Damir Mišković

Started by tomyrijeka, 29.09.2023, 14:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

K
Zašto je otkaz Sopiću, tj tajming pogrešan
Nakon tog trenutka imamo u svlačionici 2 klana, Sopićev i Đalovićev, dali možda neki igraju pod ručnom Europu? Možda, oni koji su bili za Sopića jer misle da je on trebao uvest Ri u skupine.
Znam iz prve ruke da je nekoliko igrača bilo izbezumljeno smjenom, bilo je i suza.
Koji su igrači za koga to se jasno vidi, recimo kad Pašalić da gol trči Đaloviću dok Selahi grije klupu.
Znam otprilike koji igrači su u kojoj skupini i kad znaš to i gledaš utakmice vidiš da to je tako.
I dok god ne ode Đalović koji btw. nije svetac i spasitelj kluba, barem sada nije to bio nego baš suprotno neće biti kemije u ekipi.

K
Da se razumijemo ne znam dali namjerno ovako "igraju" ali u svlačionici je kaos

Quote from: Kostrena on 30.08.2024, 00:09Znam iz prve ruke da je nekoliko igrača bilo izbezumljeno smjenom, bilo je i suza.
Da se razumijemo, ovo znači da si osobno razgovarao s nekim tko je plakao ili gledao nekoga kako plače. (?)
#degenerik

K
Quote from: Fornax on 30.08.2024, 00:13
Quote from: Kostrena on 30.08.2024, 00:09Znam iz prve ruke da je nekoliko igrača bilo izbezumljeno smjenom, bilo je i suza.
Da se razumijemo, ovo znači da si osobno razgovarao s nekim tko je plakao ili gledao nekoga kako plače. (?)
Tako je

Ponovno nam se desio Palikuća,izbor trenera i stručnog stožera  za Europu kao pretprošle godine. Diletantski potez Miskovica.
Volim grad koji teče

B
Quote from: Kostrena on 30.08.2024, 00:14
Tako je

Ok za Pasalica se od prvog dana vidi da nije kliknuo sa Sopicem, jos odtkad ga je znao mjenat u pouvremenu. Uostalom i statistika mu je grozna pod njim.

M
Quote from: Kostrena on 29.08.2024, 23:40Andrića je doveo Mišković iako ga struka nije htjela nego je htjela 2 druga igrača. Kao što je doveo i Marića a struka je htjela drugog igrača.
Čovjek je umislio da je Beppe Marotta

Kad njega pale bivši din igrači.

D
Quote from: Kostrena on 30.08.2024, 00:10Da se razumijemo ne znam dali namjerno ovako "igraju" ali u svlačionici je kaos

Jel ovo sve skupa znaci da je Djale taj koji je izbusio sopica?

K
Quote from: deo123 on 30.08.2024, 06:27
Quote from: Kostrena on 30.08.2024, 00:10Da se razumijemo ne znam dali namjerno ovako "igraju" ali u svlačionici je kaos

Jel ovo sve skupa znaci da je Djale taj koji je izbusio sopica?

Već sam nekoliko puta pisao da je, ako me laže jedan igrač i jedan iz stručnog stožera (drugi je naslutio to) onda lažem i ja.
Znam da su to teške riječi i da je teško povjerovati ali ne vidim razlog zašto bi netko lagao

D
A onda ga samo neozbiljan klub može držati kao trenera. Jasno je da postoje klanovi i da treba svježa krv u svlacioni i na klupi

V

Ovo i ja mogu potvrditi.

B
Jbga decki ako ima imalo istine u ovome onda Djale napravio goru stvar i vecu stetu nego kad jakir utekao. Bar smo ostali ujedinjeni nakon prebjega, ovo sad je razdjelilo svlacionu. Izgledamo kao razbijena vojska.

Ali iskreno ni ne cudi me ako je istina. Trulo je sve u klubu na svim razinama.

K
Ja stvarno volim Đaleta kao igrača i kao pomoćnog trenera, i teško mi je prihvatiti tako nešto.
Čak sam načelno dogovorio razgovor za ovaj portal toga člana stožera (ako budu dečki htjeli) ali kaže on da su rane još jako svježe i bolne i da nije spreman još
I samo još nešto igrači nisu glupi, jesu pi... jesu idioti nesposobni ali glupi nisu

A nećeš ti svlačionice, mulci od 19,20,21 godinu. Da, sa primanjima većim od većine nas i pogotovo svojih vršnjaka, ali mulci.

Ako ti sa 50+ godina nemaš mozga da držiš to na okupu onda to nije posao za tebe.

K
Čuj ja radim sa mulcima od toliko godina, i teže je s njima nego sa tipovima mojih (40ak) godina, ti današnji mulci su idioti, čast iznimkama