Damir Mišković

Started by tomyrijeka, 29.09.2023, 14:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

M
Quote from: Bobic on 31.08.2024, 14:17
Quote from: moreplovac on 31.08.2024, 14:03Ponekad mi se čini da je tako jednostavno.
Treba naći dobrog trenera pomoći mu da napravi dobro okruženje oko sebe, dobar stožer. Stati iza njega kad krenu neki problemi, kad tu i tamo neki alfa igracic počne radit probleme.
I to sve super zvuči ali najteži dio je naći takvog čovjeka.

Ali mi smo to vec imali. Pa nas su svi navodili kao primjer kluba koji drzi do trenera. I bile su pobune vise navrata, klub je sve rjesavao na stranu trenera. I stalo se iza trenera kad smo rezultatski imali krize. Znaci doslovce svoj model trebamo kopirat.

Znam da se sad nema za kalibar tipa Keka, ali bar znamo ako vec nemamo kadar, da sa kontinuitetom struke mozemo nesto vise izvuc, ima trenera po bivsoj Jugi.

Sad smo skroz na suprotnom polu- treneri lete nakon par mjeseci, vec po drugi put sef stozera nema ni diplomu. Ni diplomu! I nitko to nije ni pitao na pressici- alo Djale sta cemo sa skolom!? A igraci se dure i biraju utakmice jer znaju da tako mogu smjenit trenera.

Apsolutno se slažem, a i mislim da možemo naći čovjeka koji može, i želi, koji je gladan i onda opet s njim zajedno gradit.

31.08.2024, 14:43 #886 Last Edit: 31.08.2024, 14:47 by Silvio Dante
Samo Nenad Bjelica!
Otvorena srca i čiste glave pristupiti, izmiriti se i pokušati zaboraviti sve što je bilo. Trzavice, tenzije, nesporazume s obiju strana.
Dati mu ključeve svlačionice u ruke i zaboraviti da ključ postoji. Klub će u roku pola godine oživiti i prodisati. Ali neće biti mjesta za cirkusante, folirante i one koji interes sebe stavljaju ispred interesa kluba. Čuješ ti jugošvabo pašaliću marco, na tebe prvog se ovo odnosi. Ono kod trećeg gola, onaj trenutak umobolnosti gdje u statusu zadnjeg igrača ideš driblati samo ti se jednom u životu može deseti. Dakle, ti si svoj joker iskoristio, sad produži dalje iritantni samodopadni stvore.

Rekoh, Nenad Bjelica. Ili netko tog kalibra. Karakternog prvenstveno. Jer Rijeka je priča karaktera. Bila nekad.

-
Nadam se da se šališ s Bjelicom.

Quote from: Silvio Dante on 31.08.2024, 14:43Samo Nenad Bjelica!
Otvorena srca i čiste glave pristupiti, izmiriti se i pokušati zaboraviti sve što je bilo. Trzavice, tenzije, nesporazume s obiju strana.
Dati mu ključeve svlačionice u ruke i zaboraviti da ključ postoji. Klub će u roku pola godine oživiti i prodisati. Ali neće biti mjesta za cirkusante, folirante i one koji interes sebe stavljaju ispred interesa kluba. Čuješ ti jugošvabo pašaliću marco, na tebe prvog se ovo odnosi. Ono kod trećeg gola, onaj trenutak umobolnisti gdje u statusu zadnjeg igrača ideš driblati samo ti se jednom u životu može deseti. Dakle, ti si svoj joker iskoristio, sad produži dalje iritantni samodopadni stvore.

Rekoh, Nenad Bjelica. Ili netko tog kalibra. Karakternog prvenstveno. Jer Rijeka je priča karaktera. Bila nekad.

Bjelica sa svojom ekipom je koštao preko milju eura, Mišković je ostavio Đalovića i dao mu za stožer ljude koji su već zaposleni u klubu (Močinić)..
Ajmo biti realni..

Btw mislim da Bjelinjo nebi ni bio dobar fit, skup a ne garantira baš trofej. najrađe stranac koji ne gleda prema maksimiru i poljudu, pun mi k trojanskih konja (Jakir zadnji, zakoči ti Menala, Kulenovića i T. Halilovića, znao i ugovore i uvjete ostatka ekipe, jebo to)

K
Da Nenad Bjelica koji se u kamere posrao po našem klubu.
Još da nam dovodi razne Topčagiće

A
Novaca za trenera ima ali se ne želi platit. Trener je glavni i mora imat najvecu placu u klubu a ne da ti pol ekipe ima veću placu od trenera. Kakav si ti njima autoritet. I ne bit debil kao Sopic koji svih vrijeđa ali ni netko tko im želi bit prijatelj kao Djale. Treba autoritet da kad kaže nešto tako je i ne pita se zašto.

Quote from: Kostrena on 31.08.2024, 14:54Da Nenad Bjelica koji se u kamere posrao po našem klubu.

Ajme strahota u pičku materinu. Rekao je samo ono i inače svi misle, a samo se rijetki usude i izgovoriti. U javnom prostoru pogotovo.

Muda. Razumiješ? Muda imati ti se to zove. Konfrintirati se, nekad ako treba i poginuti u zaštitu vlastitog stava, mišljenja i zaštitu interesa organizacije čij si taj trenutak član. Ili uposlenik.

L
31.08.2024, 15:21 #892 Last Edit: 31.08.2024, 15:24 by Labrax77

Quote from: Bobic on 31.08.2024, 14:17
Quote from: moreplovac on 31.08.2024, 14:03Ponekad mi se čini da je tako jednostavno.
Treba naći dobrog trenera pomoći mu da napravi dobro okruženje oko sebe, dobar stožer. Stati iza njega kad krenu neki problemi, kad tu i tamo neki alfa igracic počne radit probleme.
I to sve super zvuči ali najteži dio je naći takvog čovjeka.

Ali mi smo to vec imali. Pa nas su svi navodili kao primjer kluba koji drzi do trenera. I bile su pobune vise navrata, klub je sve rjesavao na stranu trenera. I stalo se iza trenera kad smo rezultatski imali krize. Znaci doslovce svoj model trebamo kopirat.

Znam da se sad nema za kalibar tipa Keka, ali bar znamo ako vec nemamo kadar, da sa kontinuitetom struke mozemo nesto vise izvuc, ima trenera po bivsoj Jugi.

Sad smo skroz na suprotnom polu- treneri lete nakon par mjeseci, vec po drugi put sef stozera nema ni diplomu. Ni diplomu! I nitko to nije ni pitao na pressici- alo Djale sta cemo sa skolom!? A igraci se dure i biraju utakmice jer znaju da tako mogu smjenit trenera.

Svaka čast Đaloviću, ali  klub u prvoj HNL ,ma niti jedan klub ustvari nebi smio postavljati trenere bez licenci,takozvane predstavnike klubova.Tim potezom se posereš na sve trenere koji su se ipak educirali za taj posao i na kraju i nešto naučili da bi dobili tu licencu. Ima jedno ljepo štivo kog je volja čitat na https://www.istrasport.eu/budimo-na-ti-struka-hrvatskog-nogometa/?fbclid=IwY2xjawE_9lpleHRuA2FlbQIxMQABHZts5jGS1_4zKQvF9z_OSamF8M88bweTMVi6akbAIwrVrKxFC_HQ6HKBVw_aem__OFKZlOyK8GBNkNv0KX8EA
[/quote]

K
Quote from: Silvio Dante on 31.08.2024, 15:17
Quote from: Kostrena on 31.08.2024, 14:54Da Nenad Bjelica koji se u kamere posrao po našem klubu.

Ajme strahota u pičku materinu. Rekao je samo ono i inače svi misle, a samo se rijetki usude i izgovoriti. U javnom prostoru pogotovo.

Muda. Razumiješ? Muda imati ti se to zove. Konfrintirati se, nekad ako treba i poginuti u zaštitu vlastitog stava, mišljenja i zaštitu interesa organizacije čij si taj trenutak član. Ili uposlenik.

Di su bila muda dok je radio za njih i dok je bio kod Volpija?
Šta nije otišao

31.08.2024, 15:47 #894 Last Edit: 31.08.2024, 15:49 by Silvio Dante
Quote from: Kostrena on 31.08.2024, 15:26Di su bila muda dok je radio za njih i dok je bio kod Volpija?
Šta nije otišao
Ne razumijem. Zašto bi otišao tada? Kakve to veze ima s ovim poslije?
Bio je dijelom projekta, konglomerata, radio je u Spezii i van hrvatskog nogometa prije skoro 10 godina. Kad je isti upoznao iznutra i na vlastitoj koži specijalno, prvo nakon što je gurnut niz maksimirske škale, i drugo nakon što je vidio ono što i većina drugih nogometnih ljudi vidi, dobar dio i navijača Rijeke, rekao je vjerojatno malo i u naletu bijesa i kad ne vladamo baš potpuno sa sobom to što je rekao. Korporacija ste! Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, na lomaču s njim.

Ja te pitam, koji je problem koji imaš s Bjelicom? Trenerski, stručni, ljudski, ili to što je rekao u kameru? Ako je to što je rekao u kameru, kažem ti da odrasteš. Ljudi su prelazili i preko daleko, daleko većih uvreda.
Odnos između dinama i Rijeke, između prvenstveno lika u liku i djelu damira miškovića i dinama nije normalan. To znaš i ti, kao i svi drugi koji žele biti pošteni prema sebi. Taj odnos je prešao granice dopustivog, razumljivog, normalnog. Nije normalno da 5 godina ne znaš za pobjedu nad njima, nije normalno da je dinamo non stop tu negdje oko i okolo, nije normalno da se u ugovore ugrađuju skoro ništavne i smiješne klauzule koje oni šeretski plaćaju pritom se glasno smijajući i ništa te ne pitajući, nije normalano da eto jedino je Rijeka pametna i u njenom smjeru bepslatno idu igrači pod ugovorom s dinamom ( Janković, Rukavina...), nije normalno da se šutke prelazi pored mora anomalija i direktne štete koju je Rijeka pretprila od tog istog dinama i njegovih jataka.

Razumiješ? Ništa od toga nije normalno. Je li to korporacija. Nije. Ali nije bogami sve ni čisto. I neka im je rekao i skresao sve u facu. Ja nemam problema s tim. Ti kako želiš. Neka se izvole distancirati od dinama, i prvi ću biti na braniku imena, ugleda i interesa kluba. Ovakvog i pod vodstvom ovog lika nikad, više nikad. U moje ime ne!

U konačnici, ja sam rekao Bjelica. Ili netko tog profila. Karakternog napose. Slobodan si predložiti koga bi ti?

K
Netko tog profila a nije on

-
Bjelica je u Osijeku pokazao svoje znanje, a nikad više novaca nisu imali. Vidjeli smo koji je rezultat napravio.

E
Svi koji misle da bi Bjelica bio dobar kod nas pogledajte sta je covjek Osijeku napravio. Osijek se idalje oporavlja od njegovih ugovora i amaterskih transfera. Mađar ga je potjero kad je htio dovest Šituma na ugovor od 500k godišnje..

Ok, da, netko ratobornog karaktera, discipline i dokazani autoritet. Svakako. Mada, tko ne bi htio takovog trenera, jel.

Ali Bjelica? Na stranu korporacije, vamte, tamte, ali covjek u Os nije zub uzeo valjda samo cistacici.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è