Željko Sopić

Started by Fornax, 22.08.2023, 23:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

K
POTVRĐENA INFO - Cijeli stožer odlazi, ostaje samo Djale...

B
Jedino je steta zbog analitičara

V
Ajmo redom.

Sopić je pred zimu bio već na nož sa Miškom, jebiga, ovaj direktan ovom ego ne dozvoljava da trpi to. No igra i rezultat su bili odlični pa se nastavilo.

Sam se borio za Selahija i izborio, kidali smo do kraja. Marića je Miško doveo bez konzultacija, nema veze.

Bilo je nezadovoljstva igrača, određeni menadžeri su se motali i iskazivali nezadovoljstvo, određeni igrači su to pokazivali na treninzima. Rezultat je sve pokrivao.

Na kraju sezone je DV puštao informacije neke, pa se i preko toga prešlo. Već tad je bilo rubno, ali se prešlo i preko toga.

Razni zahtjevi se nisu ispunili u vidu igrača, Sopa je imao želje ali se sve odbilo. I to se prešlo i kao ajmo dalje.

Miško ustao, nazvao DRS-a i rekao da mora dati otkaz ovome. Čulina i DRS se pobunili, pa se i njima prijetilo ako ne budu htjeli to napraviti.

Sopa odradio press, dobio poziv i dobio otkaz.

Quote from: 18orvat on 13.08.2024, 14:00@Snjesko, Sopić se u karijeri najduže zadržao u Rijeci i sigurno nije sva krivica na klubu a za neke dublje analize bilo bi korektno pričekati prvu utakmicu.

Sasvim sigurno je Sopic tezak lik, pricekati cu i vise od jedne utakmice, ali sve u svemu Sopic je ukupno napravio odlican posao u Rijeci.
A ovako kako Miskovic zadnje vrijeme vodi klub je tragikomicno.
Od onih vapaja da nije stavion malog Juncaja, pa da se Pasalic ne javlja klubu, pa cijena ulaznica, pa do davanja otkaza trenera dan prije puta u Svedsku.
To Miskovic nikad prije nije radio na taj nacin. Sta se desava ja ne znam, ali ne sviđa mi se nimalo.

H
Ne plačem za Sopićem previše, ali daleko najslabija karika je DM !

D
Mordi nam presidente ima kakvih problema, da nije zdravstveno nešto? Ovo što zadnje vrijeme radi dosta upućuje na izmijenjenu ličnost....

Amaterski izvedeno, baš nam je klub došao na jednu nisku razinu...
Sopa sretno dalje.
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

S
Quote from: Zelko Maler on 13.08.2024, 12:48Sopa hvala za sve!!

Sopa odlazi kakv god da je, u to ne ulazim ali je aki ništa drugo profesionalac i davao je sve za Rijeku. Krivio sam ga na kraju sezone, a ipak su neki igrači koji su sad u dinamu bili krivi, a ne on.Sopa odlazi, a Čulina i takvi i dalje jašu.

To je to. Ovo je dno dna. Neću reći diletantizam, jer sam jednom prilikom najebo na ovim stranicama kad sam prišio "diletanta" onome koji o svemu odlučuje.

13.08.2024, 15:24 #1014 Last Edit: 13.08.2024, 15:25 by 18orvat
Dok netko ne izađe s alternativnim vodstvom kluba kojeg će podržati većina navijača Rijeke svako prigovaranje vlasniku i je dilentatizam :bo:
osobno neću suzu pustiti kad Miško ode.

Najbolja odluka miškovića u zadnje vrijeme..
Maknuo limitiranog trenera,  na presicama se ponašao najiritatniji na svijetu. svatko bi mu dao otkaz nakon forsiranje čabraje na boku..
Nikakvih pomaka u igri u biti nazadovanje..
Trebalo je to prije riješiti... Ali bolje sada nego poslije...

Sa sopom nema šanse da bi prošli švede..

Sada siguran prolaz i pobjeda u Švedskoj

T
Navijač sam Rijeke još od onih teških početaka. Tako će i ostat, tu na forumu sam par puta dobio etiketu Mišketov bot, bla bla ...

Stvarno smatram da kada posluješ pošteno kako ti tržište i novac diktira, da ti je teže nego klubovima koji leže na državnim parama. I imao sam razumijevanja i za cijenu karata, i za neke druge Mišketove nepopularne poteze, ali ovo danas je dno dna. Osobno se možda prvi puta sramim kluba, za kojeg navijam.

Sop je dao cijelog sebe za ovaj klub, imao je novinarske eskapade ali to je u suštini manje bitno. Čovjek ti odradi presicu, i ti ga onako bahato sjebeš, jer možeš. Tako lako se prešlo preko činjenice, da te taj isti covjek prosle sezone doveo na jednu stativu od prvaka Hrvatske. Ponavljam - SRAMOTA.

I dalje  ne mogu vjerovat da ću ovo napisat, ali očito da nije sve crno bijelo, Jakir je  lani napravio šta je napravio, sada je Sopića dočekala donekle ista sudbina. Nemoguće da je ovo slučajnost, ali 3 dana prije utakmice sezone, ovo može napravit samo vrlo glup čovjek. Djale je jedna od većih klupskih legendi, ali da ce on sam izborit europu bez pomocnika i kondicijskog, i sada opet cemo se krpat sa Vargicem i Mocinicem - sramota, sramota. Onaj ko misli da je Đale bolji od Sope, gadno se zajebo.

Sopić je tražio pojačanja, navodno je imao i zategnut odnos sa Frukom i sa Selahijem, ali opet - Rijeka je bila jedini klub, koji je uvijek stajao iza trenera i igrači nikad nisu diktirali tempo, jer igrači su prolazna roba. Imao je svojih failova, kao ovo sa Radeljicem kada je htio dokazat Misketu da nema napadača. Ali mi u ovom trenutku kvalitetnijeg trenera necemo dobit.

Netko je ovdje točno napisao, Miške je ulupao pare kroz svoje pozajmice, i sada nitko zapravo ni nezna koliko klub košta. Zato i nemamo novog vlasnika. Svaki put kada je Švabo pitao za cijenu, nova cijena je bila u igri, svaki vikend nova cijena. Što se mene tiće, Rijeka moze bit u ligi i sa dva milijona eura, grad, navijaci i sponzori ce to skupit.

Ovaj je potpuno prolupao, samo šta sad on neće otic ca, dok ne vrati svojih 6 milijona eura pozajmice. - SRAMOTA njegova.

S
Quote from: 18orvat on 13.08.2024, 15:24Dok netko ne izađe s alternativnim vodstvom kluba kojeg će podržati većina navijača Rijeke svako prigovaranje vlasniku i je dilentatizam :bo:
osobno neću suzu pustiti kad Miško ode.

S ovime se apsolutno ne mogu složiti. Jebemmu, je li prigovaranje Idi Aminu isto bio diletantizam, jer narod Ugande nije izašao s vodstvom države kojeg će podržati većina?!? Sorry, brutalna je usporedba i ne vrijedi po humanom kriteriju, ali analogiju možeš pronaći...

Quote from: Bob Rock on 13.08.2024, 15:32Ako je vjerovati Šolinom tekstu na SN (prve 2 rečenice), odluka o smjeni je DRS-ova :svakacast:

Mda, to je sve DRS kriv, on sam donosi takve odluke, Miško nema nikakve veze s tim.... baš zvuči uvjerljivo, zar ne 🤭
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

13.08.2024, 15:42 #1019 Last Edit: 13.08.2024, 15:42 by 18orvat
Quote from: SandroB on 13.08.2024, 15:37je li prigovaranje Idi Aminu isto bio diletantizam

Oprosti ali nema većeg primjera diletantizma od toga.

Je li itko pročitao članak u SN?