Fan shop

Started by vMario87, 04.10.2023, 17:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

M
Ona odijela koja igrači koriste za dolazak na utakmicu, di se to može pogledat, kupit i tako. Pretpostavljam da nema u Fun shopu.

I meni su zapela za oko 😁
Na dvije strane dijeli se svijet - Il' si za Rijeku ili ne!

M
Quote from: MoloLongo on 18.02.2026, 15:38I meni su zapela za oko 😁

To su RIO odijela ako se ne varam. Morat cu malo prostudirat i kad se vratim pitat onu super komunikativnu zenskicu u Fan shopu.

18.02.2026, 18:03 #243 Last Edit: 18.02.2026, 18:11 by TIR
Nema tih odijela u slobodnoj prodaji, primarno jer su - odijela. Ovo što vidite na slikama su krojevi po mjeri. To otvoriti za širu javnost je previše posla jer standardne veličine nisu lako primjenjive, iako sigurno znaju da bi bilo interesa. :)
#navodninavijač

I
Meni se čini da se @moreplovac ima namjeru ženit.
Najprije Labrović reklama, sad ovo...

M
Quote from: Iqteam on 18.02.2026, 19:22Meni se čini da se @moreplovac ima namjeru ženit.
Najprije Labrović reklama, sad ovo...

;D  ;D 

Been there, done that, ali nebi bilo lose ozenit se u odijelcu na voljeni klub.

Zapelo mi je za oko, tj vise puta sam vidio igrace da nose taj sako sa kapuljacom, a nisam uspio razaznat jeli to hoodica pa sako preko ili je nesto kao usivena kapuljaca na sako, ali uglavnom svidja mi se, i mnogo bolje nam igraci izgledaju nego ovi zemljaci sa sjevera i juga, u jeftinim trenerkama.
Stil i karakter. Uvijek avangarda.

M
20.02.2026, 11:33 #246 Last Edit: 20.02.2026, 11:34 by moreplovac
https://www.facebook.com/share/1GUpTVL5eF/

Evo pa pogledajte, pa odlično izgleda (referiram se na odijela)

Ne kužim. Skrojeno odijelo sa ušivenim mini grbom kluba?
Materijal, kroj i kvaliteta se ne vide iz videa, pa ne mogu previše komentirati.

@moreplovac tebi bi onda trebala samo prišivka grba koju odneseš nekom krojaču da ti ušije na sako po želji.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Kako je jak ovaj bordo dres jebote :svakacast:
#navodninavijač

K
Quote from: TIR on 27.02.2026, 11:34Kako je jak ovaj bordo dres jebote :svakacast:
Najbolji nogometni dres ikad

Z
toliko dobar da se na casual friday ide na posao u njemu.

27.02.2026, 11:52 #252 Last Edit: 27.02.2026, 11:52 by Boy1da
Funny story...

Gospođa Boy1da mi je krenula kupit poklon za Bozic. Po njoj sam notorno tezak za poklone, jer, eto, nisam "tipican lik kojem kupis gadget, konzolu ili neki bon". Tko je tu zensko u vezi...

Uglavnom, ide sa mnom na utakmice, prati klub itd, ali zna da ne nosim nikakve memorabilije, robu od kluba, a dres valjda nikad nisam obukao ni za na utakmicu, kamo li sta drugo. Al se sjetila da stalno pricam da je bordo dres s (ugraviranim, ne zlatnin) orlom THE SHIT. Pa ga je krenula trazit. Naravno, nema ih nigdje. Samo match worn. Onda je krenula gledat i njih, ali su cijene apsurdne.

Osim jednog, koji je bio normalne cijene. Nabavljen iz Solina (ocito je neki zesci kolekcionar i reseller dolje).

I tako sad imam u ladici najljepsi Rijekin dres ikad koji ceka uokvirivanje. Ne jer ga zelim izlozit, nego jer ga ne zelim okretat nikad.

27, Mišić.

Edit:

Da, apsolutno je bila svjesna da cu popizdit na to ciji je. I to ju je dodatno veselilo.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Mišićev dres je jedan od rijetkih koje treba s prednje strane uokvirit
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Z
27.02.2026, 12:19 #254 Last Edit: 27.02.2026, 13:36 by Zelko Maler
ja imam Mišićev dres isto. Čuvam ga i nije mi gadljiv. Ja sam se nekako pomirio, odnosno zamislio sam si da to nije isti čovjek ko ovaj danas. Odbijat vjerovati da je to isti čovjek.  Mi smo imai Josipa Mišića u Rijeci.
Ovo je neki drugi čovjek josip mišić u dinamu. Samo je slučajnost da ima isto ime i prezime ko naš bivši igrač.