Damir Mišković

Started by tomyrijeka, 29.09.2023, 14:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
29.09.2025, 10:44 #2220 Last Edit: 29.09.2025, 10:48 by Zelko Maler
DRS umjesto noge u guzicu zbog nesposobnosti i još k tome kajli Đaletu i Sopiću dobija i zimski prijelazni rok.

ali otom potom. Mišković misli da će rezultati biti bolji, što iskeno sumnjam  s ovim rosterom i s atmsoferom u s "kabini". Vidjet ćemo to će govoriti za mjesec-dva.

L
Quote from: patrik-mrsnik on 29.09.2025, 10:34https://www.vecernji.hr/sport/doznajemo-damir-miskovic-ipak-nije-prodao-rijeku-amerikancima-kljucni-covjek-se-nije-pojavio-1894458
Nabadanje ili? Iz intervjua u NL daje se zaključiti da nije još ništa propalo, pa me zanima koji je to insajder javio da je sve propalo.

Quote from: ispod stijena on 29.09.2025, 10:06Ja vidim da je nahvalio aktualnog trenera i da mu daje punu podršku i da mu je jasno da mu treba vremena i da nije lako u ovom trenutku uskočiti obzirom da nije selektirao momčad.

Tako nešto govori i većina foruma i slaže se 92% ljudi.

ISto tako kaže da nije bio zadovoljan radom ĐAlovića i da je očekivao PLAY OFF lige prvaka - znači nije bilo "europa je nagrada".

A ovo sad...DRS i Čulina...pa eto izabrali su valjda tog Sancheza ili po mom skromnom mišljenju sam Miško.

ŽEli da Rijeka igra napadački.

Ovaj dio oko info oko prodaje, kao što je i u ozbiljnijim postovima zaključeno , predmet je poslovne - tajne.

Osim samo tog djela sportskog direktorskog segmenta - forum se slaže sa svime ostalim.

Istina. S većinom objavljenih stvari se može složiti. O dubini i kvaliteti trenutnog kadra bi se dalo raspravljati.  :nisamja:
Ali ostatak članka je korektno prezentiran.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

I
Quote from: Krkan on 29.09.2025, 10:39
Quote from: Snjesko on 29.09.2025, 10:00Ono sto meni upada u oci da u 13,5 godina on nijednom nije priznao vlastitu gresku i krivu procjenu. Pa cak ni ne svoju, nego njemu bitnih ljudi.

Je. Za Palikuću. I to je platio ili plaćao.

Da. U intervju za Novu TV , dnevniku, stajao je tamo na ulazu za tribinu Z1 i Z2. Rekao je u stilu "zajebali smo, ali ćemo se vratiti" . Na pitanje gdje? Odgovor je bio osigurat ćemo Europu.

Z
Gonzalez ( Vukovar) , Lawal ( Istra) , Tavares ( Varaždin), Mitrović ( Belupo), Vuković (Loksa), Omerović ( Osijek)  svi imaju barem jedno bolje krilo od svih naših.

Doslovno mijenjam Ndockita, Rukavinu, Butića, Menala za samojednog od ovih gore. Bilokojeg.

A
29.09.2025, 10:55 #2225 Last Edit: 29.09.2025, 10:56 by ArmadaZg
Ma da se razumijemo,mi svi koji smo ovdje volimo isti klub.
Neki imaju jos neki klub u inozemstvu, neki nemamo.

Ok je i to da vidimo stvari drugacine.
Ok je i to da se dovode igraci koji ne igraju jer neki bezimeni se negdje pretvore u zvijeri, a neki poznati u  korov.
Ali... jebem mu sve, prvak si drzave, pa moras pokriti pozicije. Kako ti se moze dogoditi da u sezonu ides bez krila?
Kako ti se moze dogoditi da prijelazni rok zavrsi, uletis u sezonu lose a ni tada ne dovedes krila (ni spicu)?
Kako imas 750k za Jankov (koji ne igra), Husica koji igra zadnjih par utakmice,anisi imao i manje za Djoua i Selahija!?
Znaci manje je problem u igracima,vise ako si nogometni djelatnik, a nemas izbalansiranu ekipu, odnosno, igras sezonu a da na nekim pozicijama uopce nemas igrace.
E to ne nesto za sto netko iz sportskog sektora,a i sam je nekoc igrao nogomet, mora odgovarati.

Na kraju, kako se to moglo dogoditi Srecku, koji je uvijek na neki nacin prisutan oko Miskota.
Zbog toga se Nearecu i Culinu moralo pedalirati.

L
Lawal me je razočarao u subotu, praktički nijednom nije uspio proći lošeg Devetaka

Z
Quote from: ArmadaZg on 29.09.2025, 10:55Ma da se razumijemo,mi svi koji smo ovdje volimo isti klub.
Neki imaju jos neki klub u inozemstvu, neki nemamo.

Ok je i to da visimo stvari drugacine.
Ok je i to da se dovode igraci koji ne igraju jer neki bezimeni se negdje pretvore u zvijeri, a neki u  korov.
Ali... jebe mu sev, prvak si drzave, pa moras pokriti pozicije. Kako ti se moze dogoditi da u sezonu ides bez krila?
Kako ti se moze dogoditi da prijelazni rok zavrsi, uletis u sezonu lose a ni tada ne dovedes krila (ni spicu)?
Kako imas 750k za Jankov (koji ne igra), Husica koji igra zadnjih par utakmice,anisi imao i manje za Djoua i Selahija!?
Znaci manje je problem u igracima,vise ako si nogometni djelatnik, a nemas izbalansiranu ekipu, odnosno, igras sezonu a da na nekim pozicijama uopce nemas igrace.
E to ne nesto za sto netko iz sportskog sektora,a i sam je nekoc igrao nogomet, mora odgovarati.

Na kraju, kako se to moglo dogoditi Srecku, koji je uvijek na neki nacin prisutan oko Miskota.
Zbog toga se Nearecu i Culinu moralo pedalirati.

najgore od svega je da mi imamo pokrivene pozicije krila, a to su Rukavina, Menalo, Butić i doveden je Ndockit i mopže pokriti Bogojević + Janković.
Krila koliko hoćeš, samo je problem što bi se Rukavini, Menalu, Butiću i Ndockitu Vukovar zahvalio.

I
I da dodam još nešto.

Ne znam da li tko od insajdera razgovara sa ASDAa face to face, ali...

Čovjek je izjavio da je zadovoljan sa rosterom. Da je zadovoljan što ima polivalentne igrače i da mogu se prilagoditi situaciji i igrati na više pozicija. Te da je isto radio u Olimpiji te da će tako raditi u Rijeci.

Znači.

Osobno držim da mogu samo zaključivati na osnovu onoga što on kaže u izjavi za javnost. I on je tu preuzeo odgovornost.
Također, jasno je ko dan  i sa ovim "očekiva sam play off lige prvaka" da je ASDA bio dulje vremena na hot line-u. Pa jebemu logika je da je škicnuo i pripremio se za ono u što ide.
Zaključak.
Osim potvrde da igrači nisu u pravoj spremi ( da li je to neka paralela sa ovim što je Miško izjavio - jedni su izraubani dok drugi nisu dostigli fazu forme za nastupe) ASDA nije nigdje doveo u upitnost igrački kadar i kvalitetu istog.

Ako je stvarno propalo sve sa Amerima nadam se da će se nać neki novinar s mudima na presici ili u razgovoru koji će pitat sve što ga treba pitat u vezi sa prodajom, sportskim djelatnicima itd. i kad krene po svojem se izmotavat i spinat odmah imat podpitanje i bit spreman ga zasrat činjenicama a ne bit kao kućni. Dam se kladit da nije ni postavljao ova pitanja nego mu je Miško poslao i pitanja i odgovore

S
Quote from: patrik-mrsnik on 29.09.2025, 10:34https://www.vecernji.hr/sport/doznajemo-damir-miskovic-ipak-nije-prodao-rijeku-amerikancima-kljucni-covjek-se-nije-pojavio-1894458

Ovo je opet teška izmišljotina: "Bezbatchenko se trebao ovaj mjesec pojaviti u Rijeci i završiti posao - ali u novonastalim okolnostima jednostavno se nije pojavio."

Quote from: Krkan on 29.09.2025, 10:35Škuri su ovdje do prije 1-2 mjeseca bili potpuni stranci i nepoznanica i (skoro) nitko odavdje nije čuo za njih.

Talijanski naftaš je ulagao u vaterpolo, znači u SPORT ne u kripto valute i u tom sportu je godinama izdominirao Europu. I gle čuda, ključni ljudi ( ili jedni od ključnih  ) u njegovoj kompaniji su bili ljudi IZ RIJEKE. Slučajnost?

Misliš da će Škuri brinuti o osjećajima navijača? Cijenama karata? Da će imati obvezu tebi ( ili meni )  objašnjavati zašto su doveli Jankova,Kitu,Omara,Victora....
Zašto  igra Devetak, Gabby ili neki Harry ? Zašto tribine nisu povezane? Zašto pada kiša ili puše bura? Itd. Da će morati odgovarati svakome novinaru i navijaču i na sva pitanja?
Misliš  da će Škuri dozvoliti da im navijači dolaze s svojim pa i volonterskim idejama unutar kluba "jer oni to znaju i mogu bolje" , a u , biti samo da mogu biti unutra?

Misliš da će Škuri John&James uletiti nogom kroz vrata u HNS i razbucati bagru te isušiti močvaru? Pa jbt, ovi u HNS-u samo čekaju da se Miško makne i da se oslobodi mjesto za nekog npr. Hrvoja Maleša ili Bobana ili LJPV.

Jedino pozitivno, možda će pressice ići live i naravno , s titlovima.
Ako i bude pressica.

Ne znam za tebe, ali pred 13 godina su meni i Volpi i Mišković bili apsolutna nepoznanica, pogotovo jer vaterpolo niti pratim, niti me zanima.

Škuri vitezovi ulažu u nogomet već 3 godine, plus još 8 godina ulaganja u hokej. U tom istom hokeju je skroz novi klub dovukao od osnutka do Stanley cupa.
Bournemouth otkad su preuzeli svake sezone obaraju vlastiti rekord u broju osvojenih bodova u Premiershipu. Vrijedi pogledati i ostale klubove grupacije i rezultate od preuzimanja.
Dakle, govorimo o fondu koji itekako ima iskustva u profesionalnom sportu.

A Miško trenutno brine o osjećajima navijača i cijenama karata? I sad je to super stvar jer je objasnio da je Adjei došao preko maloga od tetke, a ne preko potencijalnih kupaca? Pod uvjetom da je ta priča uopće istinita?

Kad je Rujevica sagrađena, svojedobno je klub imao akciju posjete stadionu kao rođendanski poklon članovima. Također je imao tribine di je Miško komunicirao s navijačima. Zašto toga više nema, ako nas Miško toliko voli i brine o našim osjećajima?

Što se suradnje s navijačima tiče, imaš tu dovoljno aktivnijih ljudi u tom pogledu od mene koji će ti reći koliko je Miško "otvoren" za suradnju s raznim udrugama i provođenje njihovih ideja. Osim ako misliš da je vrhunac toga dovući pehare na 3 sata fotkanja s navijačima?

Je, Miško i DRS su kao Batman i Robin u borbi protiv svekolike močvare u HNSu? How yes no...

Tu si svašta nadrobio, ali je glavni problem što 90% toga ni Miško ne radi, pa ne vidim zašto bi to uzeo kao zamjerku potencijalnom novom vlasniku i predsjedniku?

Bottom line je da će eventualni novi kupac gledati da očuva i oplodi svoju investiciju, jednako kao što to radi i Miško. A trenutni kandidat je u prednosti jer ima više love i mogućnost sinergije sa ostalim klubovima u grupaciji.

29.09.2025, 11:14 #2232 Last Edit: 29.09.2025, 11:16 by 18orvat
Quote from: aahzinho on 29.09.2025, 11:09Misliš da će Škuri brinuti o osjećajima navijača? Cijenama karata? Da će imati obvezu tebi ( ili meni )  objašnjavati zašto su doveli Jankova,Kitu,Omara,Victora....
Zašto  igra Devetak, Gabby ili neki Harry ? Zašto tribine nisu povezane? Zašto pada kiša ili puše bura? Itd. Da će morati odgovarati svakome novinaru i navijaču i na sva pitanja?
Misliš  da će Škuri dozvoliti da im navijači dolaze s svojim pa i volonterskim idejama unutar kluba "jer oni to znaju i mogu bolje" , a u , biti samo da mogu biti unutra?

Krkane izađi iz komforne zone ;D
...
I Miško bi trebao izaći iz komforne zone. Još nije kasno da na zimu prodamo Fruka za 10M zaradimo još 10M od KL i već imamo badžet od 20M za sljedeću sezonu 8)

Ako je potpisan NDA nema šanse da čujemo išta o tome, strpljen spašen. Istina je da su svi igrači, od starosjedioca do pojačanja, totalno van forme i fizički i psihički pa je suvišno govorit o kvaliteti kadra. S druge strane igrali smo protiv istre za koju igraju marešić, koski, maurić, lončar, radošević i taj lawal, sve igrači koje bi pozdravili da sutra potpišu za nas. Želim reći da ako želimo ući u seriju pobjeda mi moramo bit u optimalnoj formi sa visokim stupnjem morala u svlačionici i na tribinama. Jednostavno nemamo kvalitetu da možemo s visoka gledat na protivnike. Miško se zahvalio đaletu, ali je jasno naglasio njegovu krivicu za stanje u momčadi i po njegovim riječima sadašnja situacija ide njegovom stručnom stožeru na dušu. Nisam oduševljen s takvom pričom, ali se slažem da treba pustit sancheza da nas do nove godine pokuša uvjerit da je on taj. Skupit glave i po povijesnu prvu pobjedu u ECL.
Što se tiče naše igre, mislim da nas je loš teren spasio od poraza. Istra je imala pun rac grešaka u zadnjem pasu, dolazili su bez problema do zadnje linije i nisam uvjeren u priču da smo se nešto digli u odnosu na vukovar. Pozitivno je da rotiramo igrače i za očekivati je da ćemo kroz par tjedana imati zdravu natjecateljsku atmosferu u ekipi. Do tada drž gaće!

Quote from: ispod stijena on 29.09.2025, 10:57Osobno držim da mogu samo zaključivati na osnovu onoga što on kaže u izjavi za javnost. I on je tu preuzeo odgovornost.
Također, jasno je ko dan  i sa ovim "očekiva sam play off lige prvaka" da je ASDA bio dulje vremena na hot line-u. Pa jebemu logika je da je škicnuo i pripremio se za ono u što ide.
Zaključak.
Osim potvrde da igrači nisu u pravoj spremi ( da li je to neka paralela sa ovim što je Miško izjavio - jedni su izraubani dok drugi nisu dostigli fazu forme za nastupe) ASDA nije nigdje doveo u upitnost igrački kadar i kvalitetu istog.

Problem fizičke spreme može biti da su tijekom priprema tempirali vrhunac forma za europska pretkola i da sad slijedi logičan fizički pad.
Pa novi trener uz usvajanje novih ideja, potencijalno treba aktivirati igrače s manjkom minutaže, plus regenerirati prvotimce koji su izraubani.