Damir Mišković

Started by tomyrijeka, 29.09.2023, 14:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

K
Lik koji je zdušno branio Pjacu ;D jer moraju igrati najbolji kaže da je Galešić pustio Dinamu utakmicu, sva sreća pa sam blokirao takve da ne kažem ono šta mislim. Nemojte ih ni citirat da ne moram čitati

O
Quote from: TIR on 05.02.2025, 10:05
Quote from: Deni323 on 05.02.2025, 10:01AKO miško govori istinu da, ali moguce i da laže jer dosta toga laže a ovo mu je baš 'convenient' prebaciti krivnju na igrača da je baš on htjeo tamo a ne miško

Jako mu je convinient izgovor, slažem se. Al kažem opet, postojale su fotografije sastanka Galešića i Zajeca u hotelu u Opatiji, koje su imali i neki igrači Rijeke pa ih je Galešić zamolio da se pobrišu. Ne čudi me ako je takva osoba, nakon što je bila dokapetan kluba, na neki ružan način forsirala transfer.

Ako je tako bilo,a i sam Mišković potvrdio da je onda ga je odmah trebalo prodati na ljeto.

K
Ako je tako a je, trebalo je zabraniti transfer tamo i čekat ponudu do kraja prijelaznog roka, kojih je bilo i bilo bi (pa ga onda eventualno prodat njima) a ne ga još pustiti da što prije ide na pripreme s njima, a još prijelazni rok nije ni počeo.
Imamo dečka koji ide na svaku utakmicu koji je bio zadužen za dolazak Galešića u Ri i koji mu je veliki prijatelj pa ga pitajte malo, ja sam ga pitao na izložbi za vikend

R
Quote from: aahzinho on 05.02.2025, 11:32
Quote from: Ro-Ro on 05.02.2025, 11:13Sve ove  koji su otisli osim Smole boli kuki za HNK Rijeku i navijače Rijeke ... dosli su tu, iskoristili ili ce iskorititi priliku kao I klub kada ih je doveo i jedva ce cekat da odu kod prvoga koji plati vise ili dovoljno pa ako treba I da sjedne na klubu ako si je  tim transferom osigurao financijsku buducnost ......

Sorry @TIR postao na krivoj temi

Pa i Smola je otišao kod prvog koji plati više i prvom prilikom? Ne znam zašto bi njega trebali gledati drukčije? Nije otišao u dinamo, ali je otišao usred sezone u kojoj se možda borimo za titulu. Jebeš mi sve, pravi kapetan koji voli klub bi valjda trebao ostati do kraja sezone i probati dići bujol na Korzu?

Neću dečku zamjerati što je otišao, jer eto karijera, novac, igra, bla bla bla...ali neću ga ni nešto posebno slaviti u odnosu na druge igrače koji su daleko više zadužili klub.
Nekome kao Prskalo on može obrezivati vinograd, ako ga Kapetan pusti unutra.  ;D

Da se dovezem,  to ce trajati dokle god se nama ne pojavi netko tko je sposoban utrpati jos 20 milja i dignuti nas budget na nekih 35 milja godisnje, moras biti sposoban zadrzati igraca na najmanje 2.5 godine inace si usputna stanica..dobro I nama i njima ...recimo dole jedan Kalik ima oko 450 milja na godinu , o cemu mi pricamo...jos Misko uz sve greske I mane to i dobro vrti

Quote from: aahzinho on 05.02.2025, 11:27
Quote from: Buranorth on 05.02.2025, 09:28Ne zna koji je interes Miška. Moguće da nema novaca za to. Ali politički se svašta promijenilo. Butković je u tihom ratu sa Plenkijem, Komadina ide u penziju, Marka su svrgnuli.

6.6. 2024. -

Ujedno, potencijalno zainteresirani poslovni subjekt obaviješten je da je prije sljedećih radnji potrebno dostaviti određene podloge, odnosno, načelnu razradu projekta iz koje bi bio vidljiv smještaj u prostoru planiranih građevina, a na temelju kojih bi mogao započeti postupak izmjene granice pomorskog dobra. Bez podataka o smještaju u prostoru planiranih građevina, nema temelja za pokretanje niti jednog od potrebnih i obaveznih postupaka koji prethode donošenju Plana.

Također, prema Zakonu o prostornom uređenju, za područje pomorskog dobra moraju se donijeti prostorni planovi razine urbanističkog plana uređenja koji u odnosu na uobičajenu sadržajnu tekstualnu i grafičku razinu urbanističkog plana uređenja moraju sadržavati idejna rješenja s detaljnim položajem i oblicima pojedinih prostornih elemenata zgrada i drugih građevina.

