Željko Sopić

Started by Fornax, 22.08.2023, 23:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Pa od početka se znalo da je Juncaj doveden čisto zbog bogatog oca. Malo mi je čudno da je dobar dio vas to tek sad saznalo jer štaš mislit o igraču koji nije mogao igrat u ND Gorici koja je slovenski drugoligaš.

Nadam se da je Juncajeva situacija zadnji takav "manevar" u našem klubu i da više nikad nećemo na takav način zarađivat.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Z
pa btj stari Juncaj je težak koliko? Par milja dolara? Koliko on uopće može uložit? Miško sramotiš se s takvima.

M
Moje mišljenje je da bi otkaz Sopiću bio greška. Nikad se neće saznat šta je bilo iza kulisa. Momčad vam ionako neće ostati na okupu, ne vidim da će ostati ni Pjaca ni Pašalić, ni Labrović a mislim da će te i Selahija prodat jer ovo ljeto prilika za zaradit na njemu. Novci tu nisu upitni, novci će se zaradit, tako da nikakva patetična priča svake godine kako se raspadate neće zaživjeti. Ako su i ovi rotacijski igrači sa klupe bili nezadovoljni, svakako tu više ne vidim ni Bandu, ni Dilavera, ni Grgića, Obregona, Yansanea, Čabraju, Veigu itd itd. Znači bit će veliko provjetravanje svlačionice i sigurno će doći neka nova lica, željna dokazivanja. Zbog toga Sopiću ne bi dao otkaz. S obzirom da će te bit nositelji u 2. pretkolu El i sigurno možete izbaciti npr. neki mađarski Paksi ili Tobol za razliku od nekih drugih hnl klubova ili neki Ružomberok iz slovačke. Pa u trećem pretkolu bi se itekako dalo borit protiv nekog Sheriffa, Moldea, Češke Viktorie ili raspadnutog Partizana. Čak i da tu ne uspijete ako naletite na Ajax ili slično, u Play offu će te bit nositelji i uz malo sreće zaobiđete par nezgodnih nenositelja i dobijete neki Kups Kuopio ili Breidablik ili Shamrock ili Žalgiris, Rigu ući će te u Konferencijsku ligu i eto prilike u takvoj konkurenciji klubova da nabildate koeficijent nekim pobjedama, remijima i bit će te trajno u poziciji nositelja idućih sezona u konferencijskoj ligi. Mišković sigurno računa na to, to mu je savršen novčani priljev za funkcioniranje kluba i budžeta, prije bi on svake godine igrao europsku skupinu, nego bio prvak u Hnlu vjerujte mi. To je lik koji shvaća klub kao tvornicu novca, jbg 30 godina je u biznisu i zna sve točno kako zaradit novce. Teško će te naći boljeg od Sopića za taj cilj. Lik ima jebenu energiju, ima taj mentalitet za napast to. Šta se dogodilo u ovom finišu sezone teško je reći, sve vam je krenulo nizbrdo kad se Mišković prije Lokomotive ukazao u Hrvatskoj i čitav finis sezone je bio prisutan tu.
Sopić će vam sigurno spremit moćnu trkački ekipu za ove kvalifikacije i napokon će s nekim novim licima moći nešto svoje uigravat preko priprema, jer čitava ova ekipa i postulati u igri je nasljeđe bosanskog samoprozvanog profesora.
Za kraj trebate se distancirat od svega šta ima bilo kakve veze s Dinamom. Pjacu bi poslao u autobus skupa s Dinamovcima sad u Zg, a ko zna možda vam je i Dilaver proslavio Dinamovu dvostruku krunu sa frendom Akijem. I ovi ostali dečki Ivanović, Pašalić, Janković, Fruk bi pješke krenuli za Zagreb da ih pozovu iz Maksimirske šume. To se treba mijenjat. Sopić mislim da je lik od principa i da ne bi sigurno vam napravio ono šta je Jakirovic, bez obzira šta je Dinamovac, ali to barem prizna.
Treba vam više fajtera u svlačionici za borbu sa Dinamom. Igrači kao šta su Selahi, Smolčić pa i Radeljić koji ide u kost protivnicima je pravi karakter ekipe, ovo sve ostalo je mršavo. Jednostavno ostali ste bez svega iz tog pretjeranog respekta prema Dinamu. Hajduk ne respektirate i zato ste ih otresli 10 puta dolje u zadnjih 5 godina.

Quote from: Momo9 on 24.05.2024, 22:42...................
Za kraj trebate se distancirat od svega šta ima bilo kakve veze s Dinamom. Pjacu bi poslao u autobus skupa s Dinamovcima sad u Zg, a ko zna možda vam je i Dilaver proslavio Dinamovu dvostruku krunu sa frendom Akijem. I ovi ostali dečki Ivanović, Pašalić, Janković, Fruk bi pješke krenuli za Zagreb da ih pozovu iz Maksimirske šume. To se treba mijenjat. Sopić mislim da je lik od principa i da ne bi sigurno vam napravio ono šta je Jakirovic, bez obzira šta je Dinamovac, ali to barem prizna.
...............

znači riješiti de 5 najboljih igrača koji bi autobusom za zagreb ali ne i Sopića....
stari moj, Sopić bi taj autobus vozio....

Quote from: ri5gile on 24.05.2024, 23:07stari moj, Sopić bi taj autobus vozio....

Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Možda je vrijeme da se ozbiljnije bacimo na srpsko tržište. Ako im srca gore za zvezdu i partizan bar nećemo pojačavati izravne konkurente

A
Quote from: ri5gile on 24.05.2024, 23:07
...............

znači riješiti de 5 najboljih igrača koji bi autobusom za zagreb ali ne i Sopića....
I stao ih počastit na pumpi da se proslavi povratak doma

B
25.05.2024, 07:14 #757 Last Edit: 25.05.2024, 07:15 by Brijest
Quote from: ri5gile on 24.05.2024, 23:07
...............

Mislim da se malo previše precjenjuje ljubav prema Dinamu. Više je to ljubav prema Eurima.

Kakve monade se pišu, ispucajte se pa da se ponovno može i nešto kvalitetno pročitat na forumu.
Sve ćo mi ćo ti priče i pljuvanje po svemu i svačemu, dok se u novinama čitaju sasvim OK vijesti u kojima svi suzdržani i s respektom pričaju o svakome.
Da ne znam na kojem forumu ovo čitam mislio bi da čitam neki dinamov ili tovarski glasnik.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: Momo9 on 24.05.2024, 22:42Sopić će vam sigurno spremit moćnu trkački ekipu za ove kvalifikacije i napokon će s nekim novim licima moći nešto svoje uigravat preko priprema, jer čitava ova ekipa i postulati u igri je nasljeđe bosanskog samoprozvanog profesora.

Opet ponavljaš ovu floskulu da Sopić nije mogao ništa uigrati jer je naslijedio momčad od Šupka i nije imao ljetne pripreme.
Imao je zimske pripreme koje traju dulje i kompletnu momčad na njima. Čisto dovoljno vremena za uigrati svoje kombinacije.

Ljetne pripreme su kod nas praktički beskorisne jer moraš tempirati formu za euro kvalifikacije i zbog transfer roka skupljaš momčad kao na autobusnom kolodvoru do kraja kolovoza. Prošlo ljeto gdje je većina momčadi bila u Kranjskog gori na pripremama je izuzetak, a ne pravilo.

Ovo ljeto imaš Euro zbog kojeg će ti 3 prvotimca propustiti pol priprema jer će biti s reprezentacijom. Ok, oni su ionako prvi kandidati za transfer, ali Miško ih sigurno prodavati prije nego naš nastup na Euru završi i oni si eventualnim igrama dignu cijenu. A s obzirom da za ostatak momčadi vrijedi ona "svi igrači imaju svoju cijenu", ciklus prodaje bi mogao uključiti i druge igrače koji nisu na Euru, ali bi njihova eventualna prodaja isto mogla kasniti jer cijelo tržište čeka da Euro završi.
Ergo, dobar dio momčadi neće zajednički proći pripreme. A to znači da vjerojatno neće biti ni puno kvalitetnijih dolazaka prije nego nekog prodaš i oslobodiš baDJet.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Upravo suprotno, Sopic je uigrao puno toga.

Sjetimo se samo kako smo izgledali na Poljudu i Maksimiru prvu utakmicu, a kako smo protiv jednih i drugih izgledali drugu utakmicu. Razlika dan i noc. Tko ne vjeruje, neka pogleda malo te utakmice jos jednom.

Z
25.05.2024, 12:01 #761 Last Edit: 25.05.2024, 12:10 by Zelko Maler
kad pogledaš šta se nudi na tržištu ja se još nadam da će se iduči tjedam to sve izgladiti.

Ono što me muči zašto je jebeni Vukušić išao pisat onaj članak. Mislim znam zašto, po nalogu Patrona, a to  taj članak ne vodi ka dogovoru, dapače maliciozan je.

25.05.2024, 12:31 #762 Last Edit: 25.05.2024, 12:31 by Zaf
Po meni taj clanak je jasno porucio svima da je Sopa bivsi i to je bilo prezentiranje onoga sto ce se desiti javnosti.

Alternativa tome je da je to ozbiljna posljednja poruka Sopi da se poslozi i razmisli prije kljucnog razgovora o iducoj sezoni. Ovo ima odredjenog smisla ako do Sope ne dolaze neke poruke radi njegove tvrdoglavosti (i tu ne mislim na pizdariju s amaterom).

P
Vidjelo se jučer na pressici da je upoznat sa svime šta se piše, i između redaka se dalo iščitati da bi mu bilo krivo da ode te da je spreman na razgovor i kompromis. Nadam se da će u tome i uspjeti.

Na stranu gorak okus kraja prvenstva i kupa te njegova taktička tvrdoglavost, smatram da je dobar trener za Rijeku te bi mu svakako trebalo dati priliku još jednu sezonu sigurno.

Sopa he ostvario dobar rezultat ali krah na kraju je veliko upozorenje da nešto više ne štima. Treba prokljuviti jel do njega ili do ekipe.