Rabuzinovo sunce 2023/24

Started by TIR, 26.09.2023, 13:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

O
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 22.05.2024, 20:00Borba za trofeje do samog kraja s ovakvim raspletom  :neretljak:.

Sezona iz snova se naglo pretvorila u sezonu za veliki zaborav. Bilo bi mi lakše da smo ispali iz utrke za naslov u 27. kolu pa bi i poraz u finalu Kupa lakše podnio. A ovakve komplekse od suparnika nije ni Ivanišević imao od Samprasa.  I sve bi to bilo donekle OK kad bi imali duplo veći budžet od aktualnog pa znaš da ćeš sigurno već iduće sezone imati priliku za popravni.

Mora netko doći s lovom i uložiti u ekipu više od Dinama i onda možemo ravnopravno s njima.

Z
daj Ogiwaru, Sučića, ovakvog Mišića  stavi u dres Rijeke, a naše u dres dinama bio bi gori rezultat. To je sve šrot. Problem je što imaju Petkovića koji izmisli gol sam. Baturina isto zna nogomet. Ostalo je slabije od Rijeke.

Pjaca je elitno europsko krilo čak i danas, a u dresu Rijeke ima dvije dobre utakmice.

Radeljić, Mitrović, SMolčić su bili 100% i srcem glavom unutra, iako nisu odigrali naročito borbenost se vidjela.

Ono što mene muči je neko čuvanje i razmišljanje kako će ići na more. Nešto tu nije kako treba sve skupa. Pol ekipe je za rashod, pol se čuva i ne želi zamjeriti dinamu

A
Quote from: I2 on 22.05.2024, 19:57
Quote from: armada on 22.05.2024, 19:50
Quote from: Zelko Maler on 22.05.2024, 19:44neće ovo Sopič preživjeti.

Ne bi ni smio...i uz zabranu zapošljavanja trenera purgera, zauvijek zabraniti i kupnju bilo kojeg igrača koji je ikada izustio ime smradova sa ruglomira...dok je tako, nikada baš nikada nećemo ove smradove dobiti...prestao sam vjerovati da je ovo slučajan niz jer da mu hebem mrtvu mater, dobivali su ih lokomotive, južnjaci, goričani, balkaniji itd, a mi jednu jedinu hebenu da bi dobili...ma muka mi je od svega toga

To bi bilo idealno ali teško..
90% su svi ili za dole ili gore i možeš ga jebat.
Radije bi 1 Ampema cijelu ovu sezonu nego 5 Pjaca.

A gle, realno, rezultati koje postižemo nisu nedostižni...treća, četvrta mjesta, tu i tamo koje popušeno finale kupa i poneko drugo mjesto, igranje Europe svaku stotu...ja mislim da takva dostignuća nisu nerealna sa sličnim budgetom i sa dečkima koji nisu nikada izustili ime slynama preko svojih usta. Možda jesi u pravu, ali ponavljam, ne mislim da je isto to nerealno očekivati i od igrača koji nisu...neću nastaviti, previše sam ljut.

Z
Želim nekakovg trenera na ljeto koji  ima nekakav renome iza sebe i bar jedan trofej. Sopiću bio ovo bio prvi. On je dobar u prvih 20ak utakmica kad donese svježinu i ludost i nabrijanost. Kad to prođe gotovo.
Ujutro sam se sprdao, ali ako je u kombinacijama nek dođe jebeni Bjelica boli me k. Ima sve što tražimo.
Stranca ne bih, a domaćih nemaš izbora. Sačuvaj bože Tomića i takvih bezmudih, a Rendulić i Toplak ne smiju nikad doći u obzir.

Z
dvije godine zaredom cirkus na Rujevici. Hvala Miško što si dozvolio onu sramotu prošle godine i hvala što si pristao na ovo ove godine s dvije utakmice, golom u gostima i domaćim sucima. Nema teorije da bi pristao igrati pod tim uvjetima.

