SHNL 11. kolo: Rijeka - Hajduk, subota 07.10.2023, 18:30h

Started by Gnjusna Izdajica, 03.10.2023, 12:42

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

R
Slažem se sa Silviom, utakmica je bila izjednačena. Uz malo sreće dobili smo taj penal, i to baš u trenucima kada je Hajduk izgledao bolje od nas na početku drugog poluvremena. A i u prvom su mi iskreno naši djelovali bojažljivo, što nije čudo jer bi čim osvoji loptu Hajduk u roku 3 sekunde osvanuo sa 4-5 igrača na naših 20 metara i izgledao prijeteće. Druga je priča što nisu baš imali taj zadnji pas, ali nije bilo ugodno. Osim toga, Fruk i Janković mi djeluju jako "lightweight" u duel igri, kad je trka sa protivnikom za ničiju loptu onda naši kao da u zadnjem koraku radije povuku nogu nego da ulete. Iz tih razloga bih volio u vezi jednog fajtera više a jednog umjetnika manje, pogotovo u derbijima gdje je svaki duel važan.

Prvo mjesto sa 22 od 30 bodova, pošteno odrađena pretkola KL, i sve to uz traumatičnu smjenu trenera usred svega. Daleko iznad svih očekivanja.

Z
ma želi on ugovor, došao bi i Mbappe u Rijeku za određeni iznos, problem je koliko MIško može/želi dati. Jbg Sad su ugovori 100-150k eura godišnje, to je prosjek prvotimaca. Jedan Pjaca ima 180k. Selahi s ovakvim igrama može dobiti  300k -400k u nekom Ferencvarošu ili nedajbože u jednom od klubova nacionalnog interesa. To je problem koji treba riješiti.

Z
ne želim iskazivati nikakav hejt na današnji dan, ali na zimu ako treba biti prodaja,a bit će bar jedna, isto ko kad je 2016 na zimu otišao Mitar, nekako mi je na mojoj listi prvi Pašalić. Imam osjećaj ko da bi on svakog trenutka mogao razjebati kemiju u ekipi sa svojim soliranjem i živšanošću. ( možda se i varam, čisto pišem po osjećaju)

Također posipam se pepeol u vezi Jankovića, zadnje 3-4 utakmice odrađuje brdo prljavog i defanzivnog posla koji je nevidljiv i tu je dodao gas, prije je to puno manje radio. Uvijek je to bio Veldinov zadatak.  Također pluća su mu iznadprosječna i na tome mu svaka čast.

M
O izmjenama,tu se malo gubim to jest ne razumijem Sopica. Postavljena je ta igra koja je sa jednim u vrhu,ofenzivnim veznim iza njega ili dva cak, dva krila, i taj jedan u sredini koji se naradi. I sad krenu zamjene,ne mijenja profil za profil igraca negorecimo veznog za krilo,krilo za napadaca, sto nema veze,ali hocu reci da dali ti igraci preuzimaju poziciju ili krenu s novim sustavom jer meni izgleda dosta konfuzno,a u jednom trenutku smo imali 3 ili 4 veznjaka po vokaciji na terenu,po nekoj logici trebali smo sakrit loptu do kraja a mi smo samo izbijali i glupo gubili lopte.
Malo me podsjeti na one trenere koji stave masu napadaca po vokaciji u ekipu i onda tvrde da zele igrat napadacki, bez sustava bez nekog reda.

Maler, mislim da je Pasalic onako vise Vesovicevski karakter,vatren,neda se zajebavat, voli igrat,i stalo mu je,nekad mi je drago da ima takvih igraca koji su nabrijani nego neko ko sjedne na klupu i kaze samom sebi boli me ,placa ide, on je zestica i treba takvih.Po meni

Z

Ljubi mi jaja! Nanananana...
#degenerik

M
Quote from: Zelko Maler on 08.10.2023, 15:32nije Vešo takav bio. Ni blizu.
agree to disagree.
bio je koju godinicu stariji,iskusniji a opet se malo i nadurio kad je morao igrati beka a ne krilo, ako cemo komparirati sa Paskom koji se ljuti kad izadje. meni se cini da su svi dosta homogena skupina ,puno razlicitih karaktera koji funkcioniraju svaki na svoj nacin,pocevsi od naseg "heavy metal" kapetana. Bilo ih je gust gledat u veselju.Vec sam dva puta pogledao sazetak.

