tako los pristup igri nema mjesta a tko je kriv to je dobro pitanje...po meni trener koji nije osjetio kako mu ekipa dise ali sada je uzaludno njega crniti

Sopa smo doveli jer je slican profil Jakiru , samo za siromasne sto ne znaci da se nece razviti ali cisto sumljam da ce to biti u Rijeci, vjerovatno ce dobiti ovu sezonu i ako ostane ovako hvala dovidenja .. to je nekako nacin na koji nas klub funkcionira a realno ima jedan poraz pa kako ga najurit ?
Nama je Jakir sa SD i Miskom okupio energetski jaku, mladu ekipu i igra nam se bazirala kao  takozvani rock and roll ili kako je on znao reci Klopp style a u HNL samo Sopa to njeguje odnosno ima tu energiju ,  problem je sto je to lakse igrati protiv ekipa koje nadmecu a jako tesko sa ekipama koje se postave u bunker i zato i mi i Dinamo kasljemo jer 80% utakmica HNL nasi vrhunski treneri postave igru bas kao Slaven jucer a mi osim toga presinga i napada na tu drugu loptu nemamo bas nista drugo i kada ti se desi da napadas niski blok toga prostora nema plus. bolikurcina onda se desi takva tekma
Pa i taj KLopp kako se vole usporedit nije bas osvojio previse prvenstva u Njemackoj , najcesce je pucao na kraju, desasava i u PL gdje osim jedne kante nije uzeo previse koliko ga se uzdize , mozda taj stil igre vise odgovara turnirskom natjecanju dok na duze staze najcesce takve ekipe dodu do zamora materijala
Da li je Sopa sposoban nesto stvoriti u gradnji igre necemo saznati ako mu ne damo priliku i cijele pripreme ...ja bi iskreno volio da imamo trenera blendiranog izmedu Sopa/Garcije/Rozmana i Keka :o)

– Hvala mojoj obitelji, ženi i djeci na potpori. Hvala svima u Rijeci jer primili ste me kao da sam Riječanin. Iznenađen sam ostao organizacijom i cijelim klubom. Uvijek sam se pitao kakav je Rijeka klub i sad, kada sam došao, vidio sam da su ovdje postavljeni temelji europskog kluba i vjerujem da ćemo u budućnosti postaviti letvicu još više, ustvrdio je Željko Sopić.
MAGICA FIUME

Što očekujete u novoj godini?
- Pa da budemi prvaci, normalno.  ;D
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

SuperSopa, koji prije dva dana štiti igrače od navijača, se vrača populizmu.

"Ja sam navijač Dinama, ali..."
#degenerik

Z
sere i dalje.

Quote from: Fornax on 14.12.2023, 19:40"Ja sam navijač Dinama, ali..."

Meni je njegova izjava sasvim korektna. Neće lagati da to nije njegov klub, ali jedino što ga zanima je Rijeka. Korektno. Ne vidim što je drugo trebao reći.

Quote from: Vado Magnar on 14.12.2023, 20:36Ne vidim što je drugo trebao reći.
Ništa. Trebao je reći ekzaktno ništa. Ne odgovarati na pitanje koje mu nitko nije postavio.

#degenerik

Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è