SHNL 10. kolo: Rudeš - Rijeka, nedjelja 01.10.2023, 15:15h

Started by Gnjusna Izdajica, 27.09.2023, 09:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Sramota. Muka mi je od ovih bunkeraških zamjena. Radeljić lijevi bek, Goda lijevo krilo? Još bi i Galešića prebacio u vezu da ga nije odlučio danas odmarat. Još tu možemo i dodat Smolčića na desnom beku koji je primarno stoper ali je najprilagodljiviji od navedenih.

Dario Bel je idiot, najgori sudac u Hrvatskoj trenutno, ali unatoč tim potkradanjima (ili krađama) mi moramo puno bolje od ovog danas. Ne možeš 2 puta zapucat Rudešu na gol u prvom poluvremenu.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: waf on 01.10.2023, 17:18..a ni ćelavo govno nije sviralo penal na godi..niti provjera.. :-X

Isti takav penal je suđen Varazdinu na Rujevici. Covjek je pucao, lopta je otisla, i nakon toga je bio faul. Naravno odmah se fuckalo. Danas covjek uleti s dvije noge Godi, ali nista

Quote from: Projeto on 01.10.2023, 17:16
Quote from: ZZZZ7777 on 01.10.2023, 17:15Prvi smo nek' se jebu svi...

Ali Ivanović nije dodao Jankoviću za 0:3!!!

Franjo "Krama" Ivanović ne bi dodo loptu taman da njegova asistencija vrijedi 2 gola. Siguran sam da bi on puco u onoj situaciji kad je Momo asistiro Jankoviću.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Z
Ako dobijemo tovare to je pravi shifting...sve se mijenja...mi postajemo sasvim druga ekipa...

Z
Mu smo prvi a državni projekti neka se jebu

Z
Quote from: Snjesko on 01.10.2023, 17:25
Quote from: waf on 01.10.2023, 17:18..a ni ćelavo govno nije sviralo penal na godi..niti provjera.. :-X

Isti takav penal je suđen Varazdinu na Rujevici. Covjek je pucao, lopta je otisla, i nakon toga je bio faul. Naravno odmah se fuckalo. Danas covjek uleti s dvije noge Godi, ali nista

Naravno da je bio penal...nisu smjeli gledati na varu jer je onda sve jasno...

A zanimljivo je da smo dobili gol iz kornera, a na terenu su bili i Dilaver i Mitrovic i Radeljic i Smolcic i Goda.
Pobjeda je tu, ali... ovako laganica mozes igrat na 4:0, a ne na 1:0.
Na nasem brzom terenu je to druga prica, ali moras igrat bolje. Sopic me jos nicim nije kupio.

A meni osobno bi Ivanovic bio u prvih 11 uvijek, nebitno koja pozicija. Decko ima toliko energije, snage, ali i znanja.

Z
Quote from: Snjesko on 01.10.2023, 17:28A zanimljivo je da smo dobili gol iz kornera, a na terenu su bili i Dilaver i Mitrovic i Radeljic i Smolcic i Goda.
Pobjeda je tu, ali... ovako laganica mozes igrat na 4:0, a ne na 1:0.
Na nasem brzom terenu je to druga prica, ali moras igrat bolje. Sopic me jos nicim nije kupio.

A meni osobno bi Ivanovic bio u prvih 11 uvijek, nebitno koja pozicija. Decko ima toliko energije, snage, ali i znanja.

Tri stopera u igri i gol glavom iz kornera... ajde neka  :neretljak:

Z
Najviše volim ove naslove na portalima kao Rijeka privremeno prva !!! Peče , guši...

M
Malo je bilo sebicnosti, ne samo u jednoj situaciji, ali opet ću reć pravdam ih mladoscu. Bit će oscilacije, pretpostavljam da koliko god im Sopić govorio da ozbiljno shvate utakmicu u glavama im je bilo laganini, tako su prvo poluvrijeme i izgledali.
Ali vidjelo se kad su Deutch brothers ušli kako je to drugačije izgledalo.
Također iritantno suđenje onog Osjeckog sudca.
Od žutog Smolčića, nakon prvog starta, a nakon njihovih bar 3,4 za žuti, pa do zaustavljanja akcije za potencijalni pogodak, za faul na Godi u 16m ništa. I još onako ti faulovi na sredini, loše, dali je namjerno ili ne, neznam, ali znam da kriterij nije bio ujednačen i jednostavno loše sudi.

I
Mi smo prvi nakon prve runde i +1 kolo.

Kad bi to prognozirali na početku sezone, rekli bi da smo ludi.

U prvom kolu sa istim protivnikom imali amo bolni rezultat, ali Rudeš isto nije bio bezazlen, a bio je neki drugi trener.

Momo će biti pojačanje.
Lijepo se kreće,kuži igru, suradjuje.
Inače prvih 45 minuta jako puno krivih dodavanja, reklo bi se drugoligaški.

Sad počinje rock n roll

M
https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/sopic-sretan-sam-zbog-prvog-mjesta-sto-se-ne-vidi-igraci-sad-idu-na-trening-a-onda-su-slobodni-do-utorka-galesic-a-kaj-vi-mislit/119523
I on ističe tu sebicnost pojedinaca

Klupska tv
https://youtu.be/f-tnjbHiYfw
Nekad mi izgleda kao da više osoba u njegovoj glavi ima raspravu i svako malo se neka druga izbori za glas.

Quote from: moreplovac on 01.10.2023, 18:53Klupska tv
https://youtu.be/f-tnjbHiYfw
Nekad mi izgleda kao da više osoba u njegovoj glavi ima raspravu i svako malo se neka druga izbori za glas.

;D   :svakacast:

čak postoji i takva dijagnoza u psihoanalizi, podvojena ličnost
samo su kod njega obje ličnosti onako, prilično teatralne tako da mislim da je to hinjeno stanje

'Ne znam je znate li, nova uredba je donesena, nogomet se od ove sezone igra za golove... Eto, nadam se, odnosno bilo bi dobro da moji igrači tako ispoštuju one koji su u boljoj situaciji.'

-Sopa