Damir Mišković

Started by tomyrijeka, 29.09.2023, 14:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
neću više ovom klubu centa dat

A vidi apsurda, Jakir našao Ivanovića, donio Mišku 4 milijuna, Jakir uveo Dinamu u LP, Donio Mišku opet milijun, Jakir našao Pašu, Fruka... Opet će donjeti Mišku milijune.

DRS našao Devetka, izbio Mišku 5 milijuna

Hoće li gospodin sići sa jahte i objasniti stoki sitnog zuba svoje poteze sa strukom, kartama i prodajom kluba?

Neki ipak prate ovaj cirkus..

Jasno mi je da će nakon dinama staviti novog čovjeka za kormilo broda koji pušta na sve strane, ali ja bi ipak u jednom trenutku volio shvatiti što mu je vrhunski 'due diligence' pokazao da bi ovako fino razjebo atmosferu i da bi kadrovski ovako sramotno ušli u nikad lakše euro izazove?

Ajde 'skupi glave', muda, šta već, odgovori koje teško pitanje, pojedi govno ko čovjek kad već zajebeš

A
Miskovic je ego triper koji gura svoje i neće priznat greške a Kek je otišao iz kluba dok je bilo dobro, prošla su ta vremena.

Quote from: Arci1984 on 31.08.2024, 10:55Miskovic je ego triper koji gura svoje i neće priznat greške a Kek je otišao iz kluba dok je bilo dobro, prošla su ta vremena.

Kek je na vrijeme shvatio da se zatvara malo po malo pipa i da će na raspolaganje za pravljenje pitice dobivati sirov materijal.
Meni je drago da smo gurnuli i pokojeg mladog igrača, ali trećina ekipe ovdje ne zadovoljava kriterije modernog nogometa, na kraju i njih par u prvih 11

K
Neka nas Kek dođe spasiti

31.08.2024, 11:03 #876 Last Edit: 31.08.2024, 11:04 by Snjesko
Miskovic i dalje ima moju podrsku dokle god je predsjednik. Napravio je puno, dosta je i prosuo, ali sve ono dobro uvelike nadmasuje sve lose.
Sto se sad desilo, jel ga investitor izlevatio, jel racunao krivo, tko ce ga znat.

Ja sam 100% siguran da ce on napravit kako je i obecao - prodat klub onome tko ce ga dignut za jos jednu visu razinu i na kraju krajeva da ce napravit novu Kantridu. I otic kao apsolutni pobjednik.

A da je ove godine debelo zasrao, mislim da to i sam zna.

I
Ja nisam rekao ni jednu ruznu protiv njega, ali pricati kako bez EU ne mozemo rjesiti budjet, kako se igraci prodaju kroz te tekme, da se nije moglo potrositi koji milion na vrijeme dobesti 2/3 pojacanja.....daj mi objasni sta si mislio i kakav je bio plan....
Jbt u USA i djeca znaju da "you need to spend money to make money"

A
Quote from: I5 on 31.08.2024, 11:12Ja nisam rekao ni jednu ruznu protiv njega, ali pricati kako bez EU ne mozemo rjesiti budjet, kako se igraci prodaju kroz te tekme, da se nije moglo potrositi koji milion na vrijeme dobesti 2/3 pojacanja.....daj mi objasni sta si mislio i kakav je bio plan....
Jbt u USA i djeca znaju da "you need to spend money to make money"
Pa plan je bio Juncaj al je propao od onda nisu smislili novi😂

Kek oprosti, ali ne seri!
FF

Quote from: Snjesko on 31.08.2024, 11:03Miskovic i dalje ima moju podrsku dokle god je predsjednik. Napravio je puno, dosta je i prosuo, ali sve ono dobro uvelike nadmasuje sve lose.
Sto se sad desilo, jel ga investitor izlevatio, jel racunao krivo, tko ce ga znat.

Ja sam 100% siguran da ce on napravit kako je i obecao - prodat klub onome tko ce ga dignut za jos jednu visu razinu i na kraju krajeva da ce napravit novu Kantridu. I otic kao apsolutni pobjednik.

A da je ove godine debelo zasrao, mislim da to i sam zna.
Meni je čudno da nista nije naučio od pretprošle godine u eri Palikuce,Tadica,Budišina,Naglica....umjesto da je samo uložio u solidnog trenera i oplemenio obiteljsko srebro ( ulazak u europske grupe,igračima podižeš vrijednost kao i klubu) on se je kockao a mogao je imati i ovce i novce.
Volim grad koji teče

M
31.08.2024, 14:03 #882 Last Edit: 31.08.2024, 14:08 by moreplovac
Ponekad mi se čini da je tako jednostavno.
Treba naći dobrog trenera pomoći mu da napravi dobro okruženje oko sebe, dobar stožer. Stati iza njega kad krenu neki problemi, kad tu i tamo neki alfa igracic počne radit probleme.
I to sve super zvuči ali najteži dio je naći takvog čovjeka.

Kad odvrtim film unazad, bio sam prestrog prema Tomiću, a saznanja šta mu je Palikuća radio su me natjerala da promjenim mišljenje.
Rozica, neznam šta reć o njemu. Kad nas je išlo onda je bilo fantastično,genijalan nogomet, kad nas nije išlo onda je bio sunovrat, a ne mala krizica.

B
Quote from: moreplovac on 31.08.2024, 14:03Ponekad mi se čini da je tako jednostavno.
Treba naći dobrog trenera pomoći mu da napravi dobro okruženje oko sebe, dobar stožer. Stati iza njega kad krenu neki problemi, kad tu i tamo neki alfa igracic počne radit probleme.
I to sve super zvuči ali najteži dio je naći takvog čovjeka.

Ali mi smo to vec imali. Pa nas su svi navodili kao primjer kluba koji drzi do trenera. I bile su pobune vise navrata, klub je sve rjesavao na stranu trenera. I stalo se iza trenera kad smo rezultatski imali krize. Znaci doslovce svoj model trebamo kopirat.

Znam da se sad nema za kalibar tipa Keka, ali bar znamo ako vec nemamo kadar, da sa kontinuitetom struke mozemo nesto vise izvuc, ima trenera po bivsoj Jugi.

Sad smo skroz na suprotnom polu- treneri lete nakon par mjeseci, vec po drugi put sef stozera nema ni diplomu. Ni diplomu! I nitko to nije ni pitao na pressici- alo Djale sta cemo sa skolom!? A igraci se dure i biraju utakmice jer znaju da tako mogu smjenit trenera.

Quote from: moreplovac on 31.08.2024, 14:03Kad odvrtim film unazad, bio sam prestrog prema Tomiću, a saznanja šta mu je Palikuća radio su me natjerala da promjenim mišljenje.
I opet, Mišković je taj pod čijim nosom se sve to dogodilo... Palikuča neće biti smijenjen još mjesecima!!!

Ono kad ti se zapali koltrina, a ti se hvataš aparata za gašenje tek kad se vatra proširi na kauč i ormare.
#degenerik