Ovo je zadnje što je javno. Tada je Stadion Kantrida trebao dostaviti tražene papire. Možda da je neki novinar malo manje u jednom otvoru predsjednika, mogao ga je i to pitati na pressici.

Ček, ako sam te dobro razumio, trenutno se ne čeka grad da odobri plan, nego investitor koji mora priložiti detaljniji idejni plan projekta za slijedeću fazu papirologije?

Ovo je bilo stanje prije pola godine. Probam saznati trenutno stanje.

Quote from: Orpat on 05.02.2025, 12:27Ako bi se  nama prodavalo tih 5 posto dionica, zanima me šta mi možemo sa tih 5 posto, koliko bi se nas navijače slušalo sa tih 5 posto glasa. Nije problem da svaki od nas kupimo udio, ali šta s tim.?

A nebi mogli ništa što se tiče upravljanja klubom. Ali bi mogli postavljati pitanja na skupštini i imali bi pravo na informacije o poslovanju kluba.

Quote from: KKRI12 on 05.02.2025, 12:03Nakon jucerasnjeg izlaganja pottvrdjeno je:
2. Klub je dugu 13.5 miliona za Rujevicu. (Opcija povratne investicije nije bila aktualna kod predstavljanja 2013 dodine, jer se trebala u paketu graditi kantrida sa sadrzajima, ali na kraju ipak sve placa klub)

Klub nije dužan za Rujevicu jednog centa. Dužna je tvrtka Stadion Kantrida. Dugoročne obveze te tvrtke su 17,5 miliona eura sa 31.12.2023. A navodno je tvrtka dužna i klubu par miliona.

H
Da li je Galešić otišao rado baš u Dinamo ili ne, nije najbitnije.

Bitno da je jučer opet bila laž da je mogao na ljeto bez odštete da ga nismo prodali. Inače, ugovor mu je bio do ljeta 2026, lako je provjeriti.

I to vječno skrivanje iza igrača kojima on "ne može uzeti snove". Pašalića se tjeralo u Katar, ali ga se nije uspjelo natjerati, a u MLS je otišao "na guranje". Budi onda frajer i to reci- imali smo priliku odraditi dobru prodaju i uvjerili smo igrača da je i za njega to dobro, a ne se skrivati iza igrača.
Ista priča kao sa Sopićem, kojem je "struka dala otkaz" ljetos. Reci, ja sam kao gazda procijenio da mi je Đalović bolje opcija i gotovo. Tko vjeruje da ga je struka potjerala ?

E sad, ako ne govoriš istinu na tako banalnim stvarima, što možeš očekivati kad su ozbiljnije stvari u pitanju ?

🤗🤡

I? Kakve su reakcije navijačkog puka na gotovo jednosatni niz novinarskih pitanja i predsjednikovih odgovora? Golema većina podržava prvog čovjeka HNK Rijeka, a sa istom (pr)ocjenom javili su se i navijači drugih hrvatskih klubova.

https://www.nacional.hr/miskovic-reakcije-navijaca-nema-gasenja-komentara-fruku-dvije-utakmice-manev-rijesen-grgic-upitan/
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Bilo bu fora da ga je netko pitao tko je nudio 2 miliona za petrovica, vjv bi rekao da je to poslovna tajna.
Dalje, sto nije da celnik nekog kluba ne moze izravno dogovarsti se s igracem ako nije u zadnjih 6 mj ugovora. I trece, galesica je na ljeto trebalo prodat ili na tribinu

Quote from: Buranorth on 05.02.2025, 13:29Klub nije dužan za Rujevicu jednog centa. Dužna je tvrtka Stadion Kantrida. Dugoročne obveze te tvrtke su 17,5 miliona eura sa 31.12.2023. A navodno je tvrtka dužna i klubu par miliona.
Kako to
8)  :nisamja:

https://tekstovi.net/2,4891,56417.html
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

M
Quote from: Kostrena on 05.02.2025, 12:32Ako je tako a je, trebalo je zabraniti transfer tamo i čekat ponudu do kraja prijelaznog roka, kojih je bilo i bilo bi (pa ga onda eventualno prodat njima) a ne ga još pustiti da što prije ide na pripreme s njima, a još prijelazni rok nije ni počeo.
Imamo dečka koji ide na svaku utakmicu koji je bio zadužen za dolazak Galešića u Ri i koji mu je veliki prijatelj pa ga pitajte malo, ja sam ga pitao na izložbi za vikend

i? ca re rekal?

Quote from: Buranorth on 05.02.2025, 13:29A nebi mogli ništa što se tiče upravljanja klubom. Ali bi mogli postavljati pitanja na skupštini i imali bi pravo na informacije o poslovanju kluba.

Upravo to. Jedna ili više osoba bi mogla dobiti punomoć od svih malih (pojedinačnih) vlasnika dionica i onda se mogu postaviti pitanja oko poslovanja kluba i dobiti pristup detaljnim financijskim izvješćima.

