Željko Sopić

Started by Fornax, 22.08.2023, 23:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

M
29.05.2024, 14:34 #825 Last Edit: 29.05.2024, 14:36 by moreplovac
Moje mišljenje je da s poslovne strane za Miška nije pametno da sad proda Rijeku, nego će čekati da se napravi Kantrida, i tu će mu biti jak asset/adut u prodaji, a samim tim i financijski.
Da neki šeik može reći vidi kakav stadion ima moj klub.
Vrti se na špici LP-a video s morske strane.

Quote from: TIR on 29.05.2024, 12:37Nije da smo prodani već pet puta u zadnje dvije godine. I svi su dobili informaciju od ok izvora i bla bla bla.

Ajmo realno sagledat, tko sve može znati za prodaju kluba? Nadzorni odbor, dva direktora i sam Mišković. Koliko ljudi znate da znaju te ljude i pričaju s njima svakodnevno?
A i ti sad, ok, neznamo mi ali zna Ivica Medo!

R
Tko zna ...nije zeko vec. MEDO zna  ;D

Quote from: TIR on 29.05.2024, 12:37Nije da smo prodani već pet puta u zadnje dvije godine. I svi su dobili informaciju od ok izvora i bla bla bla.

Ajmo realno sagledat, tko sve može znati za prodaju kluba? Nadzorni odbor, dva direktora i sam Mišković. Koliko ljudi znate da znaju te ljude i pričaju s njima svakodnevno?

A šta ako Medo zna info s njemačke strane, ha?
Bratić od tetke sa ženine strane je druga generacija rođena u DE i sudjeluje u pregovorima sa klubom...  :neretljak:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

R
Quote from: aahzinho on 29.05.2024, 16:51

A šta ako Medo zna info s njemačke strane, ha?
Bratić od tetke sa ženine strane je druga generacija rođena u DE i sudjeluje u pregovorima sa klubom...  :neretljak:
Blizu.... ja sam čuo da spomenuti bratić radi u automehaničarskoj radioni gdje su  Nijemci servisirali Mercedesa prije puta za Hrvatsku na pregovore.

M
Ako voze obične Mečke najebali smo.

Z
Quote from: manigoldo on 29.05.2024, 19:37evo i misko se zajebava

https://www.24sata.hr/sport/miskovic-na-treningu-vatrenih-pratim-modu-kao-i-svi-treneri-samo-sto-sada-nemam-trenera-985533

pročitaš ovo i ne znaš što si pročitao. Ovo se zove članak?

Kako uopće netko može ovako nešto objaviti?

R
Quote from: moreplovac on 29.05.2024, 19:27Ako voze obične Mečke najebali smo.
180 D  1985-to godište, ali ko nov. Prije njih ga je vozila neka baba samo do dućana.

J

K
Sopic ostaje.

Quote from: kolekcionar on 29.05.2024, 23:56Sopic ostaje.
Super.

Nadam se da to nije dodatan razlog da ce igraci htjeti otici. Narocito mislim na Galesica jer njemu (ali i meni!) nije dobro leglo ono guranje Mitra prije Galeta na kraju sezone. To je bila ocita usluga Sope frendu (manageru Mitra) da ga lakse proda. 🤬🤬

Puno bodova u mojoj biljeznici je Sopa izgubio radi toga, a vjerujem da mu je i Misko to jako zamjerio i da je visio (s pravom) radi toga.

30.05.2024, 09:49 #837 Last Edit: 30.05.2024, 10:00 by Vado Magnar
Mah, tu priču o Sopiću i manageru Mitrovića je netko provalio na forumu i baš ne znam moramo li smatrati istinitom.
U doba utkamica gotovo nitko nije ni zucnuo. Svima nam je bio ok Mitrović jer u biti nam se činilo da postoji minimalna razlika između njega i Galešića. Sada vidimo urote QAnona.

Pomalo mi je to bez veze (btw... Zaf, niš protiv tebe, to je općeniti rant na takvu vrstu priče). 

Z
30.05.2024, 10:08 #838 Last Edit: 30.05.2024, 10:11 by Zelko Maler
https://www.nacional.hr/miskovic-zeljko-sopic-ce-apsolutno-sigurno-biti-trener-rijeke-i-iduce-sezone/

je Sopa ostaje.

Ali iz aviona se vidi da je i DV promijenio retoriku. Ne znam možda su gluposti, ali mislim da je Sopu spasilo zadnje kolo i kad je Miško vidio koliku potporu navijača ima nije htio ići protiv toga.

suma sumarum, drago mi je da Sopa ostaje zbog europe jer je zaslužio voditi ekipu u kvale. Također ovo što se nudi na tržištu za trenere Rijeke ti se ledi krv u žilama. Tu mislim da bi ovo ljeto mogli nešto pokazati i plasirati se u skupine.

A sad Dugoročno, a tu mislim od jeseni nadalje mislim da pod njim nećemo imati prevelike sreće.

V
Nigdje nije službeno potvrđeno da Sopa ostaje. To je i Vukušić u komentaru na Twitteru napisao.

Što se prodaje tiče, nisu naklapanja, jako je ozbiljna priča. Nijemci su htjeli to na zimu još riješiti, nije došlo do dogovora. Nastavljeni su pregovori te je prodaja jako ozbiljna opcija, a oni se nameću kao kupci koji imaju ozbiljne planove za klub.

Vidjeti ćemo sve u skorijoj budućnosti kako će se odviti sve, ali da je ozbiljna priča, je.