Damir Mišković

Started by tomyrijeka, 29.09.2023, 14:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Stormfall 87 on 16.08.2024, 14:04Prodao bi se klub,ali zalizani zeli funkciju u klubu I to visoku

Iskreno se nadam da to nije istina jer ako netko kupi klub htjet će potpunu kontrolu, onakvu kakvu sada imaišković, a me neku kvazi kontrolu.

A što se tiče problema.mislim da je i firma Stadioni Kantrida jedan mogući uteg novom vlasniku.

Uglavnom Rijeka iako se na prvu može učiniti zanimljivom kupnjom je puna čudnih kostura iz ormara. Još kad se sjetimo Miškovićevih posudbi... tko zna kakve su i kakvu bi prepreku predstavljale novom vlasniku.

Quote from: Vado Magnar on 16.08.2024, 15:22Uglavnom Rijeka iako se na prvu može učiniti zanimljivom kupnjom je puna čudnih kostura iz ormara.

Ugovor o kupoprodaji kluba potpisali grad Rijeka i Miško :neretljak: 

Da li se iko ikad zapitao kako je kapital iz fundacije SOCIAL Sport  završio u rukama Miškotovih kćeri dok vlasnika zaklade progone zbog financijskih malverzacija?

- Sport nije investiranje, nije biznis. Zaklada Social Sport ulaže u mlade iz socijalnih i sportskih pobuda. Odvajamo dva posto od zarade svih naših nigerijskih tvrtki, otprilike 25 milijuna dolara, kaže Volpi.

A
Quote from: Vado Magnar on 16.08.2024, 15:22
Quote from: Stormfall 87 on 16.08.2024, 14:04Prodao bi se klub,ali zalizani zeli funkciju u klubu I to visoku

Iskreno se nadam da to nije istina jer ako netko kupi klub htjet će potpunu kontrolu, onakvu kakvu sada imaišković, a me neku kvazi kontrolu.

A što se tiče problema.mislim da je i firma Stadioni Kantrida jedan mogući uteg novom vlasniku.

Uglavnom Rijeka iako se na prvu može učiniti zanimljivom kupnjom je puna čudnih kostura iz ormara. Još kad se sjetimo Miškovićevih posudbi... tko zna kakve su i kakvu bi prepreku predstavljale novom vlasniku.

Meni iskreno ovaj dio nije jasan i pomalo mi je paradoksalan ukoliko je točna teza da su Stihllovci između ostalog radi toga odustali. U svijetu investiranja je vrlo dobro poznat pojam "stop loss" i baš radi toga mi se čini paradoksalnim da je naš Damirić spreman i dalje gomilati svoje privatne gubitke kako bi jednog dana izašao barem "na nuli", umjesto se pomiriti sa trenutnim "gubicima" i izaći iz investicije.

M
"Uglavnom Rijeka iako se na prvu može učiniti zanimljivom kupnjom" , ja u to bas nisan siguran cim vise gledan okolo.

Klub se dorbo drzi ali ni sad da je tu neka zarada... a nema judi ko ZG i ST, tako da jedina moguca zarada je prodaja igraca...a zac riskirat s tin kad more kupit klub kade more imet zarade od stadiona, prodaje/marketinga, i prodaje igraca. Mislin da samo neki nabrijani navijac z masu soldi more bit zainteresiran...ili ono, kot filijala stila Istra...

Z
Quote from: manigoldo on 16.08.2024, 15:46"Uglavnom Rijeka iako se na prvu može učiniti zanimljivom kupnjom" , ja u to bas nisan siguran cim vise gledan okolo.

Klub se dorbo drzi ali ni sad da je tu neka zarada... a nema judi ko ZG i ST, tako da jedina moguca zarada je prodaja igraca...a zac riskirat s tin kad more kupit klub kade more imet zarade od stadiona, prodaje/marketinga, i prodaje igraca. Mislin da samo neki nabrijani navijac z masu soldi more bit zainteresiran...ili ono, kot filijala stila Istra...

ili mađarski model u Osijeku ( pranje novca)

M
Quote from: Zelko Maler on 16.08.2024, 15:48
Quote from: manigoldo on 16.08.2024, 15:46"Uglavnom Rijeka iako se na prvu može učiniti zanimljivom kupnjom" , ja u to bas nisan siguran cim vise gledan okolo.

ili mađarski model u Osijeku ( pranje novca)

dobro to vajka mor e: )))

Nema zarade u nižerazrednom nogometnom klubu. Prednost kod nas je zemljište u posjedu kluba/grada koje dolazi sa višestotina milijuna vrijednim projektom iz kojeg se može izaći u plusu. Sve ostalo je labilno.