Quote from: Buranorth on 05.02.2025, 13:29Klub nije dužan za Rujevicu jednog centa. Dužna je tvrtka Stadion Kantrida. Dugoročne obveze te tvrtke su 17,5 miliona eura sa 31.12.2023. A navodno je tvrtka dužna i klubu par miliona.

a dobro, to mi zvuči ko potejto-potato. :D
Nije dužan klub nego tvrtka. Ali klub plaća godišnji najam stadiona tvrtki.

Tamo negdje daleko, a opet blizu...

R
Opet govno od članka. Svi su za gazdu. Očekujem krcatu Ruju

K
Istini za volju, ima puno takvih komentara i treba poštivat stav ljudi.
Dali su se sažalili nad teškom sudbinom predsjednika ili oni vide nešto drugo od mene, ne znam ali više pozitivnih komentara nego šta sam očekivao.
E sad možda je vrijeme da ti ljudi dođu na neku od utakmica

K
Quote from: Buranorth on 05.02.2025, 13:29
Quote from: aahzinho on 05.02.2025, 11:27
Quote from: Buranorth on 05.02.2025, 09:28Ne zna koji je interes Miška. Moguće da nema novaca za to. Ali politički se svašta promijenilo. Butković je u tihom ratu sa Plenkijem, Komadina ide u penziju, Marka su svrgnuli.

6.6. 2024. -

Ujedno, potencijalno zainteresirani poslovni subjekt obaviješten je da je prije sljedećih radnji potrebno dostaviti određene podloge, odnosno, načelnu razradu projekta iz koje bi bio vidljiv smještaj u prostoru planiranih građevina, a na temelju kojih bi mogao započeti postupak izmjene granice pomorskog dobra. Bez podataka o smještaju u prostoru planiranih građevina, nema temelja za pokretanje niti jednog od potrebnih i obaveznih postupaka koji prethode donošenju Plana.

Također, prema Zakonu o prostornom uređenju, za područje pomorskog dobra moraju se donijeti prostorni planovi razine urbanističkog plana uređenja koji u odnosu na uobičajenu sadržajnu tekstualnu i grafičku razinu urbanističkog plana uređenja moraju sadržavati idejna rješenja s detaljnim položajem i oblicima pojedinih prostornih elemenata zgrada i drugih građevina.

Ovo je zadnje što je javno. Tada je Stadion Kantrida trebao dostaviti tražene papire. Možda da je neki novinar malo manje u jednom otvoru predsjednika, mogao ga je i to pitati na pressici.

Ček, ako sam te dobro razumio, trenutno se ne čeka grad da odobri plan, nego investitor koji mora priložiti detaljniji idejni plan projekta za slijedeću fazu papirologije?

Ovo je bilo stanje prije pola godine. Probam saznati trenutno stanje.

Quote from: Orpat on 05.02.2025, 12:27Ako bi se  nama prodavalo tih 5 posto dionica, zanima me šta mi možemo sa tih 5 posto, koliko bi se nas navijače slušalo sa tih 5 posto glasa. Nije problem da svaki od nas kupimo udio, ali šta s tim.?

A nebi mogli ništa što se tiče upravljanja klubom. Ali bi mogli postavljati pitanja na skupštini i imali bi pravo na informacije o poslovanju kluba.

Quote from: KKRI12 on 05.02.2025, 12:03Nakon jucerasnjeg izlaganja pottvrdjeno je:
2. Klub je dugu 13.5 miliona za Rujevicu. (Opcija povratne investicije nije bila aktualna kod predstavljanja 2013 dodine, jer se trebala u paketu graditi kantrida sa sadrzajima, ali na kraju ipak sve placa klub)

Klub nije dužan za Rujevicu jednog centa. Dužna je tvrtka Stadion Kantrida. Dugoročne obveze te tvrtke su 17,5 miliona eura sa 31.12.2023. A navodno je tvrtka dužna i klubu par miliona.

Ta tema je upravo prava tema. Klub igra na terenu firme Stadion Kantrida kojega i placa, gdje i grad rijeka placa najam terena na kojem opet igra samo HNK Rijeka. Na kraju se kompenzira dug prema gradu istovremeno kroz najamninu bez da drugi klubovi koriste. Tako da Miskove tvrdnje da nema pomoci zajednice nisu tocne.
Govorim u svoje ime ali logicno mi djeluje da postoji ugovorni dugorocni odnos izmedju dvije nazovi firme gdje se medjusobno nadopunjuju. Odnosno da Rijeka kao klub ima dugorocnu obavezu da placa najam do kraja isplate duga. Jer koja je alternativa firmi Stadion Kantrida? Dovesti drugi klub?