Željko Sopić

Started by Fornax, 22.08.2023, 23:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Miško stara cicija i iskusnjara, tko zna što skriva iza sunčanih naočala?
Sopa s druge strane, šmeker starog kova. Evo me došao sam na megdan otvorena srca i još čišće savjesti. Tko mi šta može? Dođite vamo!

Ovako nekako ja to iščitavam  :D

@worm hvala.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

A
Ma Sopa je super, Sopa je fantastičan...sve stoji, pressice su gledane ko tekme...galvanizira i hebeno jača ego...ali :( nikada neće pobijediti slynama ko niti Katalinić južnjake. Jednostavna logika, ako vas zadovoljava drugo mjesto i iduće godine, može ostati i biti će vjerojatno najbolji drugi, ali ako vas ne zadovoljava drugo mjesto kao niti mene, onda ga treba mijenjati. Možda nećemo, biti prvi ili drugi, možda tek treći ili četvrti, ali sve će i dalje biti u skladu sa postavljenim ciljevima...što je bolje? Sigurno biti najbolji drugi ili pokušat mijenjat pa možda biti prvi, a u najgoru ruku treći ili četvrti? Biram promjene i pokušaj da se bude prvi čak i ako ne uspije pa budemo treći ili četvrti.

27.05.2024, 22:06 #813 Last Edit: 27.05.2024, 22:13 by Vado Magnar
Quote from: armada on 27.05.2024, 20:48Ma Sopa je super, Sopa je fantastičan...sve stoji, pressice su gledane ko tekme...galvanizira i hebeno jača ego...ali :( nikada neće pobijediti slynama ko niti Katalinić južnjake. Jednostavna logika, ako vas zadovoljava drugo mjesto i iduće godine, može ostati i biti će vjerojatno najbolji drugi, ali ako vas ne zadovoljava drugo mjesto kao niti mene, onda ga treba mijenjati. Možda nećemo, biti prvi ili drugi, možda tek treći ili četvrti, ali sve će i dalje biti u skladu sa postavljenim ciljevima...što je bolje? Sigurno biti najbolji drugi ili pokušat mijenjat pa možda biti prvi, a u najgoru ruku treći ili četvrti? Biram promjene i pokušaj da se bude prvi čak i ako ne uspije pa budemo treći ili četvrti.

Kao da želiš reći da Sopić niti ne želi pobjediti Dinamo jer navija za njega. Ja taj dojam nisam stekao. Ne kod Sopića.
Ono što ja mislim da je pogrešio je što se išao otvoreno fajtat s Dinamom misleći da je bolji. Da ima kvalitetniju momčad, da može nadigrati Dinama. Skoro da je uspio u tome. Ali tako "skoro" je bitan jer ipak nije. Sada, onako generalski nakon bitaka, smatram da smo trebali igrati kekovsko/biščanovski. Čuvat se, pazit i pokušat ubost. Kao prvu iz kupa na Maksimiru. Mi smo išli žestoko, zamalo u tome uspjeli, ali eto... nismo.

Ono što mi je kod njega dobro i zašto mislim da je materijal za osvojit pravenstvo je taj što će otvoreno ići uzimat bodove svakome. Napast svih u pravenstvu. I to mu je zamalo uspjelo. Možda bi i uspjelo da nije Jakirović zaribao gostovanja u Splitu i Zagrebu (prva Sopićeva utakmica) i da je bilo mrvu više sreće.
Upravo na taj način se osvajaju pravenstva: napadni svih jer tri boda vrijede više od jednog. Zašto je Kek izvisio 2016? Četiri nerješena sa Slavenom. 4 boda od mogućih 12. Pa ti budi prvak s tri zadnja vezna. Uspio je kad je imao pakleno uhodanu mašinu. Ali i ta mašina više nije čuvala vlastiti gol nego je puno više napadala.
Dakle, za biti prvak - valja napast svih. I to Sopić radi. Zato bih da ostane.
Malo me strah Europe jer je to kup natjecanje gdje se treba zatvoriti i bolje prolaze momčadi koje igraju defanzivo (Kek!!!) ali mislim da je dovoljno dobra momčad i on kao trener da se izbori ECL (konferencijska).

Isprike na dugom postu, ali eto... po meni je Sopić dobro rješenje za naše ambicije, unatoč tome što je još zelen i dinamovac.

I
Kad se samo sjetim kako je ono Bišćan najprije u prvenstvenoj utakmici "muljao" Bjelicu pa mu servisirao poluspremnog Tomečaka u finalu kupa i onih 3-5-2.  ::)

Inače ovaj 3:1 rezultat iz finala kupa je zapravo "riječki" rezultat u borbi sa plavim bluzama :)

Z
nevezano uz bilokakva medijska naklapanja, status Sopića treba riješiti ovaj tjedan.

Nema baš previše vremena, i on se se sam u glavi mora pripremiti i posložiti za iduću sezonu, držanje i njega i kluba na ledu nema smisla.

Nadam se pozitivnim vijestima.

Z
Sopić ima ugovor još godinu dana... ne znam zašto bi Mišković to trebao javno potvrđivati ?

Da se presjeku medijski napisi koji utječu na ozračje oko kluba. Da ne govorim da je sam Mišković svojim vrlo netipičnim izjavama insinuirao da je Sopićev status neizvjestan.

#degenerik

Jbt, bombardirate nas sa istim clankom na razlicitim temama 🤗.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 29.05.2024, 11:54Jbt, bombardirate nas sa istim clankom na razlicitim temama 🤗.

Jbg netko kasni, možda ja  :neretljak:

Do mene je u subotnje jutro naime već došla informacija da je klub na korak do prodaje. Citiram, o Nijemcima se radi.
Nisam htio ništa pisati, ali eto kad je već ta tema došla na dnevni red.

Možda zato Sopic spominje cijelu sezonu , ono njegovo 'da smo u Njemačkoj ... '
😁😁

Nije da smo prodani već pet puta u zadnje dvije godine. I svi su dobili informaciju od ok izvora i bla bla bla.

Ajmo realno sagledat, tko sve može znati za prodaju kluba? Nadzorni odbor, dva direktora i sam Mišković. Koliko ljudi znate da znaju te ljude i pričaju s njima svakodnevno?
#navodninavijač

Quote from: TIR on 29.05.2024, 12:37Nije da smo prodani već pet puta u zadnje dvije godine. I svi su dobili informaciju od ok izvora i bla bla bla.

Ajmo realno sagledat, tko sve može znati za prodaju kluba? Nadzorni odbor, dva direktora i sam Mišković. Koliko ljudi znate da znaju te ljude i pričaju s njima svakodnevno?

A baš, nije nam prva prodaja 🙂 dok ne izađe službeno, sve je u domeni rekla kazala 😅
Iako, sve je moguće 🙂