Ambiciozan nogometni klub je igračka za bogate u 90% slučajeva. Ovih 10% su navijački klubovi, vlasnik iz ljubavi, uspješan poslovni model ili pranje novca na neki način.
#navodninavijač

16.08.2024, 16:00 #607 Last Edit: 16.08.2024, 16:05 by 18orvat
Kako nema zarade? Nisi imao ništa sad imaš nogometni klub vrijedan 30M eura bez višemilijunskog projekta. A za vlastiti novac koji si uložio u klub tražiš povrat.

Da ponovim još jednom rečenicu s kojom je Volpi ušao u klub: - Sport nije investiranje, nije biznis. Zaklada Social Sport ulaže u mlade iz SOCIJALNIH I SPORTSKIH pobuda. Odvajamo dva posto od zarade svih naših nigerijskih tvrtki, otprilike 25 milijuna dolara (na koje vjrv ne plaćaju porez) kaže Volpi.

Ako se slažemo da vlasnik ima veliki ego onda se može pojaviti još jedna stvar, nazvao bi je "spaljena zemlja", gdje je on revoltiran iz svog kuta gledanja na sve "ne navijače i hejtere", izvlači što može izvući od financija i misli si "Plakat ćete vi za mnom".

Quote from: 18orvat on 16.08.2024, 16:00Kako nema zarade? Nisi imao ništa sad imaš nogometni klub vrijedan 30M eura bez višemilijunskog projekta. A za vlastiti novac koji si uložio u klub tražiš povrat.

Da ponovim još jednom rečenicu s kojom je Volpi ušao u klub: - Sport nije investiranje, nije biznis. Zaklada Social Sport ulaže u mlade iz SOCIJALNIH I SPORTSKIH pobuda. Odvajamo dva posto od zarade svih naših nigerijskih tvrtki, otprilike 25 milijuna dolara (na koje vjrv ne plaćaju porez) kaže Volpi.

Pranje krvavih novaca iz Nigerije...
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

16.08.2024, 16:27 #610 Last Edit: 16.08.2024, 16:28 by Fornax
Quote from: Monarh on 16.08.2024, 16:08Ako se slažemo da vlasnik ima veliki ego onda se može pojaviti još jedna stvar, nazvao bi je "spaljena zemlja", gdje je on revoltiran iz svog kuta gledanja na sve "ne navijače i hejtere", izvlači što može izvući od financija i misli si "Plakat ćete vi za mnom".
On je već sad u "svi ste vi nezahvalna stoka" stanju uma. Nadam se da do "spaljene zemlje" neće doći, ali sad smo u nepoznatoj zemlji. Navijački puk je prije dvije godine imao personifikaciju sveg zla u Palikuči (idealnog li imena), sad nema i sad je gazda na prvoj crti, na što on nije navikao.

Sad je samo pitanje koliko su ga ovi njegovi orbiteri uguzi spremni štititi od okoline. Vidimo da je cenzura već krenula pun gas.

#degenerik

M
Quote from: 18orvat on 16.08.2024, 16:00Kako nema zarade? Nisi imao ništa sad imaš nogometni klub vrijedan 30M eura bez višemilijunskog projekta. A za vlastiti novac koji si uložio u klub tražiš povrat.

e ma to se ja pitan, "vrijedan 30M eura"...va papire, ne znan da more dobit ni pol od tega.

Pa Miško ti je primjer da nema zarade, nego moraš vuć za rukav samo da bi nadoknadio uloženo i da izađeš na nuli. On je klub "dobio" i kao dio otkaznog paketa nakon rastanka s Volpijem, tako da to šta izvuče mu je i penzija. Ne ide njemu svih 30-40 milijuna eura u džep...

Velike korporacije poput Social Sporta koje ulažu natrag u socijalne projekte to rade iz fejk filantropije da si podignu status u društvu, ili zato što su takva ulaganja neoporeziva, a malo dižu bilancu na kraju fiskalne godine. Ne bi to zvao krvavim novcima jer mi je prejak pojam za to, ali sigurno je dio tih novaca legalno opran preko kluba. Ne sjedi nam bezveze u NO nekakav bankar Cuzzocrea niti naftaš Didi Ndiomu, ja pretpostavljam da su to i dalje ostaci Volpijevih pozajmica, kredita i drugih dilova.
#navodninavijač

M
Ček, kao umoran je od kluba, nema više energije ali opet ako bi se prodao klub on bi ostao kao predsjednik.
Meni je malo kontradiktorno.

Z
Quote from: moreplovac on 16.08.2024, 16:41Ček, kao umoran je od kluba, nema više energije ali opet ako bi se prodao klub on bi ostao kao predsjednik.
Meni je malo kontradiktorno.

a želi s tuđim kurcem u koprive. Dobio bi odma nalet energije. Sa svojim ga boli.