M
malo cu zlorabit medijski,forumski prostor ali ovo je epski i nadahnuto

Quote from: sthlm1987 on 08.10.2023, 09:06
Quote from: TIR on 08.10.2023, 09:03Pa to je sve nastavak od šugava rijeko... Jesam ja lud ili što? Pjevaju to 20 godina već.

Toliko ljudi ignoriraju to njihovo navijanje pod folklor da su sad prvi put skužili ostatak pjesmice!?

Jedino opravdanje za tv zvuk mi je da su računali naši na ovako nešto i namjerno im ili ozvučili kavez ili okrenuli mikrofone. Novinarska tribinica je blizu, ali nije tolko blizu da se čuje tako inače. A na stadionu i na tom dijelu zagrmi naše navijanje strašno jako, dok se na prijenosu to rijetko uhvati.
Nije 20, ta pjesma/poruka je stara 5-6 godina.

2007 su digli tu šetalicu u St, 2:2, Gonzo zabio za bod u 90toj

Quote from: ri5gile on 08.10.2023, 18:52
Quote from: sthlm1987 on 08.10.2023, 09:06
Quote from: TIR on 08.10.2023, 09:03Pa to je sve nastavak od šugava rijeko... Jesam ja lud ili što? Pjevaju to 20 godina već.

Toliko ljudi ignoriraju to njihovo navijanje pod folklor da su sad prvi put skužili ostatak pjesmice!?

Jedino opravdanje za tv zvuk mi je da su računali naši na ovako nešto i namjerno im ili ozvučili kavez ili okrenuli mikrofone. Novinarska tribinica je blizu, ali nije tolko blizu da se čuje tako inače. A na stadionu i na tom dijelu zagrmi naše navijanje strašno jako, dok se na prijenosu to rijetko uhvati.
Nije 20, ta pjesma/poruka je stara 5-6 godina.

2007 su digli tu šetalicu u St, 2:2, Gonzo zabio za bod u 90toj

Pojelo me vrijeme. ;D
Rijeka u srcu, Armada do groba!

I
Nisam stigao sve pročitati.
Prije svega Bravo Rijeka.

Složio bi se sa Silviom, sve je napisao.

Nije to bilo nešto wow ni najbolje.
Takodjer kako je Leko dobro odradio taktički dio u prvom poluvremenu sa onim guranjem Melnjaka u medjuprostor, izvlačenjem Livaje na lijevu stranu i sa Kalikom kojem je jedina obaveza bila držati visoki presing i kao taj drugi u medjuprostoru.
Tu smo se gubili, po meni je to jer smo imali takav sklop igrača u ekipi.
Definitivno ne smekam ovakav sastav, posebno protiv organiziranijih suparnika.
Trebao je tu uz Selahia biti Hodza.

Ali... mi smo prvi i imamo strašno, strašno puno mjesta za napredak. Neki igrači mi se čine da nisu još ni na 50% po nekom slobodnom sudu.
Opasni smo i kad smo losi(ji).
To je ono sto raduje.

Obzirom na profil igrača nama profil Sopica kao trenera odgovara.
Samo bi on trebao presjeći i ponekog od ovih 5 mega ofenzivaca ostaviti na klupii. Protiv Dinama mislim da nećemo moći na ovaj nacin

Jebiga. Ja već 5 kola ocekujem da se opameti i da odhebe tih 4-1-4-1 i vrati se na 4-2-3-1. I pomalo ali sigurno padam u poretku Coppe. 🤣🤣🤣