SHNL 8. kolo: Rijeka - Osijek, subota 16.09.2023, 19:30h

Started by Gnjusna Izdajica, 13.09.2023, 15:04

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: river on 17.09.2023, 11:58Pjaca ima 28 godina, jasno je da je došao ovamo dobiti novi uzlet u karijeri. I ako ga ne zeznu ozljede i nastavi igrati kako zna ode on već na ljeto. Samo je pitanje da li put Zagreba ili u još jedan pokušaj u Njemačkoj, Engleskoj ili tako negdje. Mi kao navijači tu ne možemo ništa. Tako da do tada se opustite i uživajte.
Pa kod njega mi i je najlogičnije da ode na ljeto. Kako sam već rekao, brak iz obostranog interesa, dobili igrača od 26 ( pardon, 29 i neš sitno) milijuna eura za badave, a mi njemu pomognemo u karijeri.
Već sam pisao, Pjaca je u svim klubovima vani imao plaću 150 000 mjesečno, znači skoro 2 milijuna godišnje. Godinu dana će se malo stisnuti kod nas ali više od toga sumnjam. Njemačka, Turska, Španjolska... naće se netko tko će dati približno plaću kakvu je imao, da ne spominjem ove Arape ako se odluči na takav potez.
Nekako ga ne vidim u Dinamu, mislim da je i njemu cilj probati još jednom vani.

Z
važno je da nakon Pjace dođe neki novi Pjaca, klasnih igrača kojima treba pomoći uvijek ima.

Z
Za svakog igrača koji dolazi, iznad našeg razreda, sigurno postoji dogovor oko načina odlaska. Inače ne bi ni došli. Stoga nema potrebe pjeniti se...

B
Vec i ovako smo na dobrom glasu kao klub koji ozivljava karijere, a ako Pjacu dignemo toliko da vec iduce ljeto ostvari dobar transfer, to nam je veci dobitak nego da ostane...to nam otvara dolazak jos puno novih klasa koji su zapeli u razvoju, i dosli bi kod nas za sitnu lovu...

R
Koliko je murje jučer bilo. Što su očekivali? Juriš podivljalih ustaša?

Quote from: robil on 17.09.2023, 12:37Koliko je murje jučer bilo. Što su očekivali? Juriš podivljalih ustaša?
Na Istoku ih nije bilo ništa više nego inače, ali nigdje nisam vidio onu smeđu visoku.  :'(
#degenerik

Z
Ne dovodimo mi igrače da im oživimo karijeru. Ne radimo mi to iz altruizma. Dovodimo igrače koji su zapeli u karijeri zbog sebe, zbog naše koristi. To što nekom uz to vratimo karijeru, to je nus produkt. Nisu nama takvi igrači ništa dužni. Mi smo se okoristili njihovim dolaskom. Mada čitam gluposti navijača koji pišu kako su neki igrači nezahvalni, a mi njima spasili karijeru... kakve gluposti

Ovakva, odmorna Rijeka može jako puno. Dobili smo i potrebnu širinu, npr Ilinković i Grgić koji su ulazili na skoro svakoj utakmici nisu jučer ni ulazili. Znamo da Agent 009 ni Rijeku nije uspio pripremiti za tempo srijeda-subota (koliko god se hvalio time), pa pogotovo neće ni Dinamo s kojim nije prošao pripreme, stoga kad krenu europska gostovanja vidjet ćemo kako će se oni nositi s time. Imam dobar osjećaj.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

R
Quote from: Fornax on 17.09.2023, 12:40
Quote from: robil on 17.09.2023, 12:37Koliko je murje jučer bilo. Što su očekivali? Juriš podivljalih ustaša?
Na Istoku ih nije bilo ništa više nego inače, ali nigdje nisam vidio onu smeđu visoku.  :'(
Kako ne, barem duplo više (ispod I5, I4)
Plus zenskica je snimla svih koji ulaze. Neznam dali je inače praksa, primjetih tek jučer, a bome na svakoj sam. Možda samo derbije snimaju.

Quote from: Silvio Dante on 17.09.2023, 11:08
Quote from: river on 17.09.2023, 01:21Htio bih komentirati i nešto o tribinama. Ove godine sam prvi put pretplatnik na istoku, atmosfera je odlična. Ali vidim da je popularno bacanje čaša s pivom prema terenu. U početku mi je bilo čak i smiješno, no često puta do terena doleti samo ambalaža, dok sadržaj završi na glavi ili odjeći nekoga od nedužnih navijača u nižim redovima. Zovite me mrgudom, ali po meni to je vrlo nekorektno ponašanje.

