Fan shop

Started by vMario87, 04.10.2023, 17:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

U obranu odgovornima, rekla mi ptičica da taj proizvod nije službeno još ni reklamiran kao što je to inače slučaj kad objave na sva zvona po društvenim medijima. Odnosno jedina naznaka da postoji je artikal na webshopu, pa samim time očito nisu stigli zamijeniti kolekciju ponude. Iako naravno logika nalaže da ti najjača ponuda mora biti u fan shopu na stadionu za vrijeme utakmice, ali eto imaju bezmalu (pozdrav Vraniću) olakotnu okolnost. :)
#navodninavijač

K

Konacno minimalizam

Uhm...

Guys?  ???
#degenerik

M
https://nk-rijeka.hr/forza-fiume-stil-kojem-pripadas/

Pričalo se o ovome, robnoj marki FF prije jedno 2 godine, mislim da je bilo na bivšem forumu

Ja sam iskreno mislio da će to prije biti ostvareno, čak i zaboravio, ali neka se ostvarilo.

R
Kako da ja u onoj buksi probam hlače?

Z
Quote from: robil on 12.04.2025, 08:21Kako da ja u onoj buksi probam hlače?
Smršaj debeli😂

B
Bravo. Sada još da nađu adekvatan prostor za shop, a tu bi grad trebao izači u susret. :svakacast:

Quote from: Brijest on 12.04.2025, 08:52Bravo. Sada još da nađu adekvatan prostor za shop, a tu bi grad trebao izači u susret. :svakacast:
Imaju mjesta na Rujevici, a ostalo nek se prodaje po butigama.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Bivši TISAK odmah pored bi bio idealan, ali ne, Lisici treba još jedan lokal.  ::)
#degenerik

odlične su one majice iznad svih, ostale mi u lijepom sjećanju još iz 2017, ove godine su malo drugačijeg kroja, šire, nisu slim fit pa mogu i trbonje u njih  :nisamja:

a kada smo kod majica, slagao neki kolaž pa naletio, ja volim takve stvari "arhivirat"

bacio krivo oko

M
Nije koverta pa nije interesantno

je to Čohar prodaje dres?  :neretljak:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...