Željko Sopić

Started by Fornax, 22.08.2023, 23:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

19.07.2024, 21:02 #915 Last Edit: 19.07.2024, 21:47 by Starless
Quote from: toñito on 19.07.2024, 19:33Trener je Bog i batina u Rijeci, i tako neka ostane! Jedina naša mana je bila,  da je ona budala Palikuća spizdila Tomića. Ali to ide Mišketu na dušu, jer je bio naivan, a Tomić je bio gospodin intelektualac za onu njemačku nepogodu.

Igrači u Rijeci, za razliku od bečkih konjušara i turske euforične družine nikada nisu smjestili otkaz treneru, klub i navijači stoje iza trenera. Čak i Cosmi je imao 5 utakmice previše kredita. Tako da ovo da igrači ne vole Sopića, koga boli kurac. Veži ih ugovorima, a ako ti nije pravo  -dečko smjer tribina. Kao da su igrači volili Keka, možeš mislit pa onog Zeca je potjerao nakon dva treninga. Ali su svi znali tko je igrač, a tko autoritet, i to se u Rijeci poštuje. A Sopić je sam izjavio, kod njega nema demokracije i to mi je ok.

A nakako imam feeling da je mali bauštelac, prvi u redu za tribine. Nosom para oblake, pa sa mobitelom sjedi na klupi. Nadam se da sam u krivu.
To je taj prljavi posao beckih konjušara da lovom mame igrača koji je pod ugovorom i stalno ga impicavaju.Treba mu odbrusiti i staviti na nos kad te nitko nije htio mi smo te uzeli.
Volim grad koji teče

S
@Starless : Treba mu odbrusiti i staviti na nos kad te nitko nije htio mi smo te uzeli.

Od Drmića naovamo to više ne vrijedi kod nas.

Quote from: Snowcrash on 19.07.2024, 18:35
Quote from: deo123 on 19.07.2024, 17:28Očito se nastavlja komunikacija kluba preko novina, Pasalica su tražili ovakvim tekstom, sad seru treneru na isti način.. nešto nezdravo se tamo dogadja

To se samo Miško bori sa svojim Nazgulima. Pa ima kup kolaterarnih žrtava.
Primarno među "navodnim navijačima, navodnim igračima i navodnim trenerima."
Nemam nikakve veze s Miškom.
A u biti, istjerao me s tribine, možda se stvarno bori samnom  :bo:

Z
ma nikad klupski novinar  nije pobrojavao i vadio izjave trenera da bi ih analizirao i objašnjavao zašto trener nije u pravu.

D
Gori topic od cestitara! Sretan 50. Soppa!!

https://www.index.hr/sport/clanak/sopic-slobodno-napisite-da-su-oni-deset-puta-bolji/2587357.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d_0

Nek mu netko kaže da odjebe s ovim pasivno-agresivnim sranjima. Do neke točke je simpatično, ali ono, brate odrasti.
#degenerik

A
Quote from: Fornax on 01.08.2024, 23:37https://www.index.hr/sport/clanak/sopic-slobodno-napisite-da-su-oni-deset-puta-bolji/2587357.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d_0

Nek mu netko kaže da odjebe s ovim pasivno-agresivnim sranjima. Do neke točke je simpatično, ali ono, brate odrasti.
Kaže ozljeda Zlomislica je ključna pa smo bili loši😂😂😂😂. Ne loši smo jer nema zamjene za prvih 11 pa se kemija

Slijedeće dvije ozljede su ključne.
#degenerik

Z
Sopić s tim klauniziranjem ide na onu stvar,  da je ozbiljan čovjek sigurno ne bi ovakve hlače nosio. Čovjek ima 50 godina koji k. Zamislite si Keka u takvim hlačama. Kad mi se 50godišnjak tako obuče to je neki pederčić obični koji se pravi frajer.

Sad smo postali i modni mačci. Aj pusti čovjeka da se oblači kako ga je volja, kao da je to bitno.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Niš ovome ne fali, elegantan ljetni look. Na fotki se srećom ne vide seljoberske tenisice.  ;D
#degenerik

02.08.2024, 01:05 #927 Last Edit: 02.08.2024, 01:12 by deva
Quote from: Zelko Maler on 02.08.2024, 00:03Sopić s tim klauniziranjem ide na onu stvar,  da je ozbiljan čovjek sigurno ne bi ovakve hlače nosio. Čovjek ima 50 godina koji k. Zamislite si Keka u takvim hlačama. Kad mi se 50godišnjak tako obuče to je neki pederčić obični koji se pravi frajer.
Juraj Zigman vrati Pituru mobitel

F
Ne....trebao bi nosit crne hlače i tamnu košulju. Ono...nedaj Bože da muškarac odjene nešto drugo osim crne, smeđe, tamno plave. To su muške boje....Ako ima crvenu maju ili rozu, onda je jge sigurno....
Sopa se za ovu priliku odjenuo baš kako bi i ja 😉.

I