Damir Mišković

Started by tomyrijeka, 29.09.2023, 14:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

K
Quote from: frane merikan on 29.09.2025, 12:01
Quote from: Krkan on 29.09.2025, 11:55
Quote from: robil on 29.09.2025, 11:48A sadašnji gazda brine o osječajima navijača. Daj nemojte me zajebavat.

Jesi kad čuo za onaj izraz da uvijek može biti gore ( lošije ) ?

ma to je logika Plenkovića koji je neki dan dao izjavu " da blago si ga građanima kad imaju ovakav HDZ na vlasti..."

Neću valjda slijedit Trumpovu logiku?  :neretljak:

S
Quote from: frane merikan on 29.09.2025, 11:54ako Mišković da izjavu "da je klub na zdravim temeljima i nema nikakvih kostura u ormarima što su pokazale sve dubinske analize do sada"  te da je na to jako ponosan onda sljedeće pitanje novinara treba biti "Zašto onda ne dolazi do prodaje kluba ? Zašto nitko ne želi kupit klub koji je tako posložen?

meni se odgovor sam nameće......

Ne može ti se odgovor sam nametati jer može postojati 100 razloga zašto nije prodano.
Da ne ponavljam varijante koje sam već napisao - na desetak stranih portala (američkih i britanskih novinara koji su bliže BKFC-u od bilo koga u HR) je već objavljeno da  BKFC želi kupit 25%, i ako Miško želi prodat sav svoj dio, uključujući i Rujevicu, i pravo gradnje Kantride tu je bitna razlika između ponude i onoga što trenutni vlasnik želi.

Miško, ako se želi potpuno povuć, vjerojatno neće prodat 25% (koji će mu q 45%, to nije više ni večinski udio), nego svih 70%, uključujući i Rujevicu i pravo gradnje Kantride. A za sve skupa, mora se baš poklopiti kupac kojeg sve interesira, i para koja Miška interesira.

Jedini trenutni problem ovog kluba (osim novinarskih rušenja atmosfere) su 2 sportska direktora: Darko Raić-Sudar i Antonini Čulina.
Nakon šta im je omraženi Hercegovac (očito jako sposoban) spasio guzice, pokazali su svu svoju raskoš sposobnosti i znanja o igračima i nogometu.

Damir Mišković ovoj dvojici vjeruje iz pogrešnih razloga, ovom prvom zato jer mu je dobar za sve one stvari van terena i u HNSu, a ovom drugom jer je stigao kao uhljeb u zagrebački holding preko jedne od kćeri i kao, dokazao se.

Eto, Damira su ta 2 panja uspjela uvjeriti da je svih 11 pozicija pokriveno s minimalno 2 igrača šta nije istina, ali su uspjeli. Damir nije nogometni stručnjak i ne vidi dalje od toga.
Europa je jedino mjerilo!

F
Quote from: MaČaĆeToMane on 29.09.2025, 12:06Jedini trenutni problem ovog kluba (osim novinarskih rušenja atmosfere) su 2 sportska direktora: Darko Raić-Sudar i Antonini Čulina.
Nakon šta im je omraženi Hercegovac (očito jako sposoban) spasio guzice, pokazali su svu svoju raskoš sposobnosti i znanja o igračima i nogometu.

Damir Mišković ovoj dvojici vjeruje iz pogrešnih razloga, ovom prvom zato jer mu je dobar za sve one stvari van terena i u HNSu, a ovom drugom jer je stigao kao uhljeb u zagrebački holding preko jedne od kćeri i kao, dokazao se.

Eto, Damira su ta 2 panja uspjela uvjeriti da je svih 11 pozicija pokriveno s minimalno 2 igrača šta nije istina, ali su uspjeli. Damir nije nogometni stručnjak i ne vidi dalje od toga.

ma daj molim te.....Damir nije bio nogometni stručnjak 2012 godine kad je preuzeo klub ali da nakon 13 godina u klubu, nema pojma baš mi i ne drži vodu...

Mišković brani posao i poziciju DRS jer je on njegov izbor, jer Mišković misli da je nepogrešiv i zato jer ima veliki ego!

Dok smo imali Mancea i Keka ovaj klub je bio na vrhuncu jer su obojica riskirala posao kako bi Damira uvjerili da nešto nije.
Ova dvojica sad nažalost kimaju glavom i govore "da, šefe"
A nije Miško neki stručnjak da može prepoznati valja li mu roster, pogotovo nakon titule.

