Rabuzinovo sunce 2023/24

Started by TIR, 26.09.2023, 13:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

O
Quote from: Marin_ri on 22.05.2024, 20:33Evo kaze sopa da nije htio riskirat s pjacom jer ide na euro...

Pa jebem i tebe i pjacu i euro trenutno....

Debilu...

Kako nije riskirao s Pjacom kad  je Pjaca igrao, nije mi jasno šta želi reći.

M
ma ispuhali se nakon lokomotive. ova katarina i ademi i gad kaki god da su imaju takove utakmice na noz u nogama vec 10 let. nasi nemaju, imaju onu sa lili i to je to. onda jos kraj sezone, sameljemo dinamo 70 minuta na rujevici pa oni od 3 suta ubace 2 a mi pogodimo stativu itd...sve to pomete psiholoski i fizicki. evo arsenal porsle sezone slicno. a oni imaju ohoho igraca. jednostavno premladi, fali nes iskustva z takovim utakmicama, a i pegula, jebenti pa ne more saki jebeni put bit da ih ubimo 20-30 minuti ili 70 a nis ma bas nis ne udje...

Smolčića bih zadržao u Rijeci pod svaku cijenu. Nekakve ponude će doći, ali nije mu pametno da ide. Pogubit će se, kao brat, a onda povlačenje po posudbama i kurac palac. Taj dečko je zaslužio da kapetansku traku nosi godinama.

Ovo sve drugo... Nemam komentara, želudac mi se još nije smirio. Široko vam polje svima, šupci.

#degenerik

Quote from: Marin_ri on 22.05.2024, 20:33Evo kaze sopa da nije htio riskirat s pjacom jer ide na euro...

Debilu...
Ako je to rekao, momentalni otkaz. Jebala te repka da te jebala majmune.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: Arci1984 on 22.05.2024, 19:17
Quote from: Orpat on 22.05.2024, 19:16Gledam utakmicu i ne vjerujem , jednostavno ne vjerujem da je već sve odlučeno u prvom poluvremenu. Obregon nije za ovu utakmicu nije ga trebao stavljat, Ivanović je po meni trebao igrat i to je bila jedina greška Sopića danas, oni su bolji, jebi ga u 6 utakmica , pobjede nemamo i idemo dalje.
S ovom 19 utakmica nemamo pobjedu.

Tocnije 12 računam od pobjede na Maksimiru 3:1
Forza Fiume ale!

Z
Quote from: Fornax on 22.05.2024, 20:46Smolčića bih zadržao u Rijeci pod svaku cijenu. Nekakve ponude će doći, ali nije mu pametno da ide. Pogubit će se, kao brat, a onda povlačenje po posudbama i kurac palac. Taj dečko je zaslužio da kapetansku traku nosi godinama.

Ovo sve drugo... Nemam komentara, želudac mi se još nije smirio. Široko vam polje svima, šupci.

imaš igrače koji nisu pretjerano kvalitetni, niti će ikad biti neka krema, evo primjera četvorice igrača Rijeke koji su po imenima najslabiji prvotimci: Goda, Čabraja, Smolčić i Radeljić.

Niš posebno
ALI  razlika između Smole i Radelje i ova dva nazovi beka se danas vidjela.

Quote from: Orpat on 22.05.2024, 20:28Ali koga dovest i kada?

Neću sad detaljno ulaziti jer je razlog što HNL klubovi u pravilu nemaju nikakve europske uspjehe upravo nekonzistentnost. Dakle promjena trenera nakon jedne neuspješne polusezone ili sezone bi trebala biti zabranjena zakonom...

Jer trener uz SD-a i predsjednika mora biti ogledalo kluba, kao što je pet godina to bio Kek. To je jedini planski put naprijed, sve ostalo su igre na sreću. Može ti se potrefiti dobra generacija (tko je od igrača iz 3. i 4. njemačke očekivao da će 3 kola pred kraj bit izjednačeni s Dinamom?), dobar roster ili dobar trener, loša konkurencija i ostalo, ali višegodišnji kontinuitet dokazano je uspješan recept, pogotovo za našu ligu gdje svi funkcioniraju od ljeta do ljeta, s 15ak otkaza između.

Jedini je problem u cijeloj ovoj priči pronaći takvog trenera koji će ti biti projekt. Iako je sezona sama po sebi ipak uspješna: afirmacija igrača, 3+1 reprezentativaca na EURO, drugo mjesto koje vodi u EL je ulovljeno i realna šansa da igramo grupe KL dogodine, prvi put od 2020!). Al jebiga kad dođe do ovako loše serije rezultata, u tom mi trenu više nije svejedno imati trenera-projekta kojem je Rijeka drugi pravi klub u karijeri, koji nema nikakve uspjehe iza sebe i koji je tako pošten i iskren i realan da mrtvo hladno pukne na pressici da on navija za Dinamo jer je Dinamovo dijete.
#navodninavijač

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 22.05.2024, 20:48

Debilu...
Ako je to rekao, momentalni otkaz. Jebala te repka da te jebala majmune.

znači ako je ovo istina, ovo mi je dovoljno za otkaz i da nije kurčina od igre  i rezultata posljednjih mjesec dana. jbt život, ganjaš svoj prvi trofej i izvadiš možda najjačeg individualca zbog eura.
šta je sljedeće, da je zamolio braniče da ne startaju na Petka i Baturinu zbog Eura?

R
Utakmicu nemam stav puno komentirat.Di se može napisat komentar o cijeloj sezoni onako objektivno bez bijesa i frustracija.?

Neki kurac se ponovno desio u nasem klubu kao i prije dvije godine sto je samo smo onda znali prave razloge i uzroke za ovo nemam objašnjenja nek se gone u pm
Forza Fiume ale!

O
22.05.2024, 20:54 #565 Last Edit: 22.05.2024, 20:57 by Orpat
Quote from: TIR on 22.05.2024, 20:50
Quote from: Orpat on 22.05.2024, 20:28Ali koga dovest i kada?

Neću sad detaljno ulaziti jer je razlog što HNL klubovi u pravilu nemaju nikakve europske uspjehe upravo nekonzistentnost. Dakle promjena trenera nakon jedne neuspješne polusezone ili sezone bi trebala biti zabranjena zakonom...

Jer trener uz SD-a i predsjednika mora biti ogledalo kluba, kao što je pet godina to bio Kek. To je jedini planski put naprijed, sve ostalo su igre na sreću. Može ti se potrefiti dobra generacija (tko je od igrača iz 3. i 4. njemačke očekivao da će 3 kola pred kraj bit izjednačeni s Dinamom?), dobar roster ili dobar trener, loša konkurencija i ostalo, ali višegodišnji kontinuitet dokazano je uspješan recept, pogotovo za našu ligu gdje svi funkcioniraju od ljeta do ljeta, s 15ak otkaza između.

Jedini je problem u cijeloj ovoj priči pronaći takvog trenera koji će ti biti projekt. Iako je sezona sama po sebi ipak uspješna: afirmacija igrača, 3+1 reprezentativaca na EURO, drugo mjesto koje vodi u EL je ulovljeno i realna šansa da igramo grupe KL dogodine, prvi put od 2020!). Al jebiga kad dođe do ovako loše serije rezultata, u tom mi trenu više nije svejedno imati trenera-projekta kojem je Rijeka drugi pravi klub u karijeri, koji nema nikakve uspjehe iza sebe i koji je tako pošten i iskren i realan da mrtvo hladno pukne na pressici da on navija za Dinamo jer je Dinamovo dijete.

Slažem se što si rekao. Upravo to mi smeta da pukne na presici da navija za Dinamo. Da se razumijemo ova sezona i nije bila toliko loša, čak se usudim reći iznad očekivanja, ali falilo je nešto i vidio sam da nije to ona šampionska ekipa iz 2017, mada sam se nadao do zadnjega, ali utakmica s Lokomotivom mi je ubila sve nade da ćemo biti prvaci.

