Damir Mišković

Started by tomyrijeka, 29.09.2023, 14:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

I
Nakon ovog intervjua, nema natrag. Moram priznati da je jako direktno stao na stranu igrača i da se da iščitati da su igrači išli plakati kod tate. E sada, koliko je ovakav potez dobar u ovom trenutku, vidjeti ćemo do kraja sezone. Meni se čini da je ovime oduzeo treneru sav kredibilitet pa i autoritet, a igrače amnestirao svake krivnje. To može biti veoma opasno. Ono što je sigurno nakon ovoga, Sanchez neće sjediti na klupi Rijeke u novoj sezoni, a pitanje je hoće li se vratiti sa GO.

25.03.2026, 10:34 #2521 Last Edit: 25.03.2026, 10:35 by Zaf
Mislim da je ovo gotova priča sa Sanchesom. Pa i da meni napravi ovu tiradu ja bih namjerno i dalje po svome čak i ako nije potreba vise. Ne mozes me tako razvlačiti po novinama kao da sam mulac da sebi nabijaš poene i važnost na meni.

Hoces srati po novinama, pogotovo u trenutku kad je javnost mirna i ne proziva me? Evo ti pa seri.

Sanches je bivši. Samoinicijativno, dead man walking. Možda će odraditi do kraja sezone, ali to je to.

Prezidente... WTF? Kakva je ovo debilana?

Quote from: istria bianco / blu on 25.03.2026, 10:31Moram priznati da je jako direktno stao na stranu igrača i da se da iščitati da su igrači išli plakati kod tate.

Ovo i meni pada na pamet, al onda se pitam - pa zašto? Pomoćni ih u svlačionici motivira sa "you are good guys" a ne balkanskom dernjavom ko Sopić, glavni trener im daje slobodne dane i rotira ih da budu fizički odmorniji. Nema nezadovoljnih po minutaži jer zapravo svi seniori u rosteru nešto igraju, tek Škorić samo postoji u klubu bez terena. Imaju dobar europski rezultat, šta je onda problem s njihove strane?
#navodninavijač

L
Quote from: TIR on 25.03.2026, 10:34
Quote from: istria bianco / blu on 25.03.2026, 10:31Moram priznati da je jako direktno stao na stranu igrača i da se da iščitati da su igrači išli plakati kod tate.

Ovo i meni pada na pamet, al onda se pitam - pa zašto? Pomoćni ih u svlačionici motivira sa "you are good guys" a ne balkanskom dernjavom ko Sopić, glavni trener im daje slobodne dane i rotira ih da budu fizički odmorniji. Nema nezadovoljnih po minutaži jer zapravo svi seniori u rosteru nešto igraju, tek Škorić samo postoji u klubu bez terena. Imaju dobar europski rezultat, šta je onda problem s njihove strane?
Frustracija porazima u HNLu od slabijih ekipa, ja bih rekao da je to najveći problem ovim bitnijim igračima.

Quote from: istria bianco / blu on 25.03.2026, 10:31Nakon ovog intervjua, nema natrag. Moram priznati da je jako direktno stao na stranu igrača i da se da iščitati da su igrači išli plakati kod tate. E sada, koliko je ovakav potez dobar u ovom trenutku, vidjeti ćemo do kraja sezone. Meni se čini da je ovime oduzeo treneru sav kredibilitet pa i autoritet, a igrače amnestirao svake krivnje. To može biti veoma opasno. Ono što je sigurno nakon ovoga, Sanchez neće sjediti na klupi Rijeke u novoj sezoni, a pitanje je hoće li se vratiti sa GO.

Upravo suprotno.
Jasno je dao do znanja da imamo 12,13 igrača i da ih ne treba mijenjati jer s ovima na klupi ne možemo ništa i oni u klubu to očito jako dobro znaju.
Problem je šta je Andy Bara glavni savjetnik i sad će gurnut svog trenera...
Podsjeća sve na jednu maksimirsku priču samo mi nemamo crne liste na sjeveru
Europa je jedino mjerilo!

I
Quote from: TIR on 25.03.2026, 10:34

Razmišljao sam i ja o tome, e sada da li je slučajno da su jedine snimke iz svlačionice izašle kada je Ramiro kolo vodio, ne znamo. Isto kao što ne znamo kakav odnos imaju igrači i Sanchez. Meni se čini da je Sanchez jako dobar trener, ali veoma tvrd i nepopustljiv i vjerujem da je tu puklo. S druge strane, ne treba ni igrače amnestirati krivnje. Čini mi se da su u Goricu išli sa mislima već na godišnjem odmoru i putovanjima s obiteljima koje su si organizirali.

Quote from: istria bianco / blu on 25.03.2026, 10:43Meni se čini da je Sanchez jako dobar trener, ali veoma tvrd i nepopustljiv i vjerujem da je tu puklo. S druge strane, ne treba ni igrače amnestirati krivnje.

Točno, s tim da u ovom slučaju staješ na stranu istaknutijih igrača koji su ti skoro svi pred odlaskom.

Radeljić i Petrović sigurni
Gojak, Fruk, Dantas, Zlomislić, Oreč, Adu-Adjei, Vignato negdje između mogući i vjerojatni
+ par novijih koje ti je praktički sam Sanchez doveo (Legbo, Barco)
#navodninavijač

Dobio sam transcript zadnjeg razgovora DM sa VSDA:

"Victore ljubavi... Mi nemamo 15 dobrih igraca. To znam ja, to znaju i Srecko i Antonini. I Darko. On cak i najbolje, jer on ih je i dovodio. To sto ti mislis da od Butica mozes napravit igraca i s njim uzimat bodove Shakhtaru, s Rukavinom ubijat Hajduka, a s Endokitom parirat Strasbourghu... Mozda i mozes, ali ja moram mislit na bađet. Europa je trosak! Bodetica moras stavit u izlog protiv Francuza, od toga mi zivimo, Gojaka pusti za Goricu! I kazes Dantas da ne moze odigrat 1000 minuta u mjesec dana? Darko i ja mislimo da moze. Antonini kaze da bi i sad mogao u sutu odigrat svih 1000 ako treba! Samo uzme malo secera u venu i ajmoo!
Ako ne moze, neka vise treniraju, imaju sve na raspolaganju, 24 sata dnevno. Jel ti znas sta se sve stigne u 24 sata? Darko prati paralelno 2 kenijsku ligu za pionire, kadetsko prvenstvo Azerbaijana i sve mlade selekcije Hondurasa! Ne mozes ocekivat od brata Morciladzea da rijesi Goricu. To moraju barabe Dantas i Fruk. A sad me pusti, idem prosetat sa psom, nece se ni PR sam napravit. Danijel! Danijel, dođi vamo."

J
Ja mislim obrnuto. Sanchez štiti igrače na način da im uvaljuje slobodne dane praktički na zahtjev, a ujedno daje minutažu većem broju igrača. Imam osjećaj da na taj način ima podršku svlačionice di pati rezultat u prvenstvu, a eskapade kao ova zadnja u gorici ne sjedaju dobro misku i ekipi. Ne zaboravimo da je stranac na ruji uvijek nepoželjan, rovača ima na svakom kantunu.

Klub mora čim prije riješit status igrača na koje ne računa i obratit se onima koji će bit nosioci igre sljedeću godinu. Ne smije se događat da revitaliziramo igrača kojeg ćemo škartat za mjesec dana (manolo, bogi, butić, yankov...)
U svakom slučaju imam osjećaj da kancelarija i stručni stožer ne pušu u isti rog kad se radi o rosteru iako je u javnost prezentirana idila.

Uostalom, povijest nas uči da su treneri uglavnom dobivali otkaze kad bi se usprotivili klupskoj viziji pr roka. Načelno, miško se ne dira u odabir ekipe koja istrčava na teren, ali zna dignut nos ako mu se ne sviđa. To je ona legendarna, igraj po svom kako ti ja kažem.

Priprema se teren za povratak keka ili revitalizaciju ive ištuka brke
Nogometni Expert

F
Quote from: George Bush on 25.03.2026, 11:56Priprema se teren za povratak keka ili revitalizaciju ive ištuka brke

mislim da Kek nije čovjek koji bi pristao na ovakve  "igrice"....

R
Ma Kakav Kek trener. Nema šanse. Tomo čeka ko napeta puška.

25.03.2026, 13:15 #2532 Last Edit: 25.03.2026, 13:15 by kircipijanci
Nakon ove europske sezone očekuješ daljnja igranja istih, neki kontinuirani rast kluba svim tim, lakše dovođenje igrača zbog statusa kluba itd itd...NE!

Kad srce kaže europa, Damir kaže ne!

Ovo izgleda kao da je Miško na nečijem povodcu i čim napravi neki rezultat povodac ga stegne i upozori da ne smije dalje. Drugu varijantu ne vidim.

Quote from: robil on 25.03.2026, 12:59Ma Kakav Kek trener. Nema šanse. Tomo čeka ko napeta puška.
Kako spojiti tri funkcije a da ništa ne pukne? Gumaru, vrijeme je da postaneš trener Rijeke  :neretljak: .
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

N
Quote from: istria bianco / blu on 25.03.2026, 10:31Nakon ovog intervjua, nema natrag. Moram priznati da je jako direktno stao na stranu igrača i da se da iščitati da su igrači išli plakati kod tate. E sada, koliko je ovakav potez dobar u ovom trenutku, vidjeti ćemo do kraja sezone. Meni se čini da je ovime oduzeo treneru sav kredibilitet pa i autoritet, a igrače amnestirao svake krivnje. To može biti veoma opasno. Ono što je sigurno nakon ovoga, Sanchez neće sjediti na klupi Rijeke u novoj sezoni, a pitanje je hoće li se vratiti sa GO.

Igrače se može prodati, trenera ne  :)