F
Quote from: MaČaĆeToMane on 29.09.2025, 12:17Dok smo imali Mancea i Keka ovaj klub je bio na vrhuncu jer su obojica riskirala posao kako bi Damira uvjerili da nešto nije.
A nije Miško neki stručnjak da može prepoznati valja li mu roster, pogotovo nakon titule.

sve potpisujem......
možda ne može prepoznati roster ali može vidjeti njihovu izvedbu na terenu....

sve što smo dalje od Volpi ere ,sve više imam dojam da su onda klub gurali Kek i Mance....i da, od tada nadalje pretežno su u klubu uhljebi  a od takvih nema koristi....zato se nadam što skorijoj prodaji kluba.....

I
@Snowcrash

Naravno da se neće u ovom trenutku buniti za kadar u smislu da nabraja nedostaje ovaj ovaj i ovaj jer je to u ovom trenutku nemoguce ostvariti.

A prava istina se sazna na kraju.

Bili au mu spočitavali pozicije Gojaka i Jankovića i on je na to odgovorio o simpatiziranju polivalentnih igrača.

L
Quote from: frane merikan on 29.09.2025, 12:24
Quote from: MaČaĆeToMane on 29.09.2025, 12:17Dok smo imali Mancea i Keka ovaj klub je bio na vrhuncu jer su obojica riskirala posao kako bi Damira uvjerili da nešto nije.

sve potpisujem......

sve što smo dalje od Volpi ere ,sve više imam dojam da su onda klub gurali Kek i Mance....i da, od tada nadalje pretežno su u klubu uhljebi  a od takvih nema koristi....zato se nadam što skorijoj prodaji kluba.....
Šta nismo prije par mjeseci uzeli dvostruku krunu?

S
Ja nemam insidere u Irskoj pa pitanje Dali se moze vjerovati Fiumanu da je sve propalo oko prodaje?

Quote from: Krkan on 29.09.2025, 11:39Tko je ovdje krkan? Ja ili ti? A ?

Krkan u nastajanju.  :nisamja:

Quote from: Krkan on 29.09.2025, 11:39Pa jasno je da to Miško ne radi! I to je glavni razlog navijačkih gunđanja. I da ne pušta naviječe dalje od tribina i ograde. Jbg, na Kantridi je mogao tko je htio doći u kafić, na parking, popričati s igračima, gnjaviti igrače, žicati novce ( bilo je i toga ). I zato pitam ako misliš da će John &James brinuti o tome? Možeš mislit koliko će im biti stalo . I što ćeš ti misliti o nekom novom DRS-u , Gabiju, Kiti ili Devetaku.

Glavna ( navijačka ) zamjerka  je bila što se ekipa svaki put rasprodaje i gradi iznova. " A on trpa pare u džep".  Sad to nije napravio. Pa opet ne valja.
A Škuri bi mogli procijeniti da im je Fruk dobar za popunu klupe u Bournemothu, pa ti u zamjenu poslati malog Harrija, sina od neke njihove klupske legende. Ili Junca drugi put. I šta im možeš?

Pa tih gunđanja će uvijek biti. Nirvanu i sreću na forumu ćeš doživjeti samo onih mjesec dana nakon dizanja neke kante.
Ostatak vremena će uvijek nekome nešto smetati. Sad jel im smeta neki realni problem ili im smeta što se trava na Rujevici kosi od juga prema sjeveru (ili obrnuto).

Škuri će možda poslati Fruka u AFCB, ali će ti sigurno procjena biti da je klub uvijek dovoljno konkurentan da se bori minimalno za mjesto u europi. Neće se desiti da nam pošalju najboljeg igrača za 3 glavoća i 2 ušate, pa da klub završi sezonu sedmi.
A vidiš da je i Miška bolio kikić pa je prodavao igrače dinamu i kad je trebalo i kad nije trebalo. Nisu ni njega previše dirala navijačka gunđanja, nego je prodavao kad je mislio da treba. I opet mu nitko ne može ništa.

Quote from: Krkan on 29.09.2025, 11:39Volpi = Pro Recco = 11 puta prvaci Europe od toga 9 ili 10 otkad je došao Volpi. a stari su skoro kao hajduk.
Volpi ( Sloboda ) = Primorje =  2 finala LP, 2 x 3. mjesto LP, 2 x prvaci HR, 3x kup HR. i masu 2. mjesta .Prije Volpia 1 titula i 2 Kupa. A stariji su od hajduka.

uz dužno poštovanje, govorimo o sportu kojim se ozbiljnije bavi valjda 10 država u svijetu. I od tog je praktički trećina nastala raspadom Juge. Tu se vjerojatno titula osvoji sa 2 milijuna eura budžeta.

