Sve što nije gradilište ;)

Started by D2, 15.09.2023, 20:58

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

F
Ča ni bilo nekog "domaćijeg" za snimit spot...

QuoteU nešto malo više od sedam sati otkako je video objavljen dobio je svega 24 lajka na Facebook stranici TZ-a Kvarnera, podijeljen je dva puta i nije dobio nijedan komentar.

;D  ;D  ;D  ;D  ;D

A nije uopće tako loše.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Mogli su ga snimit u nekoj ćevabdžinici sa pivom u ruci, bolje bi mu pasalo kad se govori o njemu na Kvarneru  8)

B
Zašto nisu sa Kreilachom , Mocinicem i sličnima probali možda bi im bolje prošla reklama

Zato što to ima smisla, a državne firme ne rade ono što ima smisla nego koristi.
#navodninavijač

Quote from: Kostrena on 20.06.2026, 17:36To je bio opis njega da nije neka babaroga kakvim se predstavlja u javnosti, naravno da ne podržavam njegov rad bez dozvola ali čovjek je napravio štetu 5000e (tako sam nešto pročitao)
Neka plati i tjt, odnosno neka plati kada stranački profiteri, ili one rvatine koji rade kuće bez dozvola plate

Dakle ako je stvarno uhićen "uyak", a po ovome se čini da je, nema nikakve šanse da je šteta 5000 EUR. S obzirom koliko je fasada posvuda uništio, minimum minimuma su još dvije, a lako moguće i tri dodatne nule na kraju tog iznosa. I kako je netko napisao već, ja mu ne bih naplatio ni centa nego alat u ruke i neka očisti sve što je išarao.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

O
iskreno to mi cak i manje ide na zivce id onog obicnog saranja svaka druga zgrada ima nekakvo u,svastiku,acab,ubi nekog i neki retardirani potpis.
ovo ujak  barem donekle nekako izgleda kao neki pokusaj umjetnosti los pokusaj ali nije samo nasarana neka pizdarija

Ujak, nemar i slicno su samo vece iteracije od:

Quote from: oggy on Yesterday at 14:43...obicnog saranja svaka druga zgrada ima nekakvo u,svastiku,acab,ubi nekog i neki retardirani potpis.