SHNL 10. kolo: Rudeš - Rijeka, nedjelja 01.10.2023, 15:15h

Started by Gnjusna Izdajica, 27.09.2023, 09:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Šta bi sa onim Oddeiem? Izgledao jako dobro protiv nas onu tekmu. Ozljeđen?

Ježim se na pomisao gostovanja u Kranjčevićevoj u 15 sati.. Dragovoljac flashbackovi
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Početnih 11: Labrović - Smolčić, Mitrović, Dilaver, Goda - Selahi, Hodža - Fruk, Janković, Pjaca - Momo

Galešić, Pašalić i Ivanović na klupi

Z
sviđa mi se pokazivanje autoriteta Pašaliću. I za Ivanovića da vidimo kakav će s klupe biti.

Naravno da je Ivanović na klupi kad sam se kladio da daje gol u prvom poluvremenu.  ;D  :bo:

Bitno da sam Momu stavio u Coppi.

01.10.2023, 14:28 #20 Last Edit: 01.10.2023, 14:33 by Gnjusna Izdajica
Quote from: Marheen on 01.10.2023, 14:24Početnih 11: Labrović - Smolčić, Mitrović, Dilaver, Goda - Selahi, Hodža - Fruk, Janković, Pjaca - Momo

Od kuda info o sastavu? Baš pratim danas vezano za Coppu....

EDIT: ok vidim klupski FB tako da pretpostavljam da je to izvor. Sofa (koja mi je danas zanimljiva) još ništa...
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Quote from: Gnjusna Izdajica on 01.10.2023, 14:28
Quote from: Marheen on 01.10.2023, 14:24Početnih 11: Labrović - Smolčić, Mitrović, Dilaver, Goda - Selahi, Hodža - Fruk, Janković, Pjaca - Momo

Od kuda info o sastavu? Baš pratim danas vezano za Coppu....

EDIT: ok vidim klupski FB tako da pretpostavljam da je to izvor. Sofa (koja mi je danas zanimljiva) još ništa...

Vidio na Germanijaku

Koliko vidim na ulaznice.hr prodano je trenutno oko 200 gostujućih ulaznica. Bit će dobra podrška.

Ovog glupana Pavlovica treba danas napravit smjesnim kao sto i je, za svu sramotu i stetu koju je nanio klubu.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

R

Gdje je Rudeš našao ove golmane, zaboga miloga.

Kako je lakat pogođen s leđa ruka, jebo te led?  :sta:
#degenerik

Neka se klubovi od nacionalnog interesa naviknu 💪

Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Nemoj prerano govorit, ovo je za sada nastavak utakmice iz Koprivnice.
#degenerik

Z
D10S praznovjeran sam. Izbriši tu tablicu molim te  ;D . Poslije ju stavljaj koliko god želiš ako bude kako treba oko 17h.  8)

Uopće ne razumijem što mi igramo. Niti formacijski, nito idejno, niti bilo kako. Ja u niti jednom segmentu u ovih više od pol sata, kao i tokom čitave utakmice u Koprivnici, ne vidim razlike u ove dvije ekipe na terenu. Osim vidne razlike u vidu klauna na golu Rudeša.
Ispada kukanje i naricanje, ali meni se ovo nimalo ne sviđa. Ili su majstori doziranja? Pa sa svakim baš koliko treba. Ako jesu, onda zanemarite ove moje riječi.