Fan shop

Started by vMario87, 04.10.2023, 17:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

27.11.2024, 11:49 #105 Last Edit: 27.11.2024, 11:51 by Fornax
#degenerik

Strašno. S druge strane, malo sam bacio oko na ponudu. Kao uvijek ista stvar, asortimana u uobičajenim veličinama praktički nema. Mogli su barem obnoviti zalihe pred akciju.

Mogli su staviti da se uz potrošenih 50e u fan shopu dobije ulaznica za subotu. Ili "white saturday" akciju na ulaznice ili na paket ulaznica. Dajem vam ideje džabe ljudi...

White saturday je debelo above their paygrade.

Cuj, obnovit zalihe, lol. Sto su dobili u lipnju je tu do drugog lipnja, pa sve i da igramo ligu šempijons.

Zato se mogu fino ponovit svi koji nose XS ili 3XL, prakticki za dzaba.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Prvi popust (onih zakurac 10%) je bio JOMA Sport, ovaj popust (gdje zapravo i postoje neke normalne uštede) je HNK Rijeka. A sigurno nisu nikakve akcije definirali u 2 tjedna jer su ljudi na facebooku (koji uvijek seru) srali tad na smiješni Jomin popust.

Da je atmosfera drukčija, na onom prvom popustu ne bi bilo nijednog komentara, a kod ovog bi klub dobio pohvalu.

Usput sam malo klikao i nisam primjetio da fali brojeva, iako je to u pravilu dugogodišnji problem. Nisam našao jaknu i neke majice s kapuljačom u nekom razumnom broju, ali ostalo sve uredno od S do XXL u 99% slučajeva dostupno.

Nije fora ako nam baš sve stalno smeta.
#navodninavijač

R
Quote from: TIR on 27.11.2024, 14:36Prvi popust (onih zakurac 10%) je bio JOMA Sport, ovaj popust (gdje zapravo i postoje neke normalne uštede) je HNK Rijeka. A sigurno nisu nikakve akcije definirali u 2 tjedna jer su ljudi na facebooku (koji uvijek seru) srali tad na smiješni Jomin popust.

Da je atmosfera drukčija, na onom prvom popustu ne bi bilo nijednog komentara, a kod ovog bi klub dobio pohvalu.

Usput sam malo klikao i nisam primjetio da fali brojeva, iako je to u pravilu dugogodišnji problem. Nisam našao jaknu i neke majice s kapuljačom u nekom razumnom broju, ali ostalo sve uredno od S do XXL u 99% slučajeva dostupno.

Srecom pa ovdje nema seratora koji skacu na svaku objavu kluba sa ciljem kamo ekipu ocrniti   :bo:

Slobodno usporedi na što liči facebook, a na što ovaj naš mali forum. Kolega Z7 bi ovdje dobio Pulitzera u odnosu na šta se tamo svakodnevno piše.
#navodninavijač

Quote from: TIR on 27.11.2024, 14:36Prvi popust (onih zakurac 10%) je bio JOMA Sport, ovaj popust (gdje zapravo i postoje neke normalne uštede) je HNK Rijeka. A sigurno nisu nikakve akcije definirali u 2 tjedna jer su ljudi na facebooku (koji uvijek seru) srali tad na smiješni Jomin popust.

Boldnao nisam znao, pa sam reagirao na prvu. Za veličine sam pogledao hoodije, polo majice, i trenirku to mi pokazuje da nema L. Tako da jesam prisrao odmah, to priznam.

Što se tiče drugog posta, rekao bi da sam ja više navodni serator.

Brojeva u pravilu nema za nista sta je full retail price, dakle ima ih samo za ovosezonske stvari po suludim cijenama.

Cim stvari dodju na ikakav popust, onda ih ima samo za Bud Spencera i njegovog Mini Meja.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Sad ste me raspizdili i kupit ću XXXL dugi joma skafander da ne budem cicija. Tako da ako vidite nekog Arsene Wengera s jaknom do poda kako jebe mater pomoćnom sucu dođite platit pivu (imam svoj žeton za čašu).

27.11.2024, 15:47 #114 Last Edit: 27.11.2024, 15:55 by Fornax
Quote from: TIR on 27.11.2024, 14:36Prvi popust (onih zakurac 10%) je bio JOMA Sport, ovaj popust (gdje zapravo i postoje neke normalne uštede) je HNK Rijeka. .
Klub stoji iza obje objave, u oba slučaja su u pitanju Joma artikli. Kome pare u konačnici idu u džep... Manje bitno u ovom kontekstu.

Da li bi fan shop dao ovako solidnih 40% da nije bilo pljuvaone na Jominih 10%... Bo, ne vjerujem.
#degenerik

Quote from: Fornax on 27.11.2024, 15:47
Quote from: TIR on 27.11.2024, 14:36Prvi popust (onih zakurac 10%) je bio JOMA Sport, ovaj popust (gdje zapravo i postoje neke normalne uštede) je HNK Rijeka. .
Klub stoji iza obje objave, u oba slučaja su u pitanju Joma artikli. Kome pare u konačnici idu u džep... Manje bitno u ovom kontekstu.

Da li bi fan shop dao ovako solidnih 40% da nije bilo pljuvaone na Jominih 10%... Bo, ne vjerujem.

Šta je uopće prvo izašlo van? Objava na klupskoj stranici o 40% popusta ili facebook objava o 10%?
Nije mi baš jasan kontekst...
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

JOMA je imala svoj shit popust objavljen još pred dva tjedna.
#navodninavijač

I
Quote from: Fornax on 27.11.2024, 15:47

:svakacast:
Hvala ti, možda sad ipak uzmem djetetu nešto na 40% za Sv Nikolu

Quote from: TIR on 27.11.2024, 20:28JOMA je imala svoj shit popust objavljen još pred dva tjedna.
Na klupskom fejsu.

Navodni navijači su odgovorili sprdnjom i pljuvačinom.

Jel se šta prodalo, se zna?
#degenerik

https://fb.watch/w86q4I02tC/

Ovo je dobro napravljeno!  :svakacast: