Marko Piazza

Started by m, 18.09.2023, 17:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Badbeat je zorno prikazao o čemu se zapravo radi:  :svakacast:

'doznajemo' od 'pouzdanog izvora' M. G. (Moja Guzica)

Perišić polomio prednje križne ligamente. Pjaca ima priliku ić na Euro kao opcija uz Ivanušeca na lijevom krilu.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: vMario87 on 20.09.2023, 14:12Perišić polomio prednje križne ligamente. Pjaca ima priliku ić na Euro kao opcija uz Ivanušeca na lijevom krilu.
I Ivanušec neka ozljeda, vjerojatno samo jače uganuće, ali to kad jednom krene...
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Da je bar Perija dosa u Ajduka ae

Sad bi imali na teret najveću plaću u povijesti tog cirkusa

Kako se Piazzi sreća osmjehne, došao u Rijeku:

Krenulo ga, miljenik publike, sad će na Euro pa sa 29 u neki top klub za 8 milijuna. Samo da bude tako

20.09.2023, 15:29 #21 Last Edit: 20.09.2023, 15:30 by Projeto
Ti to zoveš ispravno sreća, a ja dodajem da se sreća podrazumijeva kad imaš razum za odabrati pozitivno okruženje, veliki regionalni klub, borbu za trofeje bez histerije, podršku navijača bez nasilja i kad ne ide, na platnoj listi ti se potpisuje financijski održiv poslodavac, vrhunska trening infrastruktura, sportska medicina, redovito krcat stadion, van posla skijališta, plaže, priroda, kultura, kod mame si na ručku za sat i sitno... Da skratim, odabrao je Projekt, a ne prćiju, komarce ili ulicu :)
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

M
Quote from: Projeto on 20.09.2023, 15:29Ti to zoveš ispravno sreća, a ja dodajem da se sreća podrazumijeva kad imaš razum za odabrati pozitivno okruženje, veliki regionalni klub, borbu za trofeje bez histerije, podršku navijača bez nasilja i kad ne ide, na platnoj listi ti se potpisuje financijski održiv poslodavac, vrhunska trening infrastruktura, sportska medicina, redovito krcat stadion, van posla skijališta, plaže, priroda, kultura, kod mame si na ručku za sat i sitno... Da skratim, odabrao je Projekt, a ne prćiju, komarce ili ulicu :)

predivno

Danas je Pjaca gost u sportskom dnevniku Nove TV-e
Forza Fiume ale!

M
Jel voditelj izrazio zabrinutost njegovim odabirom Rijeke?

17 puta ga je pitao je li bilo ponude Dinama

Quote from: T.T.N.Y. on 22.09.2023, 10:5917 puta ga je pitao je li bilo ponude Dinama
Čak mi je bilo drago inzistiranje na tome. Odgovor mi je bio tim draži, zbog svega što se pisalo u vezi toga ponajviše od medijskog pokrovitelja.
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: TIR on 22.09.2023, 11:13I koji je bio odgovor na kraju ;D
Da je ovaj put on odabrao, gdje osjeća da će biti zadovoljan.
Očito se opekao već previše puta.