Quote from: Zelko Maler on 22.05.2024, 20:08Želim nekakovg trenera na ljeto koji  ima nekakav renome iza sebe i bar jedan trofej. Sopiću bio ovo bio prvi. On je dobar u prvih 20ak utakmica kad donese svježinu i ludost i nabrijanost. Kad to prođe gotovo.
Ujutro sam se sprdao, ali ako je u kombinacijama nek dođe jebeni Bjelica boli me k. Ima sve što tražimo.
Stranca ne bih, a domaćih nemaš izbora. Sačuvaj bože Tomića i takvih bezmudih, a Rendulić i Toplak ne smiju nikad doći u obzir.
Samo nekog slovenca ili valdasa.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

22.05.2024, 20:13 #546 Last Edit: 22.05.2024, 20:46 by Monarh
U ocjenama sam dao Smoli i Radeljiću ocjenu 9, iz čistog razloga jer su jedini pokazali muda i da nisu pičkice, barem su udarali, bunili se i nisu štedili noge.

Sa svima ostalima sam razočaran, najviše zbog pristupa.

O
Quote from: Zelko Maler on 22.05.2024, 20:08Želim nekakovg trenera na ljeto koji  ima nekakav renome iza sebe i bar jedan trofej. Sopiću bio ovo bio prvi. On je dobar u prvih 20ak utakmica kad donese svježinu i ludost i nabrijanost. Kad to prođe gotovo.

Za takvog trenera trebaš imati love, ambicije i badžet. Tko će to platiti , dakle oni imaju 10 bodova više od nas 3 o nas rasturili u kupu i što sad. Znači moramo imati financije barem u tom njihovom rangu dakle 50 mil eura badžet da nešto napraviš, jer ovu bitku s njima smo izgubili na osnovu individualne kvalitete i to je to.

22.05.2024, 20:20 #549 Last Edit: 22.05.2024, 20:23 by TIR
Šteta i tužno šta od svih lokacija mi moramo izravno Dinamu dvaput dopustit da ga gurne do kraja baš na punoj Ruji, nemožeš izmislit to ::)

Pobjeda inače zaslužena u potpunosti, kod nas par jalovih šansi iz prekida, ostalo apsolutno bezidejno. Brzi protok lopte do 30ak metara od gola i onda panika kako je vratiti natrag ili prebaciti šesnaesterac ubačajem, strašno nekonkretno sve. Najopasnija šansa je bila jedan jedini prizemni ubačaj na utakmici, ove ostale balone ne želim ni komentirati.

Sopić je na kraju ostao dužan u segmentu s kojim se jedino i mogao pohvaliti u kontinuitetu - agresivom. Taj polufalš presing kojeg su radili Fruk i donekle Obregon možeš objesit mačku o rep. Prvih 20 minuta presinga praćeno s 70 minuta čuvanja nogu. Jasno nije to ni do trenera, ali je znakovito da Selahi pičkara i buni se s klupe, a ovi na terenu gledaju spuštenih ruku.

Šampionska generacija stvorena je s jednim bivšim igračem Dinama, i na sljedeću šampionsku će se morat složit takva momčad. Vidjevši rasplet ove sezone, uvjeren sam da bi pobjedom u ligi izgubili prvenstvo već u Varaždinu ili Osijeku, a to bi nam palo još teže.

Rekao sam već danas, malo koji trener Rijeke je preživio sezonu bez trofeja. Ne navijam za njegov odlazak, ali je on po meni sasvim realan. Šest izravnih utakmica s Dinamom imamo dva remija (jedan osvojen u 85. minuti), nulu u Kupu gdje smo trebali pobjediti i četiri poraza. Kao što smo apsolvirali Hajduk, jednog dana ćemo valjda i ove.
#navodninavijač

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 22.05.2024, 20:13Samo nekog slovenca ili valdasa.

Ne brini bit će Slovenac.

Z
22.05.2024, 20:24 #551 Last Edit: 22.05.2024, 20:25 by Zelko Maler
Quote from: Orpat on 22.05.2024, 20:18

Za takvog trenera trebaš imati love, ambicije i badžet. Tko će to platiti , dakle oni imaju 10 bodova više od nas 3 o nas rasturili u kupu i što sad. Znači moramo imati financije barem u tom njihovom rangu dakle 50 mil eura badžet da nešto napraviš, jer ovu bitku s njima smo izgubili na osnovu individualne kvalitete i to je to.

ovo ne prihvaćam. Individualna kvaliteta 1 igrača ( Petkovića), ostalo nemaju. Baturinu malo stisneš i nema gdje. Limitirali smo ga prije dva tjedna, nije ga se vidjelo, sad ga nismo mogli. Petković je klasa 3x jača od Livaje ali ostalo je kurac od ovce.
Selahi, Fruk, Pašalić, Pjaca biram sve njih umjesto njihovih. Da ne nabrajam dalje.

