SHNL 10. kolo: Rudeš - Rijeka, nedjelja 01.10.2023, 15:15h

Started by Gnjusna Izdajica, 27.09.2023, 09:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Koliko bitova ide u bajt,
a koliko ih ima ovaj web sajt?
Koliko stopa stane u milju,
a koliko kamenja u jednu kilu?
Koliko banana je visoka žirafa,
a koliko pak Ajfel ima šarafa?
Koliko ima arapskih emirata,
a koliko lopti u nedjelju pogađa Rudešova vrata?
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Quote from: Gnjusna Izdajica on 27.09.2023, 09:49Koliko bitova ide u bajt,
a koliko ih ima ovaj web sajt?
Koliko stopa stane u milju,
a koliko kamenja u jednu kilu?
Koliko banana je visoka žirafa,
a koliko pak Ajfel ima šarafa?
Koliko ima arapskih emirata,
a koliko lopti u nedjelju pogađa Rudešova vrata?

[/quote
]Rijeka pogađa Rudešova vrata
Onoliko koliko žena ima sida.

Bojim se kiksa. Ne znam zašto, ne bi trebalo biti, dobro igramo ne bi smjeli imati problema ali imam neki loš feeling.
Iskreno priželjkujem plitak potok, nadam se da će tako i biti pa da sam sebi više kažem: "koji si ti bedak".  :neretljak:
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Ocekujem da zasjednemo na sam vrh tablice.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: D2 on 27.09.2023, 10:28Bojim se kiksa. Ne znam zašto, ne bi trebalo biti, dobro igramo ne bi smjeli imati problema ali imam neki loš feeling.

Ja Belupo računam kao kiks, pa se nadam da će nešto i naučiti iz utakmice. Osim Galešićevog slaloma nismo napravili ni pokazali praktički ništa u Koprivnici. A i kod tog gola smo imali ogromnu dozu sreće da doslovno nitko na njega nije izlazio. Tako da se nadam da smo taj kiks ispucali i prošli bez posljedica.

Rudeš bi trebalo biti iskupljenje i dobra utakmica za razliku od prošle.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Z
Vrlo važno kolo...Sopa ne smije ponoviti grešku Tomića protiv HD.

Pobjeda nas izbacuje na vrh. Čak nam nije važan tzv derbi režimskih klubova. Idealan je x. Onaj tko izgubi je u problemu, naravno ako mi dobijemo Rudeš. Ako nakon toga dobijemo tovare mi letimo na turbo pogon...dalje od toga ne bih...

Pobjeda bilo kako.

R
Ne volim bit bahat ali i ova malodušnost me zeza. Tovari se pumpaju kako će dobit gnk a mi se skoro tresemo od protivnika koji je uvjerljivo zadnji na tablici.
Dajte ljudi malo vjere. Momo je krenuo a i Franjotu se oprlo.... :neretljak:  :neretljak:

Nema tu malodušnosti. Samo onaj klasični skepticizam kojem obiluje naš kraj. Opekli smo se u prošlosti, pa onda pušemo i na hladno.
Vjerujem da će momčad ući hrabro i optimistično u utakmicu. Sopić će im to itekako usaditi u glavu. Mora. A mi? Mi ćemo guštirati u njihovim izvedbama. Vjerujem da se Slaven neće ponoviti ovaj vikend. Rudeš nije taj kalibar, a Kranjčevićeva nije oranica.

U svakom slučaju nema euforije jer... eto... nismo takvi.

Quote from: ZZZZ7777 on 27.09.2023, 11:53Sopa ne smije ponoviti grešku Tomića protiv HD.
Tomić je najmanje kriv za ono što se desilo protiv HD.
#degenerik

M
Kompleksna i izazovna utakmica zbog bremena koje nosi a to je vodeca pozicija. Pozicija kojoj se stremi i koju se ganja, ali koja takodjer ulijeva neki strah onome ko je zeli i lovi. Stoga Kekovski utakmicu po utakmicu u berbu bodova, navesti mlade lavove da ne gledaju predaleko i ne preskacu prepreke vise od jedne ,jer kad zapnes i padnes trosis vise snage da stignes do cilja prvi.
Imamo dovoljno svojih resursa da ovo dobijemo,cak i ako neko bude indisponiran da ga zamjenimo sa onim gladnijim, raspolozenijim u tom trenutku.
Ocekujem takodjer i Obregona da jos podigne nivo truda, ali jos uvijek vidim Ivanovica u prvoj postavi, njegov pritisak bi puno mogao donijeti bas protiv momcadi koje nisu tehnicki na razini i sklone su greskama pod pritiskom.
Nisam u toku tako da neznam u kojem je stanju travnjak u Kranjcevicevoj, jel tepisic perzijaner ili je najjeftiniji otirac iz Pevexa.
Ocekujem da kad Galesic krene prema napred odmah krecu po dva tri igraca na blok,tako da ce Pjaca, Fruk i ostale vedete imat vise prostora.  ;D

Ocekujem pobjedu i onda na valu lagane euforije poskliznuce protiv magaraca :neretljak:
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Utakmica će se prenositi u nedjelju na HRT2 od15 h.Pobjeda za vrh tabele a ne sumnjam da će ih Sopić našpanati a da li će ponovno krenuti s 4-1-4-1 to ćemo vidjeti samo neka prebrzo ne zatvara utakmicu ako povedemo s brdo stopera..............puni do kraja.kako čitam u Shitu hara kuga (corona plus škripavac),nek ih se šta više zarazi.
Volim grad koji teče

B
Ma Rudeš ako shvate ozbiljno nema šanse. Daleko naj slabija ekipa u Hnl.

ja bitove i bajtove više ne spominjem...  :sta:  :sta:

dajte 3 boda kako umijete i znate, bez da se itko ozlijedi i dobije treći žuti ili crveni karton.....

zaista ne tražim previše... :D :D
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje