Željko Sopić

Started by Fornax, 22.08.2023, 23:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Tovarske Novosti pišu da Aberdeen pikira Sopu

Koja debilana

Možda je taj Aberdeen bio bitan tamo negdi 1967. ali danas je to klub u rangu Olimpije iz Ljubljane.. Ajde da su rekli da preuzima Leeds United ali kakav crni Aberdeen..
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

22.03.2024, 23:42 #467 Last Edit: 23.03.2024, 00:28 by worm
Sopa bio na Krenovcu, kakav mrtvi Aberdeen
 :svakacast:
MAGICA FIUME

M
Quote from: worm on 22.03.2024, 23:42Sopa bio na Krenovcu, kakav mrtvi Aberdeen
Papal kumpiricu

Quote from: moreplovac on 23.03.2024, 09:08
Quote from: worm on 22.03.2024, 23:42Sopa bio na Krenovcu, kakav mrtvi Aberdeen
Papal kumpiricu
Ne jebe Sopa ova "mondena" mjesta, šetnje po Opatiji, Kostreni...
Đir su mu boće po Viškovu i palenta na Grobniku  :svakacast:

Sve one slabosti koje sam mu zamjerao i zašto sam mislio da nećemo biti konkurentni u 2 dijelu prvenstva i nećemo se boriti za naslov je pretvorio u naše adute. Mogla bi ovo biti dugoročna suradnja na obostranu korist i žešće podebljavanje broja titula u riječkoj vitrini.

Bravo, Sopa, i dalje nastavi tako. Ja sam pripremio male žličice da pojedem sto sam servirao. Ti si kralj riječki.

25.03.2024, 08:18 #473 Last Edit: 25.03.2024, 08:20 by D2
Quote from: Zaf on 25.03.2024, 01:43Sve one slabosti koje sam mu zamjerao i zašto sam mislio da nećemo biti konkurentni u 2 dijelu prvenstva i nećemo se boriti za naslov je pretvorio u naše adute. Mogla bi ovo biti dugoročna suradnja na obostranu korist i žešće podebljavanje broja titula u riječkoj vitrini.

Bravo, Sopa, i dalje nastavi tako. Ja sam pripremio male žličice da pojedem sto sam servirao. Ti si kralj riječki.
Pitali Zafa za koliko bi pojeo ono veliko što je sam servirao.
Kaže on za minutu.
 ;D  ;D  ;D  ;D
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Sa malom žličicom, zaboravio si napomenuti.  ;D

Jbg, čovjek me je žestoko demantirao. Nema tu primjedbe, dapače.

Quote from: Zaf on 25.03.2024, 11:14Sa malom žličicom, zaboravio si napomenuti.  ;D
Jbg, čovjek me je žestoko demantirao. Nema tu primjedbe, dapače.
Ajde ti si bar priznao svoje "grijehe" iako je u ono vrijeme to izgledalo kao poprilična hajka.  8)
No tko se na kraju ne zna na svoj račun našaliti bolje da ni ne započinje postove,
Mislim da nitko sretniji od tebe i nas ovdje neće biti ako se 25.5. budeš malom žličicom do sita najeo.  ;D  ;D  ;D  ;D
U slast!
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

R
Moram se pridružiti u marendi  ;D
Meni je na početku jako smetao cijeli Sopin pristup ali eto naučio se i sada mi fora čak jedva cekam novi biser.. nacuo sam da ga je uvijek svlacionica voljela pa sam se nadao da će i ovdje biti tako..mislim da se ekipa skroz promijenila nakon priprema i da je sve kliklo.. I on se prilagodio i svaki potez za sada je za 10.. bez obzira na konačno stanje na kraju lik definitivno zaslužuje najmanje još jednu godinu pa nadamo se i duže..  ja sam pobornik dugoročnih trenera , i u dobru i zlu , za sve treba vremena a vidimo da se može i da lik zna zato ..dobar nam tek i Sopa  :svakacast:  :svakacast:

Quote from: Ro-Ro on 25.03.2024, 11:54Moram se pridružiti u marendi  ;D
Meni je na početku jako smetao cijeli Sopin pristup ali eto naučio se i sada mi fora čak jedva cekam novi biser.. nacuo sam da ga je uvijek svlacionica voljela pa sam se nadao da će i ovdje biti tako..mislim da se ekipa skroz promijenila nakon priprema i da je sve kliklo.. I on se prilagodio i svaki potez za sada je za 10.. bez obzira na konačno stanje na kraju lik definitivno zaslužuje najmanje još jednu godinu pa nadamo se i duže..  ja sam pobornik dugoročnih trenera , i u dobru i zlu , za sve treba vremena a vidimo da se može i da lik zna zato ..dobar nam tek i Sopa  :svakacast:  :svakacast:
¸

a dobro sad, mislim kritizirao sam i ja ono što mi se nije svidjelo, ali nema valjda trenera pa nekad i igrača koji nije podložan kritikama.. imam Kloppa na avataru, možeš mislit da ga nikad nisam kritizirao a obožavam lik i djelo istoga..
 jbg, pa tome i služi forum da se komentira šta je dobro a šta može bolje. Sopa to zasad odlično vodi, stvorio je pravu kemiju u svlačionici, ali sad mu slijedi posljednja 1/4 koja će zapravo odlučiti o konačnoj ocjeni rada.. iskreno, da uspije osvojiti titulu, što se tiče mene može gdje god poželi, pa i tamo čiji je navijač, samo nek odradi svoj posao ovako do kraja. ali otom potom..

samo da otvorimo pobjdeom i idemo dalje. još uvijek mislim da nam je preokret u Gorici bio krucijalan za 3/4 i dao onaj polet.. samo subota i Rudeš, tekma po tekmu...

'To vam spada pod ona medijska nagađanja. Tko je rek'o, zeko je rek'o. Nit' je mene itko kontaktirao, nit' je itko kontaktirao klub, a zašto ne Manchester City, nego Aberdeen, koja je razlika? Tako i tako se pišu gluposti, pa se može pisati nešto bolje što se toga tiče. Ozbiljno vam kažem, trenutno imam nula posto interesa za Aberdeen i bilo koga drugog, trenutno mi je fokus samo na Rijeku i, uz dužno poštovanje Aberdeenu, da dođe i deset puta bolji klub od njih, ja bih ostao tu u Rijeci. Eto, na znanje i ravnanje', završio je Sopić

vs

"Rekao bih da me zanima, ali malo je to komplicirano. Potpisao sam ugovor s Rijekom 1. prosinca koji vrijedi do kraja sezone 2025. Trebalo bi se puno stvari poklopiti da bih otišao iz Rijeke. Već sam izjavljivao da je to vrh trenerskog posla, da čovjek ne može birati kada će ta ponuda doći", rekao je nedavno Jakirović
MAGICA FIUME