Ljut sam ko pas. Treba naći razloge poraza, to nije kvaliteta jednih ili nekvaliteta drugi, niti razlika budžeta .Razlozi su drugi.Transferi, čuvanje, ljetni odmor, pičke, luzerski mentalitet, želja odlaska u dinamo, ne znam, ali razlozi su tu negdje.

O
Quote from: TIR on 22.05.2024, 20:20Šteta i tužno šta od svih lokacija mi moramo izravno Dinamu dvaput dopustit da ga gurne do kraja baš na punoj Ruji, nemožeš izmislit to ::)

Pobjeda inače zaslužena u potpunosti, kod nas par jalovih šansi iz prekida, ostalo apsolutno bezidejno. Brzi protok lopte do 30ak metara od gola i onda panika kako je vratiti natrag ili prebaciti šesnaesterac ubačajem, strašno nekonkretno sve. Najopasnija šansa je bila jedan jedini prizemni ubačaj na utakmici, ove ostale balone ne želim ni komentirati.

Sopić je na kraju ostao dužan u segmentu s kojim se jedino i mogao pohvaliti u kontinuitetu - agresivom. Taj polufalš presing kojeg su radili Fruk i donekle Obregon možeš objesit mačku o rep. Prvih 20 minuta presinga praćeno s 70 minuta čuvanja nogu. Jasno nije to ni do trenera, ali je znakovito da Selahi pičkara i buni se s klupe, a ovi na terenu gledaju spuštenih ruku.

Šampionska generacija stvorena je s jednim bivšim igračem Dinama, i na sljedeću šampionsku će se morat složit takva momčad. Vidjevši rasplet ove sezone, uvjeren sam da bi pobjedom u ligi izgubili prvenstvo već u Varaždinu ili Osijeku, a to bi nam palo još teže.

Rekao sam već danas, malo koji trener Rijeke je preživio sezonu bez trofeja. Ne navijam za njegov odlazak, ali je on po meni sasvim realan.

Ali koga dovest i kada? Po meni trenera treba dovesti prije nego se upustiš u slaganje momčadi, da ipak trener sudjeluje u sastavljanju ekipe, vremena dakako ima, pravog trenera moraš i platit, ne znam šta planiraju koga prodat koga zadržat, vidjet ćemo, ali trenutno i nije baš dobra situacije gdje imaš u prvenstvu čaki i 5 bodova prednosti, ne znam, ali na kraju mislim da se ipak radi o inidividualnoj kvaliteti >Dinama naspram ostalih klubova t nema dvojbe, oni kad su ispali iz Europe su počeli igrat i dokazali koliko je naša HNL slaba.

O
Quote from: Zelko Maler on 22.05.2024, 20:24
Quote from: Orpat on 22.05.2024, 20:18

ovo ne prihvaćam. Individualna kvaliteta 1 igrača ( Petkovića), ostalo nemaju. Baturinu malo stisneš i nema gdje. Limitirali smo ga prije dva tjedna, nije ga se vidjelo, sad ga nismo mogli. Petković je klasa 3x jača od Livaje ali ostalo je kurac od ovce.
Selahi, Fruk, Pašalić, Pjaca biram sve njih umjesto njihovih. Da ne nabrajam dalje.

Ljut sam ko pas. Treba naći razloge poraza, to nije kvaliteta jednih ili nekvaliteta drugi, niti razlika budžeta .Razlozi su drugi.Transferi, čuvanje, ljetni odmor, pičke, luzerski mentalitet, želja odlaska u dinamo, ne znam, ali razlozi su tu negdje.

Ovo što si ti nabrojio je onda problem u klubu , a ne igrača i trenera, dakle ustvari problem cijelog sustava u našem klubu. Ali ne igra samo Petković za Dinamo, pa mi ne možemo poštenu šansu stvoriti njima i kad je stvorim ne možemo je realizirat. Pa kako? Kvaliteta. Oni nama u 3 udarca na gol zabiju 2 gola,  a mi nima 1 od 26 udaraca, naši dečki ne znaju pogodit okvir, jebi ga.

Evo kaze sopa da nije htio riskirat s pjacom jer ide na euro...

Pa jebem i tebe i pjacu i euro trenutno....

Debilu...
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje