Damir Mišković

Started by tomyrijeka, 29.09.2023, 14:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 03.12.2025, 00:14Prije godinu dana je izašlo u medijima da mi i bezlični izdvajamo oko 6m eura na plaće igrača. To da ovi imaju dosta jače financije od nas je glupost. Imali su par sezona dok mađar nije zatvorio špinu.
A, ako nam to kaže glavni šaranolog na forumu .... 8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: D2 on 03.12.2025, 07:59A, ako nam to kaže glavni šaranolog na forumu .... 8)

Važno je imati stručnjake na svim poljima.  :neretljak:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

S
Quote from: bob marley on 02.12.2025, 23:39Strepnja? Otkad je on u klubu, koji je najslabiji plasman na tablici u odnosu na stanja koja su bila prije njega? Te strepnje su bile puno češća pojava u klubu prije njega. Ja bih isto volio da smo češće u stvarnoj borbi za prvaka, ali sam isto tako shvatio da mu je financijska stabilnost kluba najbitnija stavka, a plasman u Europu smo počeli uzimati pod normalno svaku sezonu.
Pa mi onda padnu na pamet navijači Osijeka, čije su financije dosta jače od Rijekinih, a frustracije jednake financijama.
Očito sam ja skroman po tom pitanju jer sam prezadovoljan učinkom kluba u njegovom mandatu

E sad si me uzeo jebat zbog strepnje, a upravo sam mislio na strepnju tipa "ako Miško ode". Nemoj me podsjećati na plasmane u pojedinim fazama povijesti kluba, znam ih u najmanju ruku kao ti, lako moguće i bolje. Jer znam sve od ulaska u 1. ligu 1958.

Davno sam riješio moj "odnos" s Miškom, javno sam ga istaknuo pun k puta. Nerviralo me mnogo toga, nisam se slagao s nekim potezima, tvrdim da je klub kadrovski loše i lagano nepotistički (ne u doslovnmo smislu) posložen, ali svjestan sam da na Kvarneru nema boljeg, niti moćnijeg od Miška. Dalje nema nikakvog smisla ni tražiti... u HR. U svjetskim okvirima, nemam pojma. Iz tog razloga bih volio da on ostane na čelu.

Koliko ga znamo, taj si neće dozvoliti fijasko Rijeke. Svaki put kad zaprijeti, reagira. Kako-tako. Koji put nespretno, ali zbog jakog ega Miško neće dozvoliti provaliju i to me umiruje.

Did I make myself clear?

Onda sam krivo shvatio "strepnju". Zato me i začudila jer duže pratiš od mene. Da, i mene malo zabrinjava što poslije njega, ali opet, ako je istina da je imao ponuda, ali mu se nisu činile prave po pitanju budućnosti kluba, vjerujem da će i to odraditi kako spada jednom kada dođe vrijeme

https://sportcom.hr/sport/nogomet/domaci-nogomet/hnl/najuspjesniji-predsjednik-rijeke-u-klupskoj-povijesti-tvrdi-da-nema-nikakve-koristi-od-nogometa-u-sve-ucestalijim-monolozima-na-temu-novca

QuoteU slobodnijoj interpretaciji, Volpi je 2017. godine Miškoviću darovao klub koji ima određenu tržišnu vrijednost o kojoj se može spekulirati.

Ne može se spekulirati činjenicom da će Mišković zaraditi ako klub proda za samo jedan euro!

Budući da Mišković tvrdi da nema nikakve koristi od nogometa, njegove dušebrižničke teze potpuno će zaživjeti tek kada jednog lijepog dana kompletan novac od prodaje kluba, uključujući svoje pozajmnice, donira u dobrotvorne ili neke druge društvenokorisne svrhe tako da nitko ne može zaraditi od prodaje kluba.

U protivnom će postati prvi predsjednik u povijesti Rijeke koji je naplatio svoje trofeje.

Auuuuu, auuuuu Vranke u sridu :nisamja:
#navodninavijač

L
Koliko znam umjesto otpremnine u SS-u Volpi je Miškoviću prepustio klub, znači nije mu ništa darivao?

03.12.2025, 15:59 #2451 Last Edit: 03.12.2025, 15:59 by Vado Magnar
Quote from: LenRi on 03.12.2025, 15:49Koliko znam umjesto otpremnine u SS-u Volpi je Miškoviću prepustio klub, znači nije mu ništa darivao?

Hmmm... poanta je da je zaradio nešto od kluba. A i zaradio je na ugledu što otvara vrata za druge poslove.

