Damir Mišković

Started by tomyrijeka, 29.09.2023, 14:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

S
Quote from: Projeto on 14.10.2023, 23:36
Quote from: ZZZZ7777 on 14.10.2023, 21:48Mišković u podcastu jasno i glasno, Rijeka ima bolji igrački kadar od Hajduka ! Tako je !

Daj reci nešto što ne znamo Miško. Kao npr. da li će Franko se stići registrirati da igra protiv Gorice zaostalu?

Koji Franko ?

Andrijasević (ugovor ističe 31.12. sa Kinezima) :)
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Ajde Misko predstavljaj taj projekt i ulij malo boje u ovaj sivi dan :neretljak:
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Danas je bas lijep i suncan dan 🙂
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

U krivom sam gradu  :bo:
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Rijeka okupana suncem, predivan dan.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

T
23.10.2023, 18:55 #36 Last Edit: 23.10.2023, 18:56 by toñito
Iako je već pola grada vidjelo idejno rješenje nove Kantride. Pa tako i pola ovog foruma.
Novi stadion je ipak zasluga ili nezasluga presidentea, pa je korektno i da on bude prvi koji ce pustit neke slicice u javnost. A ne mi klošari koji su se dočepali nekog screenshoota.

Jedino ako ima kakvih dodatnih bodova na Coppi, ;)
Nova ideja je top, međutim ovako na prvu možda i preskupa za grad ove veličine. Ali ako prođe, novi ponos Grada na Rječini.

Quote from: sthlm1987 on 23.10.2023, 13:15Ajde Misko predstavljaj taj projekt i ulij malo boje u ovaj sivi dan :neretljak:

R
23.10.2023, 19:08 #37 Last Edit: 23.10.2023, 19:10 by robil
Znači da sam uvijek u krivoj polovici. Ja i svi moji kompići. Luzeri.

23.10.2023, 19:22 #38 Last Edit: 23.10.2023, 19:23 by Silvio Dante
Bilo bi fer i nekako poetski, da nam prezentaciju nove Kantride puste na semaforu Rujevice  8)
Znate ono, da napravimo puni krug, da se vratimo tamo gdje smo krenuli, i to istom putanjom.  S jednom prezentacijom smo išli puni emocija sa Kantride na Rujevicu u nadi da ćemo se brzo vratiti. Pa je onda red valda da se ispuštuje tradicija, možda da se tim činom i priznaju neke greške, pomire možda i pruže si ruku strane koje su si neke detalje uzele i za zlo . Mislim, realno i je uvijek lakše ići nizbrdo nego uzbrdo? Šta ne?

Ajde ko ima neke slike nek pošalje u PM.. neću nikome dijelit  ;D
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

M
Nisam ni ja vidio, nije bed čekati ću.

R
Quote from: Silvio Dante on 23.10.2023, 19:22Bilo bi fer i nekako poetski, da nam prezentaciju nove Kantride puste na semaforu Rujevice  8)
Znate ono, da napravimo puni krug, da se vratimo tamo gdje smo krenuli, i to istom putanjom.  S jednom prezentacijom smo išli puni emocija sa Kantride na Rujevicu u nadi da ćemo se brzo vratiti. Pa je onda red valda da se ispuštuje tradicija, možda da se tim činom i priznaju neke greške, pomire možda i pruže si ruku strane koje su si neke detalje uzele i za zlo . Mislim, realno i je uvijek lakše ići nizbrdo nego uzbrdo? Šta ne?
Imam neki feeling sa će spustit platna niz stjene Kantride i odradit prezentaciju tamo, samo ako travnjak bude I malo doličan utakmici s Veronezima.

Lako za Labru, za njega dinamo mora  iskrcati pare koje vjerujem neće iskrcati. Ispod 4m eura ne ide a klošari nisu za Frigana htjeli platit više od 3m eura jer eto za HNL igrače ne plaćaju više od 3m eura. Osim toga dali su nam svojedobno za Nevistića 3m. Kad bi kojim slučajem izdvojili 4-5m za Labrovića ispalo bi da su za Liavkovićevog nasljednika iskrcali sveukupno 7-8 m eura  ;D. Toliko ludi nisu.

Naš jedini problem zove se Selahi. Ne tako davno je DRS izjavio: Selahi ima konkretnu ponudu i on je jedan od onih koji bi mogli otići. Sada sve ovisi o njemu hoće li je prihvatiti ili ne. Klub bi prihvatio tu opciju jer je Lindon u zadnjoj godini ugovora, a ako ostane, morat će potpisati novi ugovor. Interes kluba nije forsirati igrača koji može otići kao slobodan za nekoliko mjeseci. Tu moramo zaštititi klub.

Ne znam šta se čeka, vrijeme prolazi, ugovor još nije produžio a trener ga itekako forsira. S Pederčinom na klupi Selahi nije bio starter. Nadam se da ima neki inozemni klub jer u protivnom ja bih ga zabetonirao na tribine pa kompa odi ti u dinamo potpuno izvan natjecateljske forme.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Ima pravo DRS. Ako misli bit bez ugovora nek sjedi na tribini, Hodža i Banda će to već pokrit