Damir Mišković

Started by tomyrijeka, 29.09.2023, 14:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

M
15.08.2024, 22:10 #570 Last Edit: 15.08.2024, 22:12 by moreplovac
Ja ne kužim ovo, zadnjih par godina imamo uvijek najtezeg protivnika u kvalifikacijama, znači ono protivnika za kojeg se molimo da izbjegnemo i ove godine nam se desi najbolji mogući raspored, a u klubu se učini sve da bude što gore moguće i teže,ne da si puca u nogu nego i ubode nožem za svaki slučaj.

Quote from: Vanjska Anasa Sharbinija on 15.08.2024, 21:03Dakle. Kakvu smo šansu imali mi da se izbori Europa ove godine, dugo nećemo imati.

I umjesto da se odriješila kesa da se dovede par karakternih pojačanja (ne prinova, nego pojačanja) i da se igra Europa Miško odluči još jače stegnuti kajiš i dobije se ovo tu.

Mogao se Ekong dovesti, tražio je 300K i stan i to, ovaj mu rekao da može zaboraviti to. Pitanje je koliko je takvih bilo.

300K jebenih u 2024. je previše....

Bruka i sramota.
Čovjek bi pomislio kad već štedi na transfere tj dovodi igrače za 0 eura da nudi veću plaću  ;D.   
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

H
Odlazi prevaro, nema više Volpijvih novaca ni Mamićevih igrača u zamjenu za klimanje glavo, sam nisi za ništa !

Još uvijek se sezona može spasiti, ali ovakva ekipa to bojim se nije u stanju. Pod hitno pošteni bek, još jedan napadač i Keku dati šta god da traži.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Z
Kek bio na poljudu danas.

Hvala Damire na svemu, dosta je bilo, ne ide dalje ovako

Ostat će spržena zemlja iza, a to nije dobro
MAGICA FIUME

Quote from: aahzinho on 15.08.2024, 21:35Bit će da je Gazda zaprijetio igračima da se ne smije igrati Europa ove sezone. Previše love bi se potrošilo na premije.

Ili jednostavno želi srozat vrijednost kluba, da ga lakše proda?
Ri Or Die

M
Pa njegov je, može ga prodat za koliko hoće. Kakvo spuštanje cijene. Ja ako imam auto koji vrijedi 20 milja ali želim ga se riješiti što prije, prodat ću ga recimo za 10 milja i telefon će mi goriti. Neću ga izšarat sa ključem i par puta u zid okinut da mu spustim cijenu.

Možda ne kužim high roller business.

Miško dok nije postao predsjednik bio je na možda 3 utakmice Rijeke u životu i nema nikakvu ideju kako funkcionira zdravi nogometni klub.

On zna kako funkcionira biznis u Africi ;D

Mene zanima kako mislite smijeniti vlasnika kluba?

Quote from: 18orvat on 16.08.2024, 00:07Miško dok nije postao predsjednik bio je na možda 3 utakmice Rijeke u životu i nema nikakvu ideju kako funkcionira zdravi nogometni klub.

On zna kako funkcionira biznis u Africi ;D

Mene zanima kako mislite smijeniti vlasnika kluba?

Nikako, nemoćni smo

Naš minimum i maksimum je učlaniti se u klub koji je 75% vlasništvo lika koji mi nikad u životu nije bio dalji. A obožavao sam ga
MAGICA FIUME

S
Quote from: moreplovac on 16.08.2024, 00:02Pa njegov je, može ga prodat za koliko hoće. Kakvo spuštanje cijene. Ja ako imam auto koji vrijedi 20 milja ali želim ga se riješiti što prije, prodat ću ga recimo za 10 milja i telefon će mi goriti. Neću ga izšarat sa ključem i par puta u zid okinut da mu spustim cijenu.

Možda ne kužim high roller business.

Ne radi on pogreške kao vlasnik nego kao predsjednik kluba. Kao predsjednik uprave kluba je nesposoban nać i organizirat stručne ljude za stabilan proizvodni proces.
Nije on našao Keka, ali sve ostale "stručnjake" u klubu jest. Svi ostali su bili nesposobni ispunjavat poslovni plan i punit budget.
Predsjednik uprave bi trebao dobit otkaz jer je dokazani šarlatan što se tiče izbora stručnosti ljudi koji rade u sportskom (proizvodnom) dijelu organizacije.
Treba poslat otvoreno pismo Matei i Anni i pozvat ih da kao suvlasnice riješe pitanje nesposobnog predsjednika kluba. Uništava im kapital petu godinu zaredom.   

1:02:00 - 1:03:00

Minuta manipuliranja i laganja.

Kao što dotični kaže: Cilj sportskih direktora je za sve potencijalne prodaje naći ISTE ili BOLJE igrače da ih zamijene kada oni odu.

Dakle, Mitrović i Dilaver nisu produžili ugovore i znalo se da idu na ljeto. Zamjena za njih dvoje je Ante Majstorović. Isti ili bolji?!?

Atraktivni igrači na tržištu bili su: Labrović, Pašalić, Selahi, Galešić, Radeljić, Hodža, Pjaca.

Prodani su Labrović i Pjaca, dovedeni su Posavec i Rukavina. Isti ili bolji?!?

Doveden je Devetak s kojim imamo 3 lijeva bočna, a na desnom je samo Smolčić.
O Andriću još neću suditi.

Ako se znalo da nam Mitrović i Dilaver ne žele produžiti ugovore, zašto nije dovedena adekvatna zamjena. Zašto smo umjesto Pjace doveli Rukavinu koji ima manje od 20 nastupa u HNL-u? Je li to pojačanje?

Tko je za ovakvu sportsku politiku kriv? Miško ili naša 3 sportska direktora?  :jbg:

Z
Quote from: T.T.N.Y. on 16.08.2024, 07:26

1:02:00 - 1:03:00

Minuta manipuliranja i laganja.

Kao što dotični kaže: Cilj sportskih direktora je za sve potencijalne prodaje naći ISTE ili BOLJE igrače da ih zamijene kada oni odu.

Dakle, Mitrović i Dilaver nisu produžili ugovore i znalo se da idu na ljeto. Zamjena za njih dvoje je Ante Majstorović. Isti ili bolji?!?

Atraktivni igrači na tržištu bili su: Labrović, Pašalić, Selahi, Galešić, Radeljić, Hodža, Pjaca.

Prodani su Labrović i Pjaca, dovedeni su Posavec i Rukavina. Isti ili bolji?!?

Doveden je Devetak s kojim imamo 3 lijeva bočna, a na desnom je samo Smolčić.
O Andriću još neću suditi.

Ako se znalo da nam Mitrović i Dilaver ne žele produžiti ugovore, zašto nije dovedena adekvatna zamjena. Zašto smo umjesto Pjace doveli Rukavinu koji ima manje od 20 nastupa u HNL-u? Je li to pojačanje?

Tko je za ovakvu sportsku politiku kriv? Miško ili naša 3 sportska direktora?  :jbg:

pa ja sam cijeli 6. i 7. mjesec pizdio i u nevjerici gledao što se događa i kakvi igrači dolaze i zašto ne dolaze pojačanja, zašto ne dolazi više igrača. tad se moglo nešto napraviti i kad su u klubu radili iznad navede neshvatljive poteze pa se doslovno cijeli forum svalio na mene, čak se pozivalo da odem i da ne spamam s pesimizimom.
Sad je kasno, sjesti i gledati, više se ništa ne može😉.

Nije problem pad sistema, losa igra i sve oko kluba nego osjecaj kao da je sve to uradjeno planski. Necu srat po bodulu jer nije fora cipelarit covjeka na podu jer nam je uz sve zajebe donio i puno srece ali nikako mi ne dopire do glave koji mu je kurac trebalo sve ovo zadnjih mjeseci. :sta:
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Quote from: 18orvat on 16.08.2024, 00:07Mene zanima kako mislite smijeniti vlasnika kluba?

Nikako. Kupit ćemo si svoj klub pa ćemo njime upravljati.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...