Damir Mišković

Started by tomyrijeka, 29.09.2023, 14:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

H
Neka Mišković odgovori na slijedeća pitanja: zašto nam treba budžet od 14 mil.eura, za klub gdje je najveći ugovor 20000 godišnje, dakle u grubo 4 mil za plaće igrače, a 10 za sve ostalo ?!?
Koji je njegov motiv da bude predsjednik kluba, kad tvrdi da nema od njega financijski ništa, nego mu mora stalno posuđivati, te gdje je sportski rezultat u drugom planu ?

Miskovic se sakrio iza struke kad je trebalo dat otkaz Sopicu. Mene zanima tko je ta struka?
Kao sto su mnogi napisali, osnovni problem je nama taj da nemamo poslozeno prave ljude na pravim mjestima. Srecom, vrlo cesto smo pogađali sa trenerima pa se problem maskirao, ali u nasem klubu niti je omladinska skola poslozena, a o nekom pravom analitickom radu, skautiranju da ne govorimo.
Zasto me zanima tko je ta struka? Pa zato sto je Miskovic prije 2-3 godine dao Palikuci da vodi sve zivo i nezivo i meni nije jasno kako nitko nije vidio da ovaj radi sranja? Doveo je 50 igraca, davao velike ugovore i sve je bilo odobreno. Covjek nije napravio niti jedan dobar potez koliko je bio tu. Ajde doveo je Selahija, ali sve ostalo je bilo ajme majko. Neke stvari i analize sam tada pisao na drugom forumu jer su mi stvarno bile izvan svake pameti, ali struka je to bila odobrila i sve se placalo.
Nakon toga dovodi Cosmija, sto je bio jos jedan potes za notes i odmah se znalo da selekcija igraca potpuno kriva za tog sarlatana.
Onda dovodi Jakira i nakon one price sa BIH jasno je bilo da covjek trazi vecu lovu. Ali Miskovic ima neke svoje ideje koliko je njegov limit za placu za svaku poziciju nevezano koliko dobar posao netko obavlja. I ne davanje vece place u tom trenutku je bila losa odluka i svaka takva odluka je losa jer svaki euro ulozen u dobru struku se vrati.
I sad dolazimo do ovog roka gdje ti imas prethodno napravljenu odlicnu selekciju igraca, da se ne ponavljam, imas popravni ispit za Europska natjecanja i ti na to odlucujes dovest Devetka. I Andrica koji je potpuno nespreman.
Pa se ja pitam kakva to struka radi u nasem klubu, kad se sarlatanima daje ovlasti i novac, a kad imas stvarno odlicnu sansu i ekipu za dodatni skok ti... Ne da ne ulozis nista nego smjenis trenera i postavis Đalovica pred kljucne utakmice.
Kako jebote?
Kakva je to struka?

Nazalost, opet kazem, teren i ono na terenu je ogledalo kluba. Mi smo klub kojim se trenutno nitko ozbiljno ne bavi. I vrlo brzo ce se dogodit da vise nismo pozeljna destinacija ni za nove Ivanovice i Pasalice, a mozda ni Devetke i Andrice, sta cemo onda?

I stvarno ne kuzim to ismijavanje, haha, izbacit ce nas iz Europe, neka sada zalizani placa kazne kad nece ulozit... pa to je i dalje klub za koji navijamo ne kuzim kako to netko moze i pomislit? Time moze postat samo gore, nikako bolje.

A i taj novi vlasnik... Ja bi volio da Miskovic proda kluba, ali ne kaze se badave pazi da ti se zelja ne ostvari. Jer stvari mogu biti bolje, ali mogu biti i puno gore.

K
Andrića je doveo Mišković iako ga struka nije htjela nego je htjela 2 druga igrača. Kao što je doveo i Marića a struka je htjela drugog igrača.
Čovjek je umislio da je Beppe Marotta

