Željko Sopić

Started by Fornax, 22.08.2023, 23:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
Quote from: Vanjska Anasa Sharbinija on 30.05.2024, 10:16Nigdje nije službeno potvrđeno da Sopa ostaje. To je i Vukušić u komentaru na Twitteru napisao.

Što se prodaje tiče, nisu naklapanja, jako je ozbiljna priča. Nijemci su htjeli to na zimu još riješiti, nije došlo do dogovora. Nastavljeni su pregovori te je prodaja jako ozbiljna opcija, a oni se nameću kao kupci koji imaju ozbiljne planove za klub.

Vidjeti ćemo sve u skorijoj budućnosti kako će se odviti sve, ali da je ozbiljna priča, je.

potvrđeno je sad maloprije

V
Quote from: Zelko Maler on 30.05.2024, 10:19
Quote from: Vanjska Anasa Sharbinija on 30.05.2024, 10:16Nigdje nije službeno potvrđeno da Sopa ostaje. To je i Vukušić u komentaru na Twitteru napisao.

Što se prodaje tiče, nisu naklapanja, jako je ozbiljna priča. Nijemci su htjeli to na zimu još riješiti, nije došlo do dogovora. Nastavljeni su pregovori te je prodaja jako ozbiljna opcija, a oni se nameću kao kupci koji imaju ozbiljne planove za klub.

Vidjeti ćemo sve u skorijoj budućnosti kako će se odviti sve, ali da je ozbiljna priča, je.

potvrđeno je sad maloprije

Je. Ispravljam se.

Quote from: Vado Magnar on 30.05.2024, 09:49Mah, tu priču o Sopiću i manageru Mitrovića je netko provalio na forumu i baš ne znam moramo li smatrati istinitom.
U doba utkamica gotovo nitko nije ni zucnuo. Svima nam je bio ok Mitrović jer u biti nam se činilo da postoji minimalna razlika između njega i Galešića. Sada vidimo urote QAnona.

Pomalo mi je to bez veze (btw... Zaf, niš protiv tebe, to je općeniti rant na takvu vrstu priče). 
Ma ne sekiraj se. Nisam ni citao kao osobni komentar.

Mene je iskreno cudilo ta nelogicna zamjena (i sjebavala mi Copu), ali da ga hebes, prica ima logike i uklapa se u stanje krajem sezone u svlacionici i nadrkanost ureda. Djeluje mi kao da se Sopa
Zaigrao i da je sada dobio po prstima pa naucio lekciju.

Kakogod bilo, sad treba damage control sa Galetom i Pjacom(?!).

R
Stavio je clanak kao Sopa ostaje trener  uz objasnjenje da se veze na Nova  TV izjavu Miska i njihovu objavu onda u komentaru napise da koliko on zna jos ce se govoriti o tome .....cudna retorika pisanja ....sta sada misliti o svemu

V
Quote from: Ro-Ro on 30.05.2024, 10:36Stavio je clanak kao Sopa ostaje trener  uz objasnjenje da se veze na Nova  TV izjavu Miska i njihovu objavu onda u komentaru napise da koliko on zna jos ce se govoriti o tome .....cudna retorika pisanja ....sta sada misliti o svemu

Sopa je odradio dva sastanka, jedan u nedjelju jedan ovaj tjedan. Vjerujem da bi se već znalo da odlazi.

Cudan clanak. Pomalo sarkastican i peckanje NoveTV.

Quo vadis, DV? Da nije uvrijedjen jer je NList dobio uho DMa?

V
Quote from: Zaf on 30.05.2024, 10:35
Quote from: Vado Magnar on 30.05.2024, 09:49Mah, tu priču o Sopiću i manageru Mitrovića je netko provalio na forumu i baš ne znam moramo li smatrati istinitom.
U doba utkamica gotovo nitko nije ni zucnuo. Svima nam je bio ok Mitrović jer u biti nam se činilo da postoji minimalna razlika između njega i Galešića. Sada vidimo urote QAnona.

Pomalo mi je to bez veze (btw... Zaf, niš protiv tebe, to je općeniti rant na takvu vrstu priče). 
Ma ne sekiraj se. Nisam ni citao kao osobni komentar.

Mene je iskreno cudilo ta nelogicna zamjena (i sjebavala mi Copu), ali da ga hebes, prica ima logike i uklapa se u stanje krajem sezone u svlacionici i nadrkanost ureda. Djeluje mi kao da se Sopa
Zaigrao i da je sada dobio po prstima pa naucio lekciju.

Kakogod bilo, sad treba damage control sa Galetom i Pjacom(?!).

Gale je imao ozljedu aduktora, odnosno problema s istim.

V
Quote from: Zaf on 30.05.2024, 10:40Cudan clanak. Pomalo sarkastican i peckanje NoveTV.

Moguće. Onaj tekst od petka je vidno napisan kao puštanje stvari od strane kluba u javnost, a koliko znam dobio je kontraefekt nakon njega. Neću u detalje, ali su radili telefoni koliko znam.

R
Quote from: Vanjska Anasa Sharbinija on 30.05.2024, 10:53
Quote from: Zaf on 30.05.2024, 10:40Cudan clanak. Pomalo sarkastican i peckanje NoveTV.

Moguće. Onaj tekst od petka je vidno napisan kao puštanje stvari od strane kluba u javnost, a koliko znam dobio je kontraefekt nakon njega. Neću u detalje, ali su radili telefoni koliko znam.

Ako je pusten taj text van uz odobrenje kluba ...sta je to DV kriv ? Radili su tel ? Sta to znaci ...ili napisi ili nemoj muciti jadni narod jer je rekla kazala onda

Pa očito nije išlo uz odobrenje kluba (ne znam, iščitavam)
#navodninavijač

R
Quote from: TIR on 30.05.2024, 11:05Pa očito nije išlo uz odobrenje kluba (ne znam, iščitavam)

Da sorry krivo sam skuzio

V
Quote from: Ro-Ro on 30.05.2024, 11:04

Ako je pusten taj text van uz odobrenje kluba ...sta je to DV kriv ? Radili su tel ? Sta to znaci ...ili napisi ili nemoj muciti jadni narod jer je rekla kazala onda

Ti radiš u klubu, ja sam novinar, i ti meni daš neke informacije. Neke su točne neke nisu, sklopiš tekst u vrijeme dok svi nešto pišu i objaviš ga. Tako je išlo.

R
Quote from: Vanjska Anasa Sharbinija on 30.05.2024, 11:09

Ti radiš u klubu, ja sam novinar, i ti meni daš neke informacije. Neke su točne neke nisu, sklopiš tekst u vrijeme dok svi nešto pišu i objaviš ga. Tako je išlo.

Koliko je meni poznato on je bio novinar koji kada je nesto objavio to je bilo 100% to i najcesce je on bio izvor komunikacija kluba sa navijacima......tada je i pisao samo o nama...od kada je preuzeo sportsku redakciju Nacionala mozda se to promijenilo  :bo:

uglavnom prije smo bar znali sada nagadamo

V
Quote from: Ro-Ro on 30.05.2024, 11:40
Quote from: Vanjska Anasa Sharbinija on 30.05.2024, 11:09

Koliko je meni poznato on je bio novinar koji kada je nesto objavio to je bilo 100% to i najcesce je on bio izvor komunikacija kluba sa navijacima......tada je i pisao samo o nama...od kada je preuzeo sportsku redakciju Nacionala mozda se to promijenilo  :bo:

uglavnom prije smo bar znali sada nagadamo

Ma ne kažem da on sad lansira patke samo. Samo govorim da je pretjerao u petak sa tekstom i da je bilo reakcija

A
Quote from: Arci1984 on 30.05.2024, 12:07

Oprosti ali nisam ja to provalio nego sam tako čuo a isto sam čuo da je Galesic bio spreman igrat i da je lud šta nije igrao i ako Sopic ostaje će tražit transfer. Isto tako nemora bit istinita al sam tako cuo