Ali nebitno.
Ne bi trebali sada svaku riječ koju Mišković izgovori uzeti doslovce. Sigurno ga je vođenje kluba koštalo zdravlja i ostavilo neke posljedice na psihu. Ne bi imao onakvu frizuru da tome nije tako.  :neretljak:

Ono što mislim da je htio reći je da nije ušao u Rijeku zarađivati i da se baš ne može od toga dobro omastiti brk.

Quote from: Vado Magnar on 03.12.2025, 15:59Ono što mislim da je htio reći je da nije ušao u Rijeku zarađivati i da se baš ne može od toga dobro omastiti brk.

Vjerojatno nije ušao zarađivati, ali hoće li omastiti brk tek ćemo vidjeti jednom kad proda klub.

Vranić je nemilosrdan, ali je tu pomalo i u pravu.
Ako novce od prodaje ne donira, onda će sigurno izaći iz kluba s više novaca nego je ušao u njega.

Zato se i svaka njegova aktivnost prvenstveno gleda s aspekta likvidnosti i dozanja vrijednosti imovine (kluba).
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: Vado Magnar on 03.12.2025, 15:59Ono što mislim da je htio reći je da nije ušao u Rijeku zarađivati i da se baš ne može od toga dobro omastiti brk.

Znamo ti i ja šta je on htio reć. Zna i Vranić uostalom. ;)

Ko što sam najavio sinoć:

Quote from: TIR on 02.12.2025, 15:58Tako da se ne nadajte ničem vanserijskom, nego još (uglavnom totalno opravdanih) žalopojki.

Klasik naš Miško, bubne i ostane živ. Čuj nije htio zaradit od vlasništva nogometnog kluba. Pa to rijetko kome uspije. Odavno su klubovi igračke za bogataše da mogu hodat okolo kao vlasnici nogometnih klubova. A onda usput će ga kad-tad prodat za 30, 40 milijuna eura pa ajde ne škodi što će mu ostat 20ak milijuna eura neto dobiti od toga. :nisamja:
#navodninavijač

M
Quote from: TIR on 03.12.2025, 17:12

Znamo ti i ja šta je on htio reć. Zna i Vranić uostalom. ;)

Ko što sam najavio sinoć:

Quote from: TIR on 02.12.2025, 15:58Tako da se ne nadajte ničem vanserijskom, nego još (uglavnom totalno opravdanih) žalopojki.

Klasik naš Miško, bubne i ostane živ. Čuj nije htio zaradit od vlasništva nogometnog kluba. Pa to rijetko kome uspije. Odavno su klubovi igračke za bogataše da mogu hodat okolo kao vlasnici nogometnih klubova. A onda usput će ga kad-tad prodat za 30, 40 milijuna eura pa ajde ne škodi što će mu ostat 20ak milijuna eura neto dobiti od toga. :nisamja:

summjan da ce neko platit 30m za klub ki jedva ime 15m prometa....

Ima više od 15 milijuna neto samo u rosteru, još 10 u infrastrukturi i razliku računaš u budućim prihodima od položenog kluba.
#navodninavijač

D
03.12.2025, 19:27 #2456 Last Edit: 03.12.2025, 19:28 by deo123
Covjek je klub dobio kao otpremninu za svoj uloženi rad u periodu zivota. Da li ce rastom kvalitete zbog svojeg djelovanja zaraditi još više nego je njegova otpremnina? Daj bog, ali priča da je uzeo Rijeku radi zarade je jadna.. Vranic tipično muti vodu, klasicno tovarsk...pardon kostrenski

Da je dobio 10 miliona od Volpija i da je kupio klub sta bi onda rekli, da je dobrotvor? Ako želiš naći grdo, u svemu se to moze

K
Quote from: deo123 on 03.12.2025, 19:27Covjek je klub dobio kao otpremninu za svoj uloženi rad u periodu zivota. Da li ce rastom kvalitete zbog svojeg djelovanja zaraditi još više nego je njegova otpremnina? Daj bog, ali priča da je uzeo Rijeku radi zarade je jadna.. Vranic tipično muti vodu, klasicno tovarsk...pardon kostrenski

Da je dobio 10 miliona od Volpija i da je kupio klub sta bi onda rekli, da je dobrotvor? Ako želiš naći grdo, u svemu se to moze
??

Quote from: deo123 on 03.12.2025, 19:27Daj bog, ali priča da je uzeo Rijeku radi zarade je jadna..

To nije nikad bila priča nit itko gura tu tezu, jer znamo svi da nije istinita.

Ali izjava da "nema nikakve doprinose od kluba, ni nikakve nagrade" također nije istinita.
#navodninavijač

D
Koliko je on ispred prosjeka hnl-a a mozda cak i najboljeg sto hnl ima.. eee