Je, sve si rekao. Mislim, nije da nismo već spominjali tu pojavu prije nekog vremena ovdje. A i privatno sam se već sa par ljudi dotakao te teme. I svi su jednog te istog stava, nikomu nije jasno kako je to baš tu kod nas pustilo korijenje, ali eto očito to ide dalje i dalje.

A sjetio si me na slučaj otprije, koliko je to sad već, metar dana možda. Lokomotiva mislim da je bila. Drugo poluvrijeme, jbg tenzija, nervoza, ono ganjamo pobjedu, nešto je bilo na terenu, neka gungula i to. Kad paf iz gornjih redova piva dolje po klincima uz ogradu. Na sektoru gdje ja idem uglavnom su klinci, penzioneri, nježniji spol i uglavnom ljudi koji i ne luduju odveć nešto. I ja sad baš gledam, koliko blentav moraš biti da u želji valjda da pogodiš suca ili koga već, pogodiš naše klince uz ogradu, dječicu od 6 ili 7 godina?!
Ali ni to nije najgore. Kako je letila ta čaša, izlila se na putu dolje po ljudima nekim logično. I jedan lik se baš zainatio, a momčine boga mi ima. Blizu 2m, u ramenima je širi od Twinga. I svako par minuta: "ha, bacaš čaše, ha, to ti neki fol, ajde javi se faco."
Pa opet nakon par minuta: "ajde pičkice, baci je sad kad stojim prema tebi". I okrene se onako kurčevito prema tribini  :D

Gore muk, ni glasa da se čuje, ko djeca u školi, tiha misa. A meni se učinilo krajičkom oka, da sam vidio lika koji je bacio čašu. I govorim baš ovim svojima, mislim da je onaj lik koji sad glumi glumu, gleda u daljinu treptajući u maniri zlatka dalića. I ne zovi vraga, ne prođe niti par minuta kad neko vrzmanje gore, nekom slabo, strka, vika, zovi hitnu, čovjeku slabo, drži se za prsa. I tko?
Upravo ovaj blago treptajući. Čovjek u ranim 50-ima možda, njegova curica, kćer pretpostavljam, dijete plače i rida suze, ovaj meni je izgledalo da je gotov. Blijed, znoj ga oblio, jedva diše, baš ružno za vidit.
Hitna ga spustila dolje i obrađivala u kombiju, poslije čujemo da nije bilo ništa ozbiljno srećom, nego samo napadaj panike.

Rekoh, imbecilno infantilna praksa, pojava i trend. Nažalost, ni mi nismo poštećeni inflacije imbecila i infantila., pa nam je živit s tim. Ili ići na sektore gdje nema takvih pojavnosti. 

Ovo sa zalijevanjem piva i potom bacanje na sam teren mi vise apsolutno nema smisla u odnosu na sto je bilo prije kada mi je bila i fora cak, em si zaliven skroz a to se mom frendu desilo jucer koji je poludio bio skroz pogotovo jos sto mu je skoro i mob stradao od toga da mu je u jednom trenutku mirisalo ekran na 🥃
Forza Fiume ale!

I
Quote from: ZZZZ7777 on 17.09.2023, 10:34Plus za Mitrovića. Nisam očekivao povratak.

Što kažu partybreakeri, tko je bio najlošiji ?
Ugodno iznenađen, mislio sam da je povijest. Btw, nasi prednji kao da su iznenađeni kad mitar ili galešić povuku naprijed

M
Neznam dali je do nas ili Osijek ima stvarno losu obranu ali nasi su prolazili jucer i akcije radili ko na treningu. Falila je zavrsnica.

Quote from: Riverpool on 17.09.2023, 13:15
Quote from: Fornax on 17.09.2023, 12:40
Kako ne, barem duplo više (ispod I5, I4)
Plus zenskica je snimla svih koji ulaze. Neznam dali je inače praksa, primjetih tek jučer, a bome na svakoj sam. Možda samo derbije snimaju.

Bilo ih je više. Čak su stajali na ulazu u VIP dio ispod Zapada. Možda je neka velika, utjecajna njuška bila na tekmi. Kek.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

više, više ih je bilo
stajala mrka baba, oklopljena, s kamerom između Z1 i Z2 i snimala te dvije tribine... to još nisam vidio

Z
Quote from: moreplovac on 17.09.2023, 14:11Neznam dali je do nas ili Osijek ima stvarno losu obranu ali nasi su prolazili jucer i akcije radili ko na treningu. Falila je zavrsnica.

Istra ima je dala 4 gola, Rudeš 3.