Quote from: Krkan on 29.09.2025, 11:39A glede Miška i HNS-a.... Slušaj šta ti Krkan kaže..... Da nije Miško u savezu NIKAD ne bi bili prvaci. Ni 2017,a ni 2025.

a ti slobodno misl da nije tako

Jel si ti jedan od onih koji misli da Miško buši HNS iznutra?
Savez je i dalje jedan od primjera institucija koji svoj posao obavlja loše. Zanemaruje domaći produkt (HNL) i šlepa sve na račun repkice kao izvor love. A Miško je dio tog saveza već godinama.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

K

Mislim da je samo copy paste od sportskih

Quote from: LenRi on 29.09.2025, 12:29
Quote from: frane merikan on 29.09.2025, 12:24

sve potpisujem......

Šta nismo prije par mjeseci uzeli dvostruku krunu?

Jesmo i to je ispalo najgore šta se ovom klubu moglo dogoditi. Mazanje očiju oko sportskih direktora i kadra!
Da su nam Hodža, Pašalić, Smolčić i Galešić otišli 6 mjeseci ranije ovaj klub završio bi lani na 7.mjestu
Naslov se dogodio zahvaljujući lošim protivnicima i neviđenoj želji Radomira Đalovića
ne zato jer se u klubu dobro radilo

K
Quote from: aahzinho on 29.09.2025, 12:33Pa tih gunđanja će uvijek biti. Nirvanu i sreću na forumu ćeš doživjeti samo onih mjesec dana nakon dizanja neke kante.
Ostatak vremena će uvijek nekome nešto smetati. Sad jel im smeta neki realni problem ili im smeta što se trava na Rujevici kosi od juga prema sjeveru (ili obrnuto).

Škuri će možda poslati Fruka u AFCB, ali će ti sigurno procjena biti da je klub uvijek dovoljno konkurentan da se bori minimalno za mjesto u europi. Neće se desiti da nam pošalju najboljeg igrača za 3 glavoća i 2 ušate, pa da klub završi sezonu sedmi.

Mišku je cilj uvijek biti među 4. Tko kaže da Škurima neće biti cilj biti među 7? ili da ostanak bude cilj? Tko si ti ili smo mi da Škurima  određujemo ciljeve i sportsku politiku  i da nas oni uzmu za ozbiljno? "Kupite si svoj klub !- pro level "

A vidiš da je i Miška bolio kikić pa je prodavao igrače dinamu i kad je trebalo i kad nije trebalo. Nisu ni njega previše dirala navijačka gunđanja, nego je prodavao kad je mislio da treba. I opet mu nitko ne može ništa.

Vidim i opet ti govorim. Tko kaže da će Škuri gajiti neku mržnju ili rivalitet prema dinamu ili hajduku i da im neće (pro)davati igrače? ili skupljati njihov višak.
Pa jel' mogu Škuri smijeniti DRS-a i za SD dovesti npr. Zorana Mamića ( jednog dana ) , Romea Jozaka, Mogu i čorluku i Olića.
Predsjednik može biti onaj vinar s Pelješca.  Niti Škurima nitko neće moći ništa. " Kupite si svoj klub! Pro level.

Jel si ti jedan od onih koji misli da Miško buši HNS iznutra?
Savez je i dalje jedan od primjera institucija koji svoj posao obavlja loše. Zanemaruje domaći produkt (HNL) i šlepa sve na račun repkice kao izvor love. A Miško je dio tog saveza već godinama.

Ne. Ne mislim da buši jer bi njega odavno već probušili. Već mislim da on ( krokodili )  pliva u bari s krokodilima i nastoji se izboriti za što veći dio plijena. Za klub,a s obzirom da je vlasnik, onda to znači i za sebe.

aaaaa...pa tek sad sam te skužio.  8)
Ti si pesimist oko kupovine, a mi ostali koji čekamo kupovinu smo izgleda optimisti.

Niti ti niti ja ne znamo koji će Škuri imati cilj, politiku i način vođenja kluba i ti ćeš radije izabrati "zlo" koje poznaješ, nego uzeti rizik promjene.

A jebiga, tu se nećemo složiti oko ovih potencijalnih kupaca. Oko nekih budućih možda...oko ovih sigurno ne.

Ja računam, s realnom šansom da sam u krivu, da bi Škuri vitezovi digli klub na višu razinu. Jer mi nema nikakvog smisla investirati 50 milijuna eura za čamiti na 7. mjestu. Što dobiju s tim? Nit će zaraditi lovu, nit će razviti igrača za Premiership u takvim uvjetima.

A za pol navedenih stvari kako seremo Mišku, tako ćemo srati i svakom novom vlasniku. Business as usual.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...