Rabuzinovo sunce 2023/24

Started by TIR, 26.09.2023, 13:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Totalno drugačija priča kad imaš sigurnog golmana na golu. Zlomislić bez greške večeras.

Radeljić na mahove sjajan, onda par bizarnih kikseva. Mitar doktorski.

Selahi strašan.
#degenerik

Quote from: Riverpool on 15.05.2024, 21:03
Quote from: I2 on 15.05.2024, 20:59E moj Maricu ...  :sta:

Šteta! Iako dojma sam da je malo kasnije zamahnuo nogom da bi fajn naguzio francuza.

Da.. pogodio ju je potkoljenicom .
Šteta jbg

B
Al ja stvarno neznam jesmo li imali ikad ovoliko utakmica zaredom sa slinamom da nismo bili nadigrani- zadnje 2 na Ruji ih nadigramo, u maksimiru barem u egalu s njima zadnje 2...tako da jedino sto fali da okrenemo taj trend rezultata.

Zato se nadam da svi dolazimo na uzvrat, ova ekipa je zasluzila bar taj Kup, i da u zadnjem pokusaju izbusimo pedercinu

Gaće skinuli nismo, napokon.. Mariću, jebem mu sve, mogao si i zagradit  :jbg:

Rezultat stvoren za ligu, kad je trebalo. Sad na gol u gostima odigrati nulu vani znači malo.
#navodninavijač

15.05.2024, 21:24 #425 Last Edit: 15.05.2024, 21:25 by Fornax
Quote from: TIR on 15.05.2024, 21:19Rezultat stvoren za ligu, kad je trebalo. Sad na gol u gostima odigrati nulu vani znači malo.
Na kraju uzdah olakšanja, a par sekundi kasnije mi sine da ovom nulom nitko na svijetu nije sretniji od pičke Jakirovića.

Ali u izjavi poslije utakmice se i kod Sopića vidi da je zadovoljan.
#degenerik

Dosta siromašna utakmica s obje strane ali rezultat nije loš. Opet unutarnji dio stative..  :jbg:

Obrana solidna, ostalo meh. Ivanović ništa konkretno nije napravio, a Marić se mogao proslaviti na kraju. Sve u svemu, jasno je da u uzvratu moramo dobiti jer teško da će opet ostati 0-0. Zlomislić siguran na golu.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

15.05.2024, 21:29 #427 Last Edit: 15.05.2024, 22:08 by Snjesko
Ovo je nasa najbolja utakmica u Maksimiru u jako dugo vremena. Bili smo podjednaki po svim kategorijama.

Istina, ovo je treca utakmica u nizu protiv Dinama gdje Dinamo po nicemu nije bio bolji, a dvije su igrane u Maksimiru gdje smo redovito skidali gace i branili se prije nego smo izasli iz svlacionice. Picka Jakir isao se branit pa na kontre.

Na Rujevici ih opet gazimo!

Z
Je li čaša polu puna ili polu prazna... pitanje je sad...😂

Igra zadovoljavajuća s obzirom na povijest naših gostovanja na tom šugavom stadionu.. Rezultat tako-tako s obzirom na pravilo gola u gostima.

Idemo po pobjedu na Ruji..
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Ma nista pobjeda, opet odigrat  0:0 i skinut ih na penale koje sad treba uvjezbavat cijeli tjedan 😁
Vaz je nas!
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

T
15.05.2024, 23:34 #431 Last Edit: 15.05.2024, 23:39 by toñito
Ma jebeš povijest, to i je problem, kao neka povijest neki "brand" kluba protiv koga igraš. Da skines ove dinamove dresove ovim igračima, opet bi ih danas zgazili. To je psihologija koja nema smisla, svaka nova utakmica je nova prilika za pobjedu i ponižavanje tih kretena iz maksimirske šume.

Ponovit ću, da je zaista nevjerovatno - da je ovakav Dinamo prvak. Ali kada si malo razložim to, ipak ima smisla. Imaju šrot selekciju igrača (doduše priznajem fizičku nadmoć, Teophila, onog Gabrielea i Mišića u odnosu na naše igrače). I onda kada imaš tako podjednaku momčad sa Rijekom i Hajdukom, dovedeš trenera koji igra na blok i na kontre i spasi ti sezonu, naravno da to Vlatka nije znala, ali je slučajno napravila potez stoljeća. Za slijedeću sezonu bi zaista bilo najbolje da on ostane trener, on bolje od ovog ne zna.

