Fan shop

Started by vMario87, 04.10.2023, 17:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Kikos250 on 27.02.2025, 15:16
Quote from: Kostrena on 27.02.2025, 14:22Odličan video sa Lučićem i Petrovićem kao najava popusta na dresove, konačno nešto i od nas pametno.
Ne znam dal se smijemo s Dinamom tako sprdati ali ajde dobro je i ovo
Instagram : nk_rijeka
Ako se dobro sjećam bilo je nakon Maksimira nešto s Djouahrom, isto na ovu foru.

Je, mislim da ga je Špikić povlačio.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

K
Ok ali pjesma je ono... Mrzim ga, mrzim ga...

Quote from: Kostrena on 27.02.2025, 16:39Ok ali pjesma je ono... Mrzim ga, mrzim ga...

ma ja na to sve ne gledam kao doslovnu mrznju, to je vise neki navijacki aspekt kad pjevas mrzim ga

M

Postoji i lakši način za dobit dres od Djouahre

https://www.facebook.com/share/r/1AAVQ2cpTh/

Se zna do kad traju ove akcije na dresove i još neke stvari u Fan shopu?
Probao sam pronaći podatak na klupskim stranicama i webshopu, ali ga ne mogu naći. Na klupskim stranicama piše -30% i ima saznaj više, ali tamo je samo lokacija i kontakt od dućana.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: D2 on 28.02.2025, 08:37Se zna do kad traju ove akcije na dresove i još neke stvari u Fan shopu?
Probao sam pronaći podatak na klupskim stranicama i webshopu, ali ga ne mogu naći. Na klupskim stranicama piše -30% i ima saznaj više, ali tamo je samo lokacija i kontakt od dućana.

Msm da jos dns

Nove majice:

Nije loše, uvijek mrvicu manje bi moglo, minimalizam je put. Maknut loptu s prve, smanjit FF na drugoj, ali ajde generalno pohvale.

Ovaj detalj s perajom pešekana mi se sviđa.  8)
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: D2 on 02.04.2025, 10:28Ovaj detalj s perajom pešekana mi se sviđa.  8)

To je i meni privuklo pažnju.
Da slože majicu samo s tim dijelom, peraja i ff, kupio bi bez gledanja.  :neretljak:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: aahzinho on 02.04.2025, 10:32
Quote from: D2 on 02.04.2025, 10:28Ovaj detalj s perajom pešekana mi se sviđa.  8)
To je i meni privuklo pažnju.
Da slože majicu samo s tim dijelom, peraja i ff, kupio bi bez gledanja.  :neretljak:
Taman za ljetnu mimikriju južnije od Karlobaga?  8)

Gornja katastrofa, donja je čak i dobra..
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: D2 on 02.04.2025, 10:38Taman za ljetnu mimikriju južnije od Karlobaga?  8)

a i cijelogodišnja mimikrija u bregovitoj Hrvatskoj.  8)
Badave mi klupski merch, ako ga mogu nositi samo onih par tjedana godišnje kad sam doma.

Quote from: aahzinho on 02.04.2025, 14:25
Quote from: D2 on 02.04.2025, 10:38Taman za ljetnu mimikriju južnije od Karlobaga?  8)

a i cijelogodišnja mimikrija u bregovitoj Hrvatskoj.  8)
Badave mi klupski merch, ako ga mogu nositi samo onih par tjedana godišnje kad sam doma.
Ni ti nemas zastavicu u autu 😋.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 02.04.2025, 14:27Ni ti nemas zastavicu u autu 😋.

Čitava šajba mi je draža od zastavice. Makar sam se uspijevao prošvercati sa onim "volim grad koji teče" stickerom.  :nisamja:

03.04.2025, 18:05 #149 Last Edit: 03.04.2025, 18:10 by ri5gile
mislio sam da neću ali moram  8)
Đale i ekipa su Borussia i to ona iz Dortmunda kako je posložen klub
napravili su par novih majica u zadnje vrijeme, ove gore šta ste stavili i još plavu i bijelu samo s perajom i FF, manje je više kako kaže azinjo
pristojne, i uzmem člasnku na utakmicu i prije utakmice odme u fan šop s namjerom da kupim 4 komada, za svih nas
dobar dan
dobar dan
kupio bih onu s FF i perajom
nosi mi žena onu s loptom i dizalicama, dizajnera u zatvor btj,
ja govorim ne ta nego ona sa samo FF i perajom
eeee, kaže ona samouvjerenu, tu imamo samo u gradu
ja šutim i gledam
ona nastavlja, ta je navijačka i imamo je samo u gradu
ne znam šta sam izgovorio, okrenuo se i skupio na pivu
ženi bio neugodnjak pa je ostalo "razgovarat"
poslije mi govori da joj žena priča da bi onda morali za svaku utakmicu nositi kutije iz grada na Rujevicu pa zato nemaju na stadionu "sve"
:sta:
 :svakacast: