SHNL 6. kolo: Dinamo - Rijeka, nedjelja 27.08.2023, 21:05h

Started by Gnjusna Izdajica, 25.08.2023, 13:42

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Strahonja je klaun.

A i Kolarić. Nisam obratio pozornost na kriterij dodjeljivanja žutih kartona. Valjda me zaslijepio onim poništenim golom zbog body-checka, ali nakon što sam vidio ovu snimku na fb stranici HRnogometa mislim da je suđenje bilo tendenciozno.

https://fb.watch/mJqNc8NDod/

Nama kartoni, njima niš. Respect.  :jbg:

M
Quote from: Vado Magnar on 29.08.2023, 10:53Strahonja je klaun.

A i Kolarić. Nisam obratio pozornost na kriterij dodjeljivanja žutih kartona. Valjda me zaslijepio onim poništenim golom zbog body-checka, ali nakon što sam vidio ovu snimku na fb stranici HRnogometa mislim da je suđenje bilo tendenciozno.

https://fb.watch/mJqNc8NDod/

Nama kartoni, njima niš. Respect.  :jbg:

i sad kad gledas,drvlje i kamenje po nasima za igru,ok,slaba igra bla bla,ali bez obzira na slabu igru ovo je smijesno,svaki kurac im se tolerira.
i povrh svega ona riletova gluma, apa jebote sta stvarno,strahonja objasnjava da se zabio franjo u njega  ,a franjo je dosao do lopte prije njega ,zagradio se i onda se ovaj mamlaz zabija u njega i hvata se po cijelom tijelu ko da je franjo polje energije .

I
Minimalno ovako iz glave žuti Dinamu:
- Špikić za onaj start na Mitru s leđa kod gol aut linije
- Bulat za ono simuliranje penala
- Ljubičić za start na Jankoviću na centru

Hodža je dobio žuti za start kakvih je bilo još ohohoho i s jedne i s druge strane.

Quote from: Ian Curtis on 29.08.2023, 14:44Minimalno ovako iz glave žuti Dinamu:
- Špikić za onaj start na Mitru s leđa kod gol aut linije
- Bulat za ono simuliranje penala
- Ljubičić za start na Jankoviću na centru

Hodža je dobio žuti za start kakvih je bilo još ohohoho i s jedne i s druge strane.

I najbitnije prekinut napad zbog "faula" Ivanovića nad Ristovskim pri 0:0.

I
Da, i ako ćeš gledat "intenzitet" bodycheckova, Mišićev je bio s dvije ruke i licem okrenut igraču (ne prema lopti), stajao je 2 metra od njega i to nije sudio, ali Ivanovićev je sudio odmah i to s 30 metara udaljenosti.

Stara sudačka škola.

Quote from: Ian Curtis on 29.08.2023, 15:21Da, i ako ćeš gledat "intenzitet" bodycheckova, Mišićev je bio s dvije ruke i licem okrenut igraču (ne prema lopti), stajao je 2 metra od njega i to nije sudio, ali Ivanovićev je sudio odmah i to s 30 metara udaljenosti.

Stara sudačka škola.

Slobodno sudačko uvjerenje  :nisamja:

Z
to Ivanović vs ristić je prelomilo. Da se ovaj sjurio prrma golu nema šanse da bi Nevistić to obranio. Poveli bi 0-1 i ovaj bi morao još tendencioznije suditi, bio bi cirkus žešći.

K
Budimo realni, to mu je jedina greška. Ali u utakmici kad imamo 1 udarac na gol reći da je tendeciono sudio je glupo.

Da smo poveli, Željkec bi odmah stavio i izvadio Đuharu u istoj minuti i gurnuo Grgu u napad. 3 boda samo tako.

Quote from: Zelko Maler on 29.08.2023, 15:50to Ivanović vs ristić je prelomilo. Da se ovaj sjurio prrma golu nema šanse da bi Nevistić to obranio. Poveli bi 0-1 i ovaj bi morao još tendencioznije suditi, bio bi cirkus žešći.

Nemoj molim te. Kao prvo ne možeš tvrditi da bi 100% bio gol a kao drugo toliko smo bili loši da je glupo kriviti suca. Pa ajmo reci i da bi ga zabio, zašto misliš da dinamo ne bi preokrenuo rezultat? Mi smo trebali biti jebeno dobri da nas niti jedna sudačka odluka ne sjebe a nažalost bili smo potpuna suprotnost. Bolje da šutimo i da se pokrijemo ušima.

Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Z
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 29.08.2023, 20:59
Quote from: Zelko Maler on 29.08.2023, 15:50to Ivanović vs ristić je prelomilo. Da se ovaj sjurio prrma golu nema šanse da bi Nevistić to obranio. Poveli bi 0-1 i ovaj bi morao još tendencioznije suditi, bio bi cirkus žešći.

Nemoj molim te. Kao prvo ne možeš tvrditi da bi 100% bio gol a kao drugo toliko smo bili loši da je glupo kriviti suca. Pa ajmo reci i da bi ga zabio, zašto misliš da dinamo ne bi preokrenuo rezultat? Mi smo trebali biti jebeno dobri da nas niti jedna sudačka odluka ne sjebe a nažalost bili smo potpuna suprotnost. Bolje da šutimo i da se pokrijemo ušima.

slažem se ja  s tobom, recimo da je zabio, iako sam se i ja malo zaletio jer ipak je to veliko ako, ali povedeš 0-1 digne te to, fizički i psihički, ovako smo samo čekali kad ćemo ga primiti, slažem se da je igra bila sramotna tu nema spora.

Nama uglavnom u Maksimiru vodstvo i nije neka garancija. Dobro je netko prije koji dan napisao (mislim da je ispod stijena) da smo zadnji put gore izgledali mangupski s Tomićem kad je završilo 3-3. E dok sam gledao našu sramotnu igru i ja sam u svojoj glavi vrtio onu utakmicu  :).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: koma on 29.08.2023, 19:41Budimo realni, to mu je jedina greška. Ali u utakmici kad imamo 1 udarac na gol reći da je tendeciono sudio je glupo.

Da smo poveli, Željkec bi odmah stavio i izvadio Đuharu u istoj minuti i gurnuo Grgu u napad. 3 boda samo tako.

Pogledaj onaj link i reci da je imao smislen kriterij dodjeljivanja kartona.
Poraz smo zaslužili, igra je bila katastrofalna - to se ne dovodi u pitanje.
No, nevezano za konačni rezultat se možemo pitati: je li suđenje bilo korektno?

Quote from: Vado Magnar on 29.08.2023, 22:36No, nevezano za konačni rezultat se možemo pitati: je li suđenje bilo korektno?
Nemamo pojma.
Nama nije, njima je, nekog trećeg boli džon....
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Z
Quote from: Gnjusna Izdajica on 29.08.2023, 23:05
Quote from: Vado Magnar on 29.08.2023, 22:36No, nevezano za konačni rezultat se možemo pitati: je li suđenje bilo korektno?
Nemamo pojma.
Nama nije, njima je, nekog trećeg boli džon....

tovarima isto nije, a to mi ublažava malo ovo što i nama nije. Jebemti

D
Meni je pomalo bizarno kako se kod nas brane ti strani igrači a može se često i ovdje pročitati kako nije ok da se vade nakon 20 minuta
Klaunu Veigi je 3 puta igrač u 15 minuta ušao iza leđa. Izgubljen u prostoru i vremenu možda bi bilo bolje da ga je ostavio da riješi dva gola.
Baš me zanima koliko bi se naših juniora toleriralo da igraju ovako jalovo kao Obregon. Provlači se već 2 godine na temelju jedne polusezone u VŽ zauzima bilo kakvom klincu mjesto. Spor, dribling nikakav mislim o čemu pričamo..