Damir Mišković

Started by tomyrijeka, 29.09.2023, 14:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

24.01.2025, 11:35 #1185 Last Edit: 24.01.2025, 11:36 by TIR
Quote from: SandroB on 24.01.2025, 10:41Na temu "Damir Mišković" raspravljali smo o Rijeci nekad i sad.

Niste, pisali ste cijelu tu raspravu u "ri mercato 2024" temi, ja sam sve kasnije premjestio kod Miška. Da je bilo gdje bila rasprava ne bi se ništa dogodilo nikome.

Rekao sam sto puta, ne da mi se otvoriti forum 20 puta dnevno i 20 puta čitati samo rasprave iz šupljeg u prazno, Miško loš, Miško dobar, bla bla. Ali i to bi prihvatio da su bar u nekoj konkretnoj temi pa da stvarno mogu u mercato topicu pročitati glasine o transferima, a ne dal je Rijeka treći klub Juge. To složit ćeš se nema smisla.

Po pitanju preferencijalnog tretmana - jebiga. Trudim se bit pošten i održati kvalitetu rasprave i foruma na nekoj normalnoj razini, tko god se osjeti žrtvom, nije namjerno. Nažalost ne nalazim bolji način nego ovakvim benignim 24h hlađenjem kažnjavati ljude. Ali kad se dogodi da nekad u danu ne želim otvoriti forum koji sam osmislio i kojeg plaćam da bi imali mjesto za popričati, to je isto kara i to ne želim.

Sva vrijeđanja sljedeći put prijavi, svatko može i traje 2 sekunde valjda:
#navodninavijač

S
Quote from: TIR on 24.01.2025, 11:35
Quote from: SandroB on 24.01.2025, 10:41Na temu "Damir Mišković" raspravljali smo o Rijeci nekad i sad.

Niste, pisali ste cijelu tu raspravu u "ri mercato 2024" temi, ja sam sve kasnije premjestio kod Miška. Da je bilo gdje bila rasprava ne bi se ništa dogodilo nikome.

Rekao sam sto puta, ne da mi se otvoriti forum 20 puta dnevno i 20 puta čitati samo rasprave iz šupljeg u prazno, Miško loš, Miško dobar, bla bla. Ali i to bi prihvatio da su bar u nekoj konkretnoj temi pa da stvarno mogu u mercato topicu pročitati glasine o transferima, a ne dal je Rijeka treći klub Juge. To složit ćeš se nema smisla.

Po pitanju preferencijalnog tretmana - jebiga. Trudim se bit pošten i održati kvalitetu rasprave i foruma na nekoj normalnoj razini, tko god se osjeti žrtvom, nije namjerno. Nažalost ne nalazim bolji način nego ovakvim benignim 24h hlađenjem kažnjavati ljude. Ali kad se dogodi da nekad u danu ne želim otvoriti forum koji sam osmislio i kojeg plaćam da bi imali mjesto za popričati, to je isto kara i to ne želim.

Sva vrijeđanja sljedeći put prijavi, svatko može i traje 2 sekunde valjda:

Nigdje nisam napisao da je Rijeka bila treći klub Juge, a činjenica da ne bi smio biti nikad ispod "vrha HNL-a" (teza na koju sam reagirao) može imati dodirnih točaka sa svakim topic-om koji prate naš klub. Ali OK... neću više o tome.

Oboje bih vas banirao jer pišete o opravdanosti banova na temi koja nema veze s administriranjem foruma.  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D

Damir sada ima bolju frizuru nego prije.
Da ne bi bilo da sam bio off topic.  8) 
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

S
Quote from: D2 on 24.01.2025, 14:53Oboje bih vas banirao jer pišete o opravdanosti banova na temi koja nema veze s administriranjem foruma.  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D

Damir sada ima bolju frizuru nego prije.
Da ne bi bilo da sam bio off topic.  8) 

Aj' nemoj i ti zajebavat  :)

ODLAZI SMEĆE ŠUGAVO!!!

proklet bio dan kad si došao smeće zalizano
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

O
Quote from: vMario87 on 31.01.2025, 20:18ODLAZI SMEĆE ŠUGAVO!!!

Ide 100 posto jer po ovome svemu se da iščitati da bilanca mora biti bez ikakvih dugova za vrijeme primopredaje kluba

L
Quote from: Orpat on 31.01.2025, 20:20
Quote from: vMario87 on 31.01.2025, 20:18ODLAZI SMEĆE ŠUGAVO!!!

Ide 100 posto jer po ovome svemu se da iščitati da bilanca mora biti bez ikakvih dugova za vrijeme primopredaje kluba
A jebiga, moramo se onda samo malo strpiti.

Quote from: vMario87 on 31.01.2025, 20:18proklet bio dan kad si došao smeće zalizano
A jebi ga sad.  ;D
#degenerik

Ako se proda i Smolčić, onda je jasno da Miško ide ća, i automatski čitavu sezonu mogu promatrati kroz prizmu nekog tko na odlasku isplaćuje svoje pozajmice pred predaju ključeva.
#navodninavijač

S
Ako mi nešto ide više na kurac od Miškovićevih suludih poteza, to je ovaj beskonačan niz najava kako sigurno ide ća.

A
Quote from: TIR on 31.01.2025, 20:26Ako se proda i Smolčić, onda je jasno da Miško ide ća, i automatski čitavu sezonu mogu promatrati kroz prizmu nekog tko na odlasku isplaćuje svoje pozajmice pred predaju ključeva.

Kojeg to ima smisla? Ne možeš prodati klub jer kupcu nisu prihvatljive pozajmice koje je klubu dao onaj koji ga prodaje. I onda, onaj koji ga prodaje, ruši vrijednost onoga što prodaje da sebi vrati pozajmice i shodno tome proda klub jeftinije? Ili što? Ja ne kužim poantu, osim ako nije kamata na pozajmice toliko velika da je eventualni kupac ne želi plaćati takvu. Stvarno ne kontam  :bo:

K
Bit će mu Ercegovina mala

Nikad skuplje pretplate za prodaju snova 🤡👏.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

H
I taj prevarant bi Kantridu gradio. Najveći poduzetnici koje pozna nakon Volpija su Zdravko Mamić i Juncaj, sr. 8)

K
Možda je veliki vođa uvidio da sve ovo nema smisla i dopizdilo mu sve, načuo da od Kantride i extra profita ne može biti ništa (možda su arhitekti stvarno rekli da ne možeš tamo zgurati 3 tornja+ stadion, a jebat ga stadion moraš napraviti) i jednostavno odlučio otići. S obzirom da nitko neće ili ne želi kupiti klub - odlučio je sve što vrijedi prodati, vratiti sebi novce, možda i vratiti kredite za Rujevicu (jer se on i zadužio) i predati klub gradu. I živjeti od rente ( Rijeka će morati igrati ili bar trenirati gore). A mi ćemo imati priliku s kupiti klub, napokon