Vezano za utakmicu, vidi se sa tribine, ti igrači Dinama usrani od početka, usrali se oni nas - a usrali se i mi njih. Prvo polovrijeme Mitrovica nitko ne zeli taknut, covjek doveo loptu do 18 metara - pita sam sebe dali da pucam. A zadnji put šutao na gol u kadetima Cibalije. Kao da smo iznenađeni koliko su. oni zapravo loši, naše odluke u napadu kriminal. Pjaca je dužnik, ili je ozljeđen ili se čuva za euro. Pašalić najbolji, Zlomislić jako dobar. Fruk je naš motor, to će teško bit za nadoknadit u slijedećoj sezoni.

Bel je bio dobar, na visokom nivou. Čak me začudio kada nije ni provjeravao padove Hodze i Ademija. Ako ovim našima u klubu nije jasno, da korektno suđenje možeš dobit samo kada radiš halabuku, stvarno su nojevi. Ako ne reagiraš, kreteni odnosno sudačka komisija smatra da se slažeš. I da nije bilo stranih sudaca,Bel nebi ovako dobro sudio. Vidjet ćemo šta će Duje napravit na uzvratu.

O sreći Fruku i Mariću, ne treba trošit riječi. Zaista nevjerovatno, koliko nas neće protiv njih. Ova ekipa na Rujevci je svim utakmicama pokazala da je bolja od Dinama, a nije dobila ništa. Nema respekta nema kalkulacija, treba igrat kao sve dosad, otvorit ce se.

Fun fact utakmice je: da Dinamo poslije utakmice pušta glazbu našeg aktivnog forumaša, ne znam od kuda su izvukli riječke hitove.

15.05.2024, 23:52 #432 Last Edit: 16.05.2024, 00:07 by Vado Magnar
Dobro odigrano. Pogotovo drugo poluvrijeme.
U prvom Ivanović se loše postavljao, gubio lopte, gubio duele, nesiguran bio. Sušta suprotnost od onoga što je pokazao protiv Dinama na Rujevici. Po ulasku Marića smo prodisali i bilo je bolje. Radljeić je odigrao jako dobru pratiju i pokazuje zašto ga brojni klubovi traže. One dubinske lopte koje probijaju jednu ili dvije linije su čudo. A u obrani siguran.
Jakirović je čitavo prvo poluvrijeme igrao na Hoxhu koji je brži, okretniji i spretniji od Smolčića te protiv nas uvijek dobro odigra. Ovaj puta, srećom ništa nije procurilo. Ali to je sve što je Dinamo pokazao. Fruk i Hodža su odigrali sjajne defanzivne partije, pa je zato nedotajao Frukov doprinos u napadu. Ali posao su obavili: Mišića smo zatvorili, a onda DInamo ne zna igrat. Mnogi hvale onog Sučića, ali danas nije baš niš pokazao, a prostora je imao na pretek. Ne bi me čudilo da su mu naši namjerno dali toliko prostora.
Pjaca je bio zatvoren pa se od njega nije niš moglo ni vidjeti, ali dojam je da je ostao mrvu dužan. Ostali na visini zadatka.
I za kraj još nešto o Sopiću - on je možda prvi koji je pošteno napao Dinamo, našpanao momčad da ne skine gaće na Maksimiru i zato mu skidam kapu.

Ostaje još jedan zadatak koji ove sezone moramo ispuniti: pobjediti Dinama.

R
Pita Cmrečnjak Sopu za najavu uzvrata u "njegovom stilu"

Sopa odgovara: "Iskreno se nadam da ćemo igrati nikako, al pobjediti utakmicu"

;D  8)  :D

Ne znam nisam baš nešto oduševljen kako je sve to skupa jučer izgledalo. Ovi su nas čekali, mi njih kamilica od utakmice.
Rezultat s obzirom na gol u gostima je od one stvari. Dinamo za osvojiti trofej ne mora nas pobijediti, a mi njih moramo.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo