SHNL 7. kolo: Rijeka - Varaždin, nedjelja 03.09.2023, 18:30h

Started by Gnjusna Izdajica, 01.09.2023, 16:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Nije ni Veiga prema naprijed napravio nešto. Trebalo bi pogledati napredne brojke, ali meni se čini, odokativno, da njegovo sudjelovanje u napadima je manje korisno od Vukčevićevog. A ni on nije neka premija. Ove godine Veiga nema ni asist, ni gol. Obrambeno pliva. I to gadno.
Smolčić je odigrao defanzivno i ofenzivno dobro i protiv Lillea i protiv Dinama. Na papiru značajno jačih suparnika. Nije nešto katastrofalno zeznuo, za razliku od Veige koji je protiv Dinama strašno plivao.

Uglavnom, ne želim reći da treba ovog ili onog. Imamo dva mlada beka s kojima treba raditi, pa možda bi uskoro mogli imati dva dobra beka. Dozirat, vrtit, nek si budu konkurencija. Prilagoditi se potrebi i naravno - formi.
Danas Smolčić ima prednost, ako ništa drugo zbog zasluga i igre u posljednje tri utakmice.

Pa dobro nije da Liber nema želje, jednostavno je premekan u duelu.. možda Sopić svojim načinom izvuče nešto iz njega ako ga odmah ne prekriži..

Braut je stalno igrao pod nekom kočnicom ili je manjak kvalitete.. za Lepog se slažem, imao je šansu ali glavom je negdje drugdje

Quote from: Vado Magnar on 03.09.2023, 11:19Uglavnom, ne želim reći da treba ovog ili onog. Imamo dva mlada beka s kojima treba raditi, pa možda bi uskoro mogli imati dva dobra beka. Dozirat, vrtit, nek si budu konkurencija. Prilagoditi se potrebi i naravno - formi.
Danas Smolčić ima prednost, ako ništa drugo zbog zasluga i igre u posljednje tri utakmice.

Apsolutno se slažem.

Nezz za danas, vjerojatno će i rotirati, neki su igrali i 120 min u čet

Možda bude rotacija. Sopić je jučer ujutro rekao da će o tome odlučiti nakon večernjeg treninga.
Ne bi me čudilo da svi kažu da su spremni. Glad je prevelika.  ;D

Gluposti po meni. Sralo se prije prema domaćima puno više, B i F tribina u kombinaciji sa Čulinom, Križmanom, ma u biti bilo kojim bivšim juniorom.

Ja bi povukao paralelu sa činjenicom da Adrian Liber ne bi bio u klubu već barem godinu dana da se zove Adriano Liberatores. Da ne govorim o Lepinjici, Bušnji i drugima. Ne primjećujem nigdje polarizirani pristup prema Veigi koji je spomenut - u početku je stvarno bio bomba igrač i nitko ne može osporiti šta je radio prvih 5-10 utakmica nakon dolaska. I onda se utopio u sivilo. Da li je pitanje da su ga svi pročitali, da se ne snalazi u stranoj zemlji sa 20 godina prvi put u životu, ne pašu mu glasni treneri, propao mu je transfer, nema koga za jebat, nemam blage nit me iskreno zanima. Upao je u prosjek, Smolčić je čekao i dobio novu priliku. Iako nemojmo se zavaravati, borba i želja su tu, ali kvragu pa nešto se pita i talent i kvalitetu u tebi. On je poput brata kalibar za iznadprosječnu HNL karijeru, vjerojatno će u nekom trenu doživjeti neku Austriju ili slično jer je primjer pravog sportaša i svaka mu čast na tome. Ali igrao je on i prošle godine KL protiv Šveda pa bio slab u obje utakmice... Želim reći da nije ni on sad odjednom Cafu kakvog tražimo godinama. Ide ga, nagrađuje ga se za trud i to je odlično.

Time stvara konkurenciju Veigi koji sad možda vidi da nema zacementirano mjesto pa je na njemu da opet pokaže da bi on trebao u prvu. Ali nisam skužio da ga je itko uzeo na zub... Dapače, potpora domaćima je po meni veća no ikad.

Danas će bit zajebano pogoditi sastav.
#navodninavijač

Quote from: TIR on 03.09.2023, 11:41Ne primjećujem nigdje polarizirani pristup prema Veigi koji je spomenut - u početku je stvarno bio bomba igrač i nitko ne može osporiti šta je radio prvih 5-10 utakmica nakon dolaska. I onda se utopio u sivilo. Da li je pitanje da su ga svi pročitali, da se ne snalazi u stranoj zemlji sa 20 godina prvi put u životu, ne pašu mu glasni treneri, propao mu je transfer, nema koga za jebat, nemam blage nit me iskreno zanima.
Svi su pročitali tvoj članak i to je bilo to.
Vjerojatno ga je i Veiga preveo i pročitao.
Do tada ga nitko nije ozbiljno shvaćao.
On sebe najmanje.
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Drugi riječima Tir je kriv za propast Veige. Preduboko je kopao!

R
Quote from: goginho on 03.09.2023, 10:51
Quote from: robil on 03.09.2023, 10:47Mi smo skloni omalovažavati naše dečke. Svaki drek koji dođe sa strane je bolji. Užas.

Ali zašto je omalovažavanje ako nešto argumentirano napišem što mi se sviđa?!

Prvi sam za to da se istrpi i Libera i Smolčiča, Lepi je lagano potrošio kredite ko I Bušnja, jbg

Mislio sam na Smolčića i Galešića

Ekipa koja gleda na Maxu kanal 12 neka greška u prijenosu?

F
Quote from: Fiumano on 03.09.2023, 18:20Ekipa koja gleda na Maxu kanal 12 neka greška u prijenosu?

Pa sad će tek mislim uključenje...

Ulet samo da jebem mrtvu majku tovarskom smecu Culini koji opet sudi po zadatku, ako se ne varam to je smece sto je sudilo dva nepostojeca penala na titovoj skoljci. :jbg:
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Ako Željac izadje pred kamere nakon tekme i pocne o emocionalnom praznjenju treba mu odmah otkaz dat  :nisamja:

Koji će nam qrac rotacije, kome to još danas treba

Fali klasicna devetka i tu sva prica staje, vezni red puno zuji, malo meda daje.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

J
Previše nonšalancije i hrpa krivih dodavanja, preopusteni smo bili kod vodstva, to nam se obilo o glavu...

Mitar zajebao sve u pm do tada rutinirano sve te imali uz to jos tri vratnice
Forza Fiume ale!