Damir Mišković

Started by tomyrijeka, 29.09.2023, 14:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ove sezone u nešto malo više od četvrtine prvenstva Dinamo je samo na Rijeci napravio 6 bodova prednosti sudačkim guranjem.
Mišković je napravio ono što smo svi tu na forumu prije ili kasnije poželjeli da čini. Javno je rekao da se od ljudi pravi budale. S moje strane ima pohvale za to.
Naravno, svatko zna da jedna izjava u novinama neće napraviti ništa, ali sumnjam da će stati samo na tome.
Ovakve gluposti sigurno ne privlače investicije u HNL, a Miško je prvo poduzetnik i ovo mu gadno utječe na investiciju.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

O
Quote from: kircipijanci on 02.11.2025, 13:57
Quote from: Johnson on 02.11.2025, 13:46Ovo treba honorirat, neka prezidente osjeti kako je to kad su tribine uz njega i neka mu to bude putokaz za ubuduće. Vare cemo rastavit na ruji, plakat ce svi juzno od karlobaga.
Svi u Vž!

Da slažem se svi u Vž ali prvo sastanak HNS-a i komisije sudaca u protivnom ne treba izlaziti na stadion

Ako itko može oboriti sudačku komisiju to smo mi, potpredsjednik HNS-a i član izvršnog odbora su nam predsjednik i SD

K
Sutra, hladne glave, ide to sve u pomirljivim tonovima. Bar u medijima.

R
Do srijede smo opet braća

Z
znači opet nije naučio da ko s djecom liježe se popišan budi?
DObro je, samo nek pišaju po nama. Možda mu treba još koji put, zajebati jednom je greška, ali zajebati i ponavljati zajebe 2-3 puta je odluka

Šta...? Ni sad nam ne valja postojanje reakcije?

A sto bi trebao napraviti? Reagirati ovako i dati ostavku na sve pozicije u HNSu? Pokupiti svoje igračke i ići doma? Jer će onda time kao napraviti nesto?

Stvarno je nemoguce zadovoljiti narod.

Z
NIkako. Treba reagirati i sve je dobro napravio. Mene živcira njegovo grljenje s tim likovima i smirivanje reakcije. Bez problema će se to izgladit kroz koji dan. Miško je na nož s tim svim likovima trebao biti godinama.
Onaj pečat mu je velika mrlja.

D
03.11.2025, 09:31 #2423 Last Edit: 03.11.2025, 09:32 by deo123
Samo budala bi sa HNSom i tom ekipom isla u otvoreni fajt. Pokazao je da im moze napraviti stetu i da ne seru, sad ce stati na loput. Igrač je on nije naivac. Na njegovoj poziciji nema vođenja emocijama, moze ponekad ali predsjednik i vlasnik koji se vode emocijama nikad nemaju ozbiljan rezultat. Zato se mi ponekad ne slazemo sa njime i ide nam na kurac.. mi smo cista emocija i to je naš "posao", a on je pak tu da stvar funkcionira..

I
Reakcije pojedinaca mogu ukazati  kako uopće ne kuže kako biznis ili visoki management funkcionira.

Ako misle da se u tim krugovima priča , jede i pije samo sa najboljim prijateljima onda...onda su se zajebali...

Z
Quote from: deo123 on 03.11.2025, 09:31Samo budala bi sa HNSom i tom ekipom isla u otvoreni fajt. Pokazao je da im moze napraviti stetu i da ne seru, sad ce stati na loput. Igrač je on nije naivac. Na njegovoj poziciji nema vođenja emocijama, moze ponekad ali predsjednik i vlasnik koji se vode emocijama nikad nemaju ozbiljan rezultat. Zato se mi ponekad ne slazemo sa njime i ide nam na kurac.. mi smo cista emocija i to je naš "posao", a on je pak tu da stvar funkcionira..

pristojnost da, ali podilaženje tim tipovima da treba Damiru Miškoviću? Pa on je osiguran za 15 života na visokoj nozi. Kužim tipove koji su golači i moraju se gurati tim likovima da si kupe jednog dana stan u Opatiji.
Znam ja na što ti ciljaš. Drži prijatelja blizu, a neprijatelja još bliže, ali Mišković  nema gadljivost prema tim ljudima. To je žalosno.

K
Quote from: Zelko Maler on 03.11.2025, 10:03
Quote from: deo123 on 03.11.2025, 09:31Samo budala bi sa HNSom i tom ekipom isla u otvoreni fajt. Pokazao je da im moze napraviti stetu i da ne seru, sad ce stati na loput. Igrač je on nije naivac. Na njegovoj poziciji nema vođenja emocijama, moze ponekad ali predsjednik i vlasnik koji se vode emocijama nikad nemaju ozbiljan rezultat. Zato se mi ponekad ne slazemo sa njime i ide nam na kurac.. mi smo cista emocija i to je naš "posao", a on je pak tu da stvar funkcionira..

pristojnost da, ali podilaženje tim tipovima da treba Damiru Miškoviću? Pa on je osiguran za 15 života na visokoj nozi. Kužim tipove koji su golači i moraju se gurati tim likovima da si kupe jednog dana stan u Opatiji.
Znam ja na što ti ciljaš. Drži prijatelja blizu, a neprijatelja još bliže, ali Mišković  nema gadljivost prema tim ljudima. To je žalosno.

Tom logikom da je osiguran za 15 života... Onda mu ne treba ni NK Rijeka. I bez kluba je osiguran , Možda i za više od 15 života. Lijepo ode u penziju, grad se "pobrine" za klub kao i prije njega itd.
A s obzirom da je u pitanju klub, za koliko života je klub osiguran?

Z
Quote from: Krkan on 03.11.2025, 10:49

Tom logikom da je osiguran za 15 života... Onda mu ne treba ni NK Rijeka. I bez kluba je osiguran , Možda i za više od 15 života. Lijepo ode u penziju, grad se "pobrine" za klub kao i prije njega itd.

pa što nisu to svi pisali, čak i ovdje? Ne zarađuje on od NK RIJEKE, samo trošak. 8)

K
Quote from: Zelko Maler on 03.11.2025, 10:51
Quote from: Krkan on 03.11.2025, 10:49

pa što nisu to svi pisali, čak i ovdje? Ne zarađuje on od NK RIJEKE, samo trošak. 8)

Jesu, ali očito je da ti to još nisi usvojio.

On je uvjeren, barem 😎 tako govori, da Misko zaradjuje debelo od kluba. I da nije jedina mogućnost zarade kod izlaska.

Bem te živote.