Marko Piazza

Started by m, 18.09.2023, 17:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Dobro jutro 2. najboljem igraču najboljeg kluba HNL-a.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

ako ima spretnih, jel moguće izvući gif ili sekvencu onog primanja/štopanja u 16m hadjuka, okret i šut.. milina

Igračina. Pojeo Moufija koji slovi za jedno od boljih ovogodišnjih Hajdukovih pojačanja. A poslije se sa Sigurom igrao. Završilo u nekom natezanju gdje ga je Pjaca ulovio za dres i protreaso. Ne znam je li bilo ja TVu ali bi bilo zanimljivo to još jednom vidjeti.
Odlična partija.

B
Jedan od glavnih igrača Rijeke je ujedno i veliki ljubimac navijača reprezentacije. Pravi povratak Marka Pjace čekao se gotovo 5 i pol godina, a stigao prošlog tjedna, u finalu turnira u Egiptu.

Šest dana nakon te utakmice, u kojoj je pružio jako dobru igru, s njim je u Rijeci razgovarao Milan Stjelja i doznao što Pjaca misli, je li sad prvi odabir Zlatka Dalića na poziciji lijevog krila i vidi li Rijeku kao prvaka ove sezone.

''Bilo je prekrasno nakon toliko godina ponovno zaigrati za reprezentaciju. Prekrasan osjećaj i ostvario mu se san jer sam to čekao dugo godina. Sve je prošlo u najboljem redu i najbitnije je da smo se podružili i više se zbližili kao ekipa. Spremni smo za Euro'', rekao je Pjaca pa komentirao sebe na utakmicama Hrvatske.

''Zadovoljan sam igrama, pogotovo jer sam bio uzbuđen, jedan jako lijep osjećaj nakon toliko godina zaigrati. Stvarno sam presretan.''

''Ne znam jesam li prva opcija za lijevo krilo. Ja se iskreno nadam da ćemo svi biti zdravi prije Eura pa će izbornik imati neke slatke brige tko će biti na klupi. Ne trebamo se onda nikoga bojati. Dobro se osjećam fizički i nadam se da ću biti u dobroj formi na Euru'', dodao je Pjaca pa prokomentirao i derbi.

''Gledao sam derbi, dosta prilika s obzirom na derbi. Hajduk ikako ne bih otpisao, sve je još otvoreno. Igramo s njima idući vikend pa s Dinamom'', izjavio je igrač Rijeke.

https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/video-pjaca-ekskluzivno-za-dnevnik-nove-tv-ne-bih-otpisao-hajduk-sve-je-otvoreno---840985.html

" Rijeka se raspada i prijeti joj potpuni slom "

Pjaca je zagrebački dečko i s Dinamom, gdje se potpuno afirmirao, osvojio je dva naslova. Kako mu kao Zagrepčaninu pada ta borba s Modrima za dva trofeja?

– Sad je to utrka između nas i Dinama, ali mi ne igramo samo protiv Dinama. Gledam prije svega na nas i našu momčad i kako da budemo još bolji. I tako će biti dok igram za Rijeku. Tako bi bilo i da igram za bilo koji klub. Jednostavno tako razmišljam. Mislim da je to normalno razmišljanje, bez obzira što sam iz Zagreba i što sam igrao u Dinamu. Najnormalnije i najpoštenije se i odužiti Rijeci na taj način jer mi je pružila novu priliku da se vratim na prijašnju razinu. Mislim da sam dosta dobro iskoristio tu šansu, sretan sam ovdje i lijepo se osjećam. Mislim da se to vidi i na meni. I kad sam na terenu. Ono što mi je Rijeka dala, trudim se vratiti – zaključio je Pjaca.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

https://www.index.hr/sport/clanak/povratak-marka-pjace/2559675.aspx

Andrej Buvač o Pjaci - najboljem igraču HNLa.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

https://www.vecernji.hr/sport/covjek-za-dalicevih-udarnih-11-njegov-dodir-je-spektakularan-a-moc-koju-ima-nose-samo-odabrani-1764949

O majstoru, njegovim odlukama, ali i o klubu. Pokazuke zasto bi slicni igraci trebali odabrati Rijeku, a ne drzavotvorne za restart karijere.

M
Quote from: Zaf on 28.04.2024, 12:06https://www.vecernji.hr/sport/covjek-za-dalicevih-udarnih-11-njegov-dodir-je-spektakularan-a-moc-koju-ima-nose-samo-odabrani-1764949

O majstoru, njegovim odlukama, ali i o klubu. Pokazuke zasto bi slicni igraci trebali odabrati Rijeku, a ne drzavotvorne za restart karijere.

"Uostalom, Rijeka je već cijelo desetljeće drugi klub u državi. I ne namjerava tako lako ići niže."

A
Pjaca...odhebi...valjda će nam netko dat tu milju i pol da te se riješimo...primam paljbu na sebe za sve ostale koji isto to misle, ali iz nekog razloga ne žele reći

Pjaca je došao za kikiriki igrati ovdje i dao nam je dosta, ne možda koliko su neki očekivali ali pričamo o čovjeku koji godinama nije spojio 5 utakmica u nizu. Svi u svlačionici su samo riječi hvale za njega imali i nije krkan. Znam da se piše vruće glave sad, ali treba imati mjeru.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Quote from: armada on 22.05.2024, 21:21Pjaca...odhebi...valjda će nam netko dat tu milju i pol da te se riješimo...primam paljbu na sebe za sve ostale koji isto to misle, ali iz nekog razloga ne žele reći

pomalo.. ugasio se kao i uostalom i preostali nosioci ekipe..
pad forme jednog igrača bi istrpili, ali ovo je više od toga..

Quote from: goginho on 22.05.2024, 21:31
Quote from: armada on 22.05.2024, 21:21Pjaca...odhebi...valjda će nam netko dat tu milju i pol da te se riješimo...primam paljbu na sebe za sve ostale koji isto to misle, ali iz nekog razloga ne žele reći

Mislim da se većina njih ugasila kad su krenuli upiti. Dok su igrači bili 100% unutra, živjelo se za svaku slijedeću utakmicu... A onda su počele priče o pozivima, pretpozivima, transferima...
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Quote from: Fornax on 22.05.2024, 21:36
Quote from: goginho on 22.05.2024, 21:31

Mislim da se većina njih ugasila kad su krenuli upiti. Dok su igrači bili 100% unutra, živjelo se za svaku slijedeću utakmicu... A onda su počele priče o pozivima, pretpozivima, transferima...

ma i pali smo pod pritiskom.. zadnjih 9 kola je bilo mučenje, vidjelo se da želimo ali da i baš nemamo ideje.. u grču je puno teže driblati, pucati, imati mekanu nogu za podvaliti.. i to sve mi je logično, ali ono što boli je da se nismo ni potkuli kad su kola krenula nizbrdo, da se nismo pošteno potukli, uklizali, zaradili karton, isklučenje, ma bilo što da vratimo momentum..

kad smo na Pjacinoj temi, vidjeli smo na par tekmi koliko može, prije svega Osijek, Istra, lik je fizički i dalje jak i brz. i ok, zatvorili su ga kao i Pašalića, pa jbg ako ti dupliraju ta krila, mora se otvoriti negdje drugdje, mi za to nismo imali plan niti smo to znali iskoristiti.. sjeti se kako je Bogojević zabio 2x Lokkomotivi, zašto toga ubacivanja bekova iz drugog plana više nema?
to i zamjeram Sopi, 90% nas zna da Petković njihov glavni igrač, ali je zapravo spor i nemotoričan igrač, ne smije primiti loptu, kad primi već si napola u qrcu i vidi se da trtarimo umjesto da im zatvorimo najbolje šta imaju ko što oni nas, ali eto, neće se on nikome podređivati..