Z
Quote from: Snjesko on 29.08.2024, 23:36Miskovic se sakrio iza struke kad je trebalo dat otkaz Sopicu. Mene zanima tko je ta struka?
Kao sto su mnogi napisali, osnovni problem je nama taj da nemamo poslozeno prave ljude na pravim mjestima. Srecom, vrlo cesto smo pogađali sa trenerima pa se problem maskirao, ali u nasem klubu niti je omladinska skola poslozena, a o nekom pravom analitickom radu, skautiranju da ne govorimo.
Zasto me zanima tko je ta struka? Pa zato sto je Miskovic prije 2-3 godine dao Palikuci da vodi sve zivo i nezivo i meni nije jasno kako nitko nije vidio da ovaj radi sranja? Doveo je 50 igraca, davao velike ugovore i sve je bilo odobreno. Covjek nije napravio niti jedan dobar potez koliko je bio tu. Ajde doveo je Selahija, ali sve ostalo je bilo ajme majko. Neke stvari i analize sam tada pisao na drugom forumu jer su mi stvarno bile izvan svake pameti, ali struka je to bila odobrila i sve se placalo.
Nakon toga dovodi Cosmija, sto je bio jos jedan potes za notes i odmah se znalo da selekcija igraca potpuno kriva za tog sarlatana.
Onda dovodi Jakira i nakon one price sa BIH jasno je bilo da covjek trazi vecu lovu. Ali Miskovic ima neke svoje ideje koliko je njegov limit za placu za svaku poziciju nevezano koliko dobar posao netko obavlja. I ne davanje vece place u tom trenutku je bila losa odluka i svaka takva odluka je losa jer svaki euro ulozen u dobru struku se vrati.
I sad dolazimo do ovog roka gdje ti imas prethodno napravljenu odlicnu selekciju igraca, da se ne ponavljam, imas popravni ispit za Europska natjecanja i ti na to odlucujes dovest Devetka. I Andrica koji je potpuno nespreman.
Pa se ja pitam kakva to struka radi u nasem klubu, kad se sarlatanima daje ovlasti i novac, a kad imas stvarno odlicnu sansu i ekipu za dodatni skok ti... Ne da ne ulozis nista nego smjenis trenera i postavis Đalovica pred kljucne utakmice.
Kako jebote?
Kakva je to struka?

Nazalost, opet kazem, teren i ono na terenu je ogledalo kluba. Mi smo klub kojim se trenutno nitko ozbiljno ne bavi. I vrlo brzo ce se dogodit da vise nismo pozeljna destinacija ni za nove Ivanovice i Pasalice, a mozda ni Devetke i Andrice, sta cemo onda?

I stvarno ne kuzim to ismijavanje, haha, izbacit ce nas iz Europe, neka sada zalizani placa kazne kad nece ulozit... pa to je i dalje klub za koji navijamo ne kuzim kako to netko moze i pomislit? Time moze postat samo gore, nikako bolje.

A i taj novi vlasnik... Ja bi volio da Miskovic proda kluba, ali ne kaze se badave pazi da ti se zelja ne ostvari. Jer stvari mogu biti bolje, ali mogu biti i puno gore.

ja bih htio da je gore samo da Mišković više nije gazda.

29.08.2024, 23:43 #784 Last Edit: 29.08.2024, 23:44 by Uzaludni
@Snjesko  Nije to ismijavanje... to je realizacija da mora biti još gore i da moramo dotaći dno da bi se potakle promijene.
Ovo o čemu ti pišeš se događa već nekolilko godina i samo ide na gore, trend je več određen a volja da bi ga se promijenilo očito ne postoji.
Da zaključim, nije to ismijavanje, to je želja da se, ako se već mora, gorka pilula popije čim prije pa da se napokon nešto pokrene.
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

29.08.2024, 23:43 #785 Last Edit: 29.08.2024, 23:46 by Fornax
Quote from: Snjesko on 29.08.2024, 23:36haha, izbacit ce nas iz Europe, neka sada zalizani placa kazne kad nece ulozit...
Ako misliš na onaj moj komentar, ono nije bilo likovanje, samo izljev gorčine.

Quote from: Uzaludni on 29.08.2024, 23:43Nije to ismijavanje... to je realizacija da mora biti još gore i da moramo dotći dno da bi se potakle promijene.
Ne želim širiti fatalizam, ali nisam uvjeren da će doticanje dna potaći promjene. Jedino što nas može izvući iz ovih govana je neki novi Mišković. Ne znam postoji li taj čovjek.
#degenerik

Quote from: heckback on 29.08.2024, 23:16Neka Mišković odgovori na slijedeća pitanja: zašto nam treba budžet od 14 mil.eura, za klub gdje je najveći ugovor 20000 godišnje, dakle u grubo 4 mil za plaće igrače, a 10 za sve ostalo ?!?
Koji je njegov motiv da bude predsjednik kluba, kad tvrdi da nema od njega financijski ništa, nego mu mora stalno posuđivati, te gdje je sportski rezultat u drugom planu ?

Kakvih 20 tisuca eura pa eno racunao sam po financijskom izvjescu prosjek je preko 200 tisuca eura po igracu, to su lazi, placeni su jako dobro
Europa je jedino mjerilo!

Quote from: Kostrena on 29.08.2024, 23:40Andrića je doveo Mišković iako ga struka nije htjela nego je htjela 2 druga igrača. Kao što je doveo i Marića a struka je htjela drugog igrača.
Čovjek je umislio da je Beppe Marotta

Čvrsto vjerujem da nije Miško nego Mamić...

29.08.2024, 23:46 #788 Last Edit: 29.08.2024, 23:47 by Vado Magnar
Quote from: Snjesko on 29.08.2024, 23:36A i taj novi vlasnik... Ja bi volio da Miskovic proda kluba, ali ne kaze se badave pazi da ti se zelja ne ostvari. Jer stvari mogu biti bolje, ali mogu biti i puno gore.

I mene je konstantno strah toga. Što ako dođe neki Reno Sinovčić pa trening kamp zamijeni apartmanima. To je ispravna bojazan.
Ali, s druge strane, nikada u ovoj novoj eri nismo bili na tako niskim razinama, a na te razine nas je uvelike doveo Mišković svojim krivim odlukama. Sportskim, ali i upravljačkim. Ako postoji mogućnost da nas preuzme neko relativno normalan, neka grupacija koja će više manje zadržati sadašnji nivo - onda je vrijeme za promjenu jer se čini da će samo biti - gore.

Problem je puno dublji od "kriv je D.M."
Cijela liga je na razini Armenije. Stručni kadar ne postoji, ne može se ni polagati licenca jer je HNS tako napravio. Hobotnica uhljeba dolazi na naplatu. Damir Mišković je samo dio krivice, ali raspad sistema je na svim razinama lige.

Damir je kriv jer je smrad koji ne želi plaćati stručni kadar (više voli dati prevari od igrača jer je nogometna neznalica okružen DA šefe ljudima), tu je najveća krivica jer od Keka i Mancea nije platio ni doveo kadar da mu vodi klub kojeg on voditi ne zna.
Taj Mance je doktor nogometa za sve u klubu. Magistar. Mag jebote. Mag.

R
Nakon Keka mi nismo imali trenera u kontinuitetu ne 2 pune sezone, nego čak ni jednu i pol ako se ne varam. I tako već 6 godina. Kako onda očekivati neki sportski rast i rezultat? To je jedna od osnovnih stvari.

Quote from: MaČaĆeToMane on 29.08.2024, 23:52Problem je puno dublji od "kriv je D.M."
Cijela liga je na razini Armenije. Stručni kadar ne postoji, ne može se ni polagati licenca jer je HNS tako napravio. Hobotnica uhljeba dolazi na naplatu. Damir Mišković je samo dio krivice, ali raspad sistema je na svim razinama lige.

Damir je kriv jer je smrad koji ne želi plaćati stručni kadar (više voli dati prevari od igrača jer je nogometna neznalica okružen DA šefe ljudima), tu je najveća krivica jer od Keka i Mancea nije platio ni doveo kadar da mu vodi klub kojeg on voditi ne zna.
Taj Mance je doktor nogometa za sve u klubu. Magistar. Mag jebote. Mag.
Da je Mance postao prvi čovjek struke za šta je bio predodređen, danas bi krvna slika kluba vjerojatno bila dan i noć.

Mislim da je njegov odlazak bio tipping point, početak kraja "projekta". Sve dobro nakon toga su nekakvi trzaji, nikako rezultati sistema i strategije, jer to dvoje ne postoji.
#degenerik

Ivan Mance je za svih zajedno u klubu televizor u boji, a nije bog zna kakav stručnjak, ali je sposoban.

K
Čovjek kaže da je naučio poslu preko Football managera i takav nam je bio najvažniji čovjek u Paškom mandatu

Ivan Mance je fantastičan čovjek, izuzetno inteligentan i vrijedan.

Ono njegovo "ja hoću, on neće, što znači da su šanse 50:50" je...  :svakacast:

Uf, koliko je toga bilo. Kakav mozak.
#degenerik