SHNL 8. kolo: Rijeka - Osijek, subota 16.09.2023, 19:30h

Started by Gnjusna Izdajica, 13.09.2023, 15:04

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Definitivno najjadnija ekipa na Rujevici ove sezone. Sredina tablice. Bravo Sopiću za 90% utakmice i hvala na malo uzbuđenja za kraj! Srećom imamo samo 4 stopera.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Quote from: Projeto on 16.09.2023, 21:43Definitivno najjadnija ekipa na Rujevici ove sezone. Sredina tablice. Bravo Sopiću za 90% utakmice i hvala na malo uzbuđenja za kraj! Srećom imamo samo 4 stopera.

Totalno bezlična ekipa, tko bi rekao  ;D
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Kao šta sam i bio napisao da mi bilo razočaranje da ih ne dobijemo.Šarani su jako dobro prošli prema igri koju smo mi pružili s 26 udaraca prema golu.Pjaca nova riječka faca.Idemo strusiti sad par piva ,čestitke svim igračima na količini trčanja i igri.
Volim grad koji teče

B
Odlicno postavio Sopa ali minus za vodenje...neznam dal se cuvalo Pjacu ako nije spreman mozda, no rezultat ovoren, a ostale izmjene u najmanju ruku cudne...zatvaramo u 60toj a sarani zreli za 5 komada dobit...razbijanje stoperske linije nase?Cemu Dilaver na 2-0? Dobro zavrsilo, ali morali smo strahovat bez razloga...
Inace stvarno kvaliteta je tu za napad na prvo mjesto, trebamo bit ozbiljniji i realizirat nes...opet 5 puta bio udarac kada imamo cisto dodavanje za gol

M
Bravo,vidi se da je Sopic zelio ovu pobjedu najvise od svih (koliko god zvucale glupo tvrdnje o zeljenju pobjede) jer u trenutku kad je skuzio da nam visi i da su decki spustili okretaje na terenu su bile valjda sve defanzivne moguce snage, Mitar,Galesic,Dilaver ,Radeljic i Smolcic u isto vrijeme. 80 minuta smo ih mljeli i 10-15 minuta smo parkirali bus,nije kritika,glavno da smo pobijedili.Zao mi je Ivanovica da ne uspijeva zabit jer mu vec prelazi u frustraciju a vidi se da zeli ali je jebeno koristan,konstantno ubija ove stopere pritiskom.
Fruk je car,jos je malo zaigran ali je odlican igrac,sve se oko njega vrti u napadu,i sad trenutno imamo jednu jako komotnu situaciju u napadu,jer ne ovisimo o golovima spice,killera jer krila udaraju nemilo. Pasalic je zabijao,pa je sad Pjaca (btw koji majstor je to) a ja se nadam da ce i Ivanovica krenut. Jankovic je odradio lavovski iako sam skuzio kako se zaletavao napred ali ga je Sopic vracao. U jednom trenu se cuje na prijenosu kako Sopic vice Fruku : "Reci Niki da..." i onda se ukljuci lik sa prijenosa,ali konstantno daje upute. Bravo i za njega,prva sluzbena pobjeda od masu njih.
Da,bilo je par situacija kad su neki silovali udarce kroz dvojicu a suigrac sam. Na pamet mi pada na kraju kad Obre salje u svemir a Banda sam na 11m,doslovce.
Bit ce interesantno uklopit Yansanea u momcad,decko igra i krilo i spicu,i paker i killer.

A
MAAAARKOOOOO PJAAAACAAAA  :svakacast:  toliko sam ga zazivao da sam i kritike stoički trpio, ali WHO IS THE MAN??? MAAAAARKO PJAAAAACAAAA.
Potpuno zaslužena pobjeda koju je Sopić mogao zasrati preranim zatvaranjem. Netko mu mora dojaviti da više nije u Gorici i sličnim "luzerima" nego je u Rijeci, Rijeci koja gazi do kraja. FF

Z
Top utakmica. Strašno bitna pobjeda,a i slatka. :svakacast:

Sopić me ugodno izennadio sa sastavom, postavio je ekipu u polje koju pobegulja nikad ne bi. Odlična postava sa Jankovićem na osmici i ta pozicija mu bolje paše. Pokazao je muda sa  ofenzivnim sastavom, nemaš šta doma kalkulirati i bojati se.
Ovako igrati protiv svih, apsolutno svih, nemaš se čega bojati, 9/10 ovakvih utakmica danas bi završilo 4-1,a ne 2-1, imali su sreće.

I zadnje. Jedva čekam da Momo dođe, imam osjećaj da ćemo s njim dobiti dodatnu, puno jaču mogućnost s klupe prema naprijed u 70+ minutama, puno više nego dobijamo od Kobre, možda i upadne u prvih 11, no Ivanović igra mantinelu ko da ima 30 godina i 10 ozbiljnih sezona iza sebe, top dečko koristi svoju fiziku.

Z
i moram opet žaliti za prolijanim mlijekom protiv Varaždina.....

Osijek bez Caktaša šesta ekipa lige. Unakazili smo ih danas u svakom smislu, osim rezultatski.

Stvarno nisu zaslužili ovako minimalan poraz. Klošari.

Idi Obregon u kurac.
#degenerik

Quote from: Fornax on 16.09.2023, 22:07Osijek bez Caktaša šesta ekipa lige. Unakazili smo ih danas u svakom smislu, osim rezultatski.

Idi Obregon u kurac.

Kao i ajduk bez Livaje. Možda ne bas šesta ali četvrta ekipa lige. Za razliku od njih mi imamo raznovrsnost. Doslovno ne znaš tko će od naših zabiti.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: Fornax on 16.09.2023, 22:07Osijek bez Caktaša šesta ekipa lige. Unakazili smo ih danas u svakom smislu, osim rezultatski.

150 miljuna eura za stadion veličine Kranjčeviće samo bez struje na ravnoj livadi well spent. Dajte ga braći BSK-u i odite igrati u Donji Miholjac.

M
Ma meni je i Obre neke situacije odigrao dobro,gradio je majstorski loptu ,dobro djelio,jos ce od njega i igraca bit.
Skuzio je da je vrag odnio salu,jos jedan napadac dolazi i mora se skockat. Vjerujem da i on osjeca pritisak, i zato mozda skrtost u nekim situacijama,da je malo pametniji shvatio bi da je dao suigracu i ovaj zabio da bi ga trener jos vise cijenio. Al dobro, ocekivati od njega Sheldon Coopera je mozda nerealno.

M
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 16.09.2023, 22:11

Idi Obregon u kurac.

Kao i ajduk bez Livaje. Možda ne bas šesta ali četvrta ekipa lige. Za razliku od njih mi imamo raznovrsnost. Doslovno ne znaš tko će od naših zabiti.

Cujes,sad je i jedni i drugi koji su prozvani rec,ko i vi bez Pjace  ;D

Tko broji ova sranja za Sofu? Ovo je notorna ludost.
#degenerik