SHNL 13. kolo: Rijeka - Gorica, nedjelja 29.10.2023, 15:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 26.10.2023, 17:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Poslušaj me Sopiću, znam da čitaš, nemojte opet istrčati u formaciji 4141, ovaj put treba 3142. Dva dodira maksimum prije projektila.

Zalažem se za revolucionarnu, total-football formaciju 3-1-6.

Gale, Mitar i Smola će to zatvorit, a Labro brani ionako ako šta prođe. Selahi je tu da grize.

Napadačka postava Franjo, Momo, Kobra, Pjaca, Fruk, Janko ima da uvali jedno 15 komada.

Savjeti su gratis.

Quote from: Fiumano on 27.10.2023, 20:32Zalažem se za revolucionarnu, total-football formaciju 3-1-6.

Gale, Mitar i Smola će to zatvorit, a Labro brani ionako ako šta prođe. Selahi je tu da grize.

Napadačka postava Franjo, Momo, Kobra, Pjaca, Fruk, Janko ima da uvali jedno 15 komada.

Savjeti su gratis.

Fali ti Pasalic...

I
Vezano za Garciu slušao sam neki podcast Reica sa Sopicem sa početka sezone dok je još bio trener Gorice.
Sopic je odgovorio kako je bio iziritiran sa tim sto im mulci nisu vraćali lopte iz auta , a da je npr Poms radio bez licence, takodjer da je i Gracia nešto mutio sa licencom , a da se od Hr trenera traži sve po PSu.
Da se vratimo na bitno.
Ova Gorica bi se trebala dobiti bez obzira na rezultat iz Pule, tako da...
Bilo kako bilo samo neka 3 boda ostanu doma

F
Decki cekam sutra nase za 200€ a u petak protiv Lokse za 1000€. Ako se desi da ne uzmemo 6 bodova preuzimam odgovornost

Plati ti nama pive,lako za 6 bodova 🤪.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Strah me ove utakmice danas, jebena Gorica.....
Moramo ru realizaciju popravit, puni previše šansi zadnje vrijeme zapucamo u vjetar....
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

Z
Ako nas je strah onda nemamo što tražiti...
Ne možemo se boriti za kantu i imati pune gaće...ne ide to...
Nije me strah ničega...💪

R
Ma otvoriće nam se danas. Svi iz petorke po jedan gol.

Z
ne bojim se danas utakmice ni malo, ono čega se bojim je idućeg kola. Imam 3 straha odnosno fobije od idućeg kola.

1. fobija: igramo u petak
2. fobija: igramo protiv Lokomotive
3. fobija: igramo na Kranjči

Horor.

Quote from: Zelko Maler on 29.10.2023, 10:35ne bojim se danas utakmice ni malo, ono čega se bojim je idućeg kola. Imam 3 straha odnosno fobije od idućeg kola.

1. fobija: igramo u petak
2. fobija: igramo protiv Lokomotive
3. fobija: igramo na Kranjči

Horor.
Da citiram kolegu Z7 🙂?
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Z
Sa takvim stavom ne moramo ni putovati u ZG...

Gdje su Ivanović i Galesic. Nema ih ni na klupi.

Nisu se valjda ozlijedili, pogotovo Ivanović sada kad treba dobiti poziv od Dalica.

Klupa dosta tanka danas bez Franje i Galešića. Zanimljivo da Gorica kreće s 2 špice. Očekujem da će pokušat što duže držat nulu pa ubacit iskusnjaru Matavža da stvori pomutnju u našoj obrani. Nadam se da ćemo riješit to u prvom poluvremenu jer mi današnje rezerve ne ulijevaju baš neko povjerenje.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