Ajd da smo bili nesretni protiv Dinama jednom ili dvije utakmice u redu ali mi smo nestali protiv svih ekipa koje smo u periodu između tih utakmica odigrali tako da se ja bojim da nas Slaven ponovno ne bi dobio uz ovaku bljedunjavu partiju i za ovo neko mora odgovarati ili presjeci trener ili igraci kao sto je to Boto u Osijeku ucinio ne čekajući da sezona završi nego se odmah uhvatio u koštac sa time
Forza Fiume ale!

Z
Sopić nije dugoročna priča, nije to trener oko kojeg gradiš nešto dugoročno.

Quote from: Zelko Maler on 22.05.2024, 20:57Sopić nije dugoročna priča, nije to trener oko kojeg gradiš nešto dugoročno.
Problem je sto mi nemamo trenera za dugoročne staze doveo bi naseg Mlinku iako znajući da se s njime ne bi borili za titulu ali bi bar znali na cemu smo te bismo bili mirni po tom pitanju posto je nas koji bi dao sve u tom trenutku sto bi imao
Forza Fiume ale!

R
S obzirom da ne postoji topic za cijelu sezonu, moram napisat tu. Ova utakmica odraz je sezone, sezona i stanje na tablici i kup su odraz kvalitete, sve ostalo su nase želje, frustracije i nemogućnost suočavanja s činjenicama.
Ja ću počet s čestitkama. Čestitke igračima, ekipi, Sopiću. Rijetko kada sam preživio vise emocija, stresa, ali i veselja i euforije od ove sezone. A to je nogomet, bez toga nista nema smisla. U povijesti će se pisati trofeji, a ja ću cijeli život pamtiti da nisam mogao spavati tjedan dana prije nekih utakmica, primili u krvi dizali su euforiju na jos jedan visi nivo, a tugu izliječiti nisu mogli. Znam da će zvučati glupo, ali ja sam ponosan. Ne mogu reći zadovoljan, ali ponosan. Danas nisam ni tužan vise, nakon onih 1-2 protiv Dinama i 26-3 udarci u okvir, nista me vise nije moglo bacit u bed. Valjda stoji ono "šta ne ubije, ojača".
Realno treba napisat, najjača ekipa osvojila je kup i prvenstvo. Ako postoji neka razlika izmedju riječi najbolji i najkvalitetniji onda je to primjer današnjeg Dinama. Ne melju, ne dominiraju, pobjeđuju!  To je kvaliteta koju mi nemamo. Mi smo imali Obregona koji promaši 2 čiste, oni Petkovića koji zabije ili asistira baš iz ničega..
Ono šta mene muči je jer će taj Dinamo napraviti sve da zadrži Perkovića, a mi ćemo napravit sve da prodamo Fruka,  Radeljića, Selahija i Pašalića. I to je ono šta  uvijek na kraju presudi. Oni nadograde, mi gradimo ispočetka  Pa možemo zaključit ono šta svi znamo, da nije lako parirati nekome ko ima 5 puta veći proračun. Ne 2x, nego 5. 
Koliko je tesko vidit govno Jakirovića kako se veseli, mogu mislit kako je tek bilo Miškoviću dat mu ruku dok su primali medalje. Ali zato na kraju "bježe" iz Rijeke u Dinamo, ne obrnuto. Zbog para naravno, ali pare donose trofeje, trofeji renome i slavu, slava jos para i moć.
Ja ovu sezonu neću zaboraviti, ne vjerujem da ćemo tako brzo opet imat takvu šansu. Nemojmo zaboraviti da je Dinamo odigrao sezonu punu turbulencija i da su i po učinku i igrama bili ispod svoje razine.  Ono čemu se nadam iduće sezone je malo sreće i nekakve Europske skupine, pa dok ide ide. Sta se prvenstva tiče, tesko da ćemo opet imat ovakvu šansu, ali dok sam živ očekujem jos jednom ponavljanje 2017., ali puno se toga mora poklopit u ovakvom financijskom omjeru snaga.
Na kraju, nesretan, ali ponosan, brzo će nove utakmice.