Damir Mišković

Started by tomyrijeka, 29.09.2023, 14:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

16.08.2024, 08:05 #585 Last Edit: 16.08.2024, 08:25 by 18orvat
Quote from: T.T.N.Y. on 16.08.2024, 07:26Minuta manipuliranja i laganja.

Minuta? Mi navodno imamo 12M eura badžet a ne možemo dovesti Ekonga za 300k.

Ako je tako transparentan neka se biznismen izjasni i kao što inače izvlači cifre iz šešira kaže koliko trošimo na plače igrača godišnje. Ispada da vatrogasci i toalet papir koštaju 10M eura.

M
Već čujem izjavu "šta hoćete, i Real je dignuo cijene"
Europa je jedino mjerilo!

Ako je Ekong tražio 300k plaće onda mi je posve jasno da smo mu aw zahvalili. Navodno Fruk nema 100k, pa gdje će onda neko nedokazano krilo imati 300k.
Nema smisla. Naruši se čitav sustav.

Eh sada, Ekong sigurno nije sve što se nudi na tržištu. Treba se potruditi, pogotovo kada ciljaš na 4-5m € od euroskupina.
Majstorović i Devetak su popuna kadra.
Rukavina je nada.
Jedini dokazani igrač kojeg smo doveli je Andrić i to puno prekasno.

Loš posao.

Na fejsu se ljudi žale na brisanje komentara, a na radiju voditelj kaže kako ga (ni)je iznenadilo što su navijači svi jednoglasno stali uz klub.

Wow, znači krenuo je inženjering javnog mijenja. Real shit.  :o
#degenerik

I
Novinari su jeftine kuje....za 100€ ce rec i napisat sta hoces

Quote from: Vado Magnar on 16.08.2024, 10:22Ako je Ekong tražio 300k plaće onda mi je posve jasno da smo mu aw zahvalili. Navodno Fruk nema 100k, pa gdje će onda neko nedokazano krilo imati 300k.
Nema smisla. Naruši se čitav sustav.

Eh sada, Ekong sigurno nije sve što se nudi na tržištu. Treba se potruditi, pogotovo kada ciljaš na 4-5m € od euroskupina.
Majstorović i Devetak su popuna kadra.
Rukavina je nada.
Jedini dokazani igrač kojeg smo doveli je Andrić i to puno prekasno.

Loš posao.

Vec je objasnjeno i sve je jasno. Ti vise ne mozes potpisivat igrace za 150-200 tisuca EURa. Kako su isle gore cijene pretplata, tako i igraci ne kostaju isto kao pred 5 godina. On tu lovu moze dobit negdje drugdje.

Ako ti struka kaze fali mi takav profil, onda ti takav profil trebas dovest. Ako ne dovedes desava se ono sto se desava sad.

Moglo se Ekongu dat 200 000 za potpis i ugovor na 3 godine 200 000 po sezoni. I prodas ga nakon 2 godine i zsdovoljis njega i ne rusis sustav.

Ako ti umjesto Ekonga kojeg trazi struka dovodis Rukavinu jer je jeftiniji, to je put u propast i to nam se desava. A zalosno jer je ovo bila sansa da igras Europu kakva se nece skoro desit.

A
Quote from: Zelko Maler on 16.08.2024, 07:36
Quote from: T.T.N.Y. on 16.08.2024, 07:26

1:02:00 - 1:03:00

Minuta manipuliranja i laganja.

Kao što dotični kaže: Cilj sportskih direktora je za sve potencijalne prodaje naći ISTE ili BOLJE igrače da ih zamijene kada oni odu.

Dakle, Mitrović i Dilaver nisu produžili ugovore i znalo se da idu na ljeto. Zamjena za njih dvoje je Ante Majstorović. Isti ili bolji?!?

Atraktivni igrači na tržištu bili su: Labrović, Pašalić, Selahi, Galešić, Radeljić, Hodža, Pjaca.

Prodani su Labrović i Pjaca, dovedeni su Posavec i Rukavina. Isti ili bolji?!?

Doveden je Devetak s kojim imamo 3 lijeva bočna, a na desnom je samo Smolčić.
O Andriću još neću suditi.

Ako se znalo da nam Mitrović i Dilaver ne žele produžiti ugovore, zašto nije dovedena adekvatna zamjena. Zašto smo umjesto Pjace doveli Rukavinu koji ima manje od 20 nastupa u HNL-u? Je li to pojačanje?

Tko je za ovakvu sportsku politiku kriv? Miško ili naša 3 sportska direktora?  :jbg:

pa ja sam cijeli 6. i 7. mjesec pizdio i u nevjerici gledao što se događa i kakvi igrači dolaze i zašto ne dolaze pojačanja, zašto ne dolazi više igrača. tad se moglo nešto napraviti i kad su u klubu radili iznad navede neshvatljive poteze pa se doslovno cijeli forum svalio na mene, čak se pozivalo da odem i da ne spamam s pesimizimom.
Sad je kasno, sjesti i gledati, više se ništa ne može😉.
Nije cijeli forum jer nas je bilo još koji smo kritizirali cijelo vrijeme. Di su sad oni koji su nas napadali da seremo samo zbog pretplata? Di je vrli Projeto? Nisam vidio njegov upis danima.

Vidi se da si relativno nov, Projekt se u pravilu ne pojavljuje kad malo zagusti.
#degenerik

A
Quote from: Fornax on 16.08.2024, 11:16Vidi se da si relativno nov, Projekt se u pravilu ne pojavljuje kad malo zagusti.
Ma nov sam šta se tiče  pisanja al sam godinama samo čitao i stari forum

Quote from: Arci1984 on 16.08.2024, 11:13Di je vrli Projeto?

Briše postove na facebooku.

Quote from: 18orvat on 16.08.2024, 11:19
Quote from: Arci1984 on 16.08.2024, 11:13Di je vrli Projeto?

Briše postove na facebooku.

Da mogu dao bih ti 100 lajkova 😁.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: moreplovac on 16.08.2024, 00:02Pa njegov je, može ga prodat za koliko hoće. Kakvo spuštanje cijene. Ja ako imam auto koji vrijedi 20 milja ali želim ga se riješiti što prije, prodat ću ga recimo za 10 milja i telefon će mi goriti. Neću ga izšarat sa ključem i par puta u zid okinut da mu spustim cijenu.

Možda ne kužim high roller business.

U vrijeme Franciškovića, Turčića su igrači odlazili za par milijuna eura ili su odlazi sa 100 tisuća ako i toliko? Kad su ušli u klub Volpi i (Mišković) klub se sa vrijednosti do danas dignuo...samo što sa ovakvim načinom, bi klub opet mogao doći kao u vrijeme Franciškovića, Turčića...po pitanju prodaje itd.
A onda takav klub, i njegovu vrijednost sigurno neće moći tražiti više nego što je sada. Samim time, "uvijek neka dodatna potraživanja" a tu su i uhljebi koje treba očito podmazat...
Ri Or Die

Quote from: sthlm1987 on 16.08.2024, 07:40Nije problem pad sistema, losa igra i sve oko kluba nego osjecaj kao da je sve to uradjeno planski. Necu srat po bodulu jer nije fora cipelarit covjeka na podu jer nam je uz sve zajebe donio i puno srece ali nikako mi ne dopire do glave koji mu je kurac trebalo sve ovo zadnjih mjeseci. :sta:
Meni je jedino objašnjenje da je ta prodaja kluba bila stvarno opipljiva i da se trebala dogoditi, taman u vrijeme priprema. To mi je jedino objašnjenje zašto je Miško odlučio ništa više ne "čačkati". S jedne strane to mi je i pošteno jer ne bi bilo u redu dok se dogovara prodaja: mijenjati trenera, ugovarati nove igrače, itd. itd. Time se uostalom mijenja i nekakva vrijednost.
Isto tako svi osjećamo kako nam klub nekako tapka u mjestu i da nema više onog entuzijazma i dizanja kluba. Očito je štuf svega i želi van, a klub mu je postao uteg. I onda se opet čuju štorije kako bi on želio da netko uleti kao novi vlasnik, a da on i dalje bude predsjednik. Toliko priča, toliko naklapanja, ali i taj osjećaj da smo nekako stali u razvoju. Istinu mogu znati samo muhe na zidovima Rujevice.
Samo te prodaje klubova nisu neka rijetkost i baš je jako čudno kako se to kod nas stalno javljaju komplikacije. Očito HNL i nije neka poželjna destinacija što čudi s obzirom da se ima dojam kako se relativno lako može doći do Euro pozicija.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

S
Prodao bi se klub,ali zalizani zeli funkciju u klubu I to visoku

Quote from: Stormfall 87 on 16.08.2024, 14:04Prodao bi se klub,ali zalizani zeli funkciju u klubu I to visoku
Sa sjetom se sjeca lijepih dana kada je bio samo presidente u Volpijevom klubu 🤗.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