Damir Mišković

Started by tomyrijeka, 29.09.2023, 14:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: ispod stijena on 14.08.2024, 14:58Kamgrad u igri

Kamgrad je eventualni izvođač radova a za investitora prvo treba riješiti uvjete gradnje. Tko će investirati u teren na kojem nije dozvoljena gradnja?

I
14.08.2024, 16:08 #541 Last Edit: 14.08.2024, 16:09 by ispod stijena
Quote from: 18orvat on 14.08.2024, 16:06
Quote from: ispod stijena on 14.08.2024, 14:58Kamgrad u igri

Kamgrad je eventualni izvođač radova a za investitora prvo treba riješiti uvjete gradnje. Tko će investirati u teren na kojem nije dozvoljena gradnja?

I izvođač i investitor .

Ne jedini

Kamgrad moj kurac. ;)
#degenerik

14.08.2024, 19:30 #543 Last Edit: 14.08.2024, 19:53 by D2
Ako je ovaj članak 100% točan https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/ti-si-prekobrojan-ti-ne-igras-dan-kad-je-miskovic-poludio-na-sopica-pocelo-je-jos-sa-sinom-milijardera-15492162 ne bih se uopće toliko ljutio na Miškovića.
Članak objašnjava zašto je Sopić preživio ljeto i pripreme. Ne bi bilo fer od Miška da je nove vlasnike ostavio s obezglavljenom ekipom bez trenera. Isto tako znamo da Miško stvarno do zadnjeg promila povjerenja drži trenere.
Očito se nije željelo ponoviti grešku kao  s ne osvajanjem trofeja i riskirati s mogućnošću da ne uđemo u grupnu fazu.
Neko je već ovo napisao. Ovako novi trener ipak ima više vremena za pripremu popravnog, ako sutra kojim slučajem padnemo.

Jedina greška mu je što su Sopiću dozvolili presicu kad su već odlučili da ga misle maknuti. Da to nisu napravili, mislim da nitko možda ne bi ni A rekao uz ove spoznaje.

Zato ajmo svi skupa i pravi i krivi, i lijevi i desni, i navijači i oni navodni, i insideri oni koji to očito nisu stati malo na loptu i prestati s ovom epizodom te se posvetiti onom što nam najbolje ide, a to je bezuvjetna podrška ekipi

Dečki sutra pojesti travu, iako je plastična igrate za grb na dresu i sebe (tim redom). Ostalo je nebitno.

Deri Rijeko! Ili što bi oni prošlogodišnji švedski krkani rekli Fuck you Elfsborg!
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

R
Quote from: aahzinho on 14.08.2024, 14:54
Quote from: Ro-Ro on 14.08.2024, 14:23Mozemo reci da nije lagao vec da je zaboravio spomenuti ili novinar nije naveo da su to cijene ako si clan I da je tih €5 pocetna cijena koje se odnosi za umirovljenike.... :bo:
Znaci tko laze sada ti ili on ? Zemlja je ravna isto tako

Simptomatično mnogo puta zaboravi spomenuti nešto ili čak otvoreno laže...

Ili mi trazimo dlaku u jajetu I razlog za kipanje

Prozivanje patološkog lašca zbog patoloških laži je traženje dlake u jajetu.  :svakacast:
#degenerik

Bez da ulazim u neku analizu situacije i zauzimanja strane Sopića ili Miškovića, ali kod ovog s Juncajem (ako, veliko ako, je bilo tako) tu dajem podršku Sopiću. Ne znam koji trener voli da mu se ulazi u svlačionicu, sastavlja roster, a pogotovo kada je riječ o blatantnom nepotizmu s igračem ispod razine za trenutak u kojem se boriš za titule.

Sad koliko se to moglo drugačije iskomunicirati i odraditi s obje strane to je već upitno jer su uključena dva volovska karaktera.

Navodno je klub već prodan i u pitanje nije Stihl nego jedna druga firma. Kafanska priča.

K
Da baš je prodan a Miško daje izjave svaki dan   o igračima i treneru. Neće bit prodan još godinama

A
Quote from: Fiumano on 15.08.2024, 00:22Navodno je klub već prodan i u pitanje nije Stihl nego jedna druga firma. Kafanska priča.
Prestanite se bavit glupostima stalno

K
Quote from: Fiumano on 15.08.2024, 00:22Navodno je klub već prodan i u pitanje nije Stihl nego jedna druga firma. Kafanska priča.

Rewe

E
Quote from: Kostrena on 15.08.2024, 11:50

Rewe

Nije li se Billa 2016. godine oprostila od Hrvatske?  Rečeno mi je da žele ulagati u tržišta Rumunjske i Italije, a o Hrvatskoj ni riječi. Najviše preko Bipe, ali mislim da to nije vrijedno spomena.

K

Quote from: efx on 15.08.2024, 12:04
Quote from: Kostrena on 15.08.2024, 11:50

Rewe

Nije li se Billa 2016. godine oprostila od Hrvatske?  Rečeno mi je da žele ulagati u tržišta Rumunjske i Italije, a o Hrvatskoj ni riječi. Najviše preko Bipe, ali mislim da to nije vrijedno spomena.

Ovo što sam ja čuo nije Rewe nego jedna druga firma ali kako već ide bolje da ne pišem ništa.

Quote from: Kostrena on 15.08.2024, 12:13Kupuju Plodine
Plodine su po takvim pričama do sada već kupili: Lidl, Spar i Eurospin. Kad god neki lanac pogleda prema nama uvijek isti scenarij.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo