SHNL 14. kolo: Lokomotiva - Rijeka, petak 03.11.2023, 18:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 01.11.2023, 15:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Na jučerašnju noć vještica vidio sam kostim ludi,
još danas mi samo sjećanje na to, nelagodu budi.

Trbuh mi stalno vrišti, diže se, još mi se i manta,
ležim, a pored kreveta, za sigurnost stoji kanta.

Osjećaj nelagodan, ko da ti je u glavi gromača,
ko da si navijač Rijeke i čeka te petak i Kranjča.
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Čini se da nam se svima manta.

Evo mene. Nadam se 3 boda. Nadam se vodstvu 2-3 razlike već u 1. poluvremenu.

Nadam se da će eventualno zatvaranje biti kroz pojačavanje sredine i bez uvodjenja 3. stopera

Ajmo Rijeko!!!

M
Kompleksna utakmica zbog duhova koje lebde oko ove utakmice, i zbog nesretnog petka i zbog nesretne Kranjceviceve. Ne jedna zloslutna okolnost već dvije isti dan.
Međutim imamo šamana Sopića i nekoliko zecijih šapa za sreću u vidu Pašalića, Pjace, Ivanovića i ostalih solista našeg orkestra. Nadam se da će svi ugodit svoje instrumente i da će lijepim melodijama otjerat crne oblake.
Izazovna utakmica zbog uvijek brze, poletne i iznenađujuće dobre momčadi lokomotive koja se uvijek dočeka kvalitativno na noge nakon gubitka par igrača i to uvijek najbitnijih.
Iz utakmice u utakmicu očekujem rast samopouzdanja i forme.
Bilo koja naša pobjeda bilo kojim rezultatom bi bila zadovoljavajuća.

Toni Fruk
Bruno Goda
Niko Janković
Marco Pašalić
Ivan Smolčić

Ovo su igrači sa 2 zuta kartona.

Očekujem da će barem trojica dobit neke sulude žute kartone u petak.....

Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

Quote from: Marin_ri on 01.11.2023, 21:55Toni Fruk
Bruno Goda
Niko Janković
Marco Pašalić
Ivan Smolčić
Ovo se nije trebalo dopustiti pred utakmicu sa zoološkim.
Pored Selahia barem jedan od ove trojice je trebao iskoristiti priliku, olakšati si dušu i zbog vrijeđanja suca dobiti treći žuti karton.

S druge strane 3 boda su uvijek ista zar ne? Pustite, ne morate, odgovorit ću vam ja. Nisu.

Scenarij 1:
Dobijemo li lokose, a popušimo od dinama oni nas stižu i dolaze na minus 1.

Scenarij 2:
Popušimo li od Lokomotive, a dobijemo li dinamo mi smo minimalno na plus 4 od njih.

OK, ovo je bila teorija, praksa pak kaže da ćemo dobiti obje.  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Plitak potok
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

R
Quote from: D2 on 02.11.2023, 08:25
Quote from: Marin_ri on 01.11.2023, 21:55Toni Fruk
Bruno Goda
Niko Janković
Marco Pašalić
Ivan Smolčić
Ovo se nije trebalo dopustiti pred utakmicu sa zoološkim.
Pored Selahia barem jedan od ove trojice je trebao iskoristiti priliku, olakšati si dušu i zbog vrijeđanja suca dobiti treći žuti karton.

S druge strane 3 boda su uvijek ista zar ne? Pustite, ne morate, odgovorit ću vam ja. Nisu.

Scenarij 1:
Dobijemo li lokose, a popušimo od dinama oni nas stižu i dolaze na minus 1.

Scenarij 2:
Popušimo li od Lokomotive, a dobijemo li dinamo mi smo minimalno na plus 4 od njih.

OK, ovo je bila teorija praksa pak kaže da ćemo dobiti obje.  8)

Gledam popis potencijalnih izostanaka, imamo tri ofenzivca na listi, smiješe li nam se to (barem) dva vezna u sastavu protiv Dinama, koje forumska javnost tako dugo priželjkuje. Nema straha, nikad duža klupa,, izostancima unatoč, makar Radeljić igrao na lijevom krilu, bit će to ruganje bivšem i njegovoj  ekipi.

Dva vezna ces imati vec protiv Lokse, valjda  8)
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Z
Pašalić vjerojatno ne igra zbog ozljede... znači spreman za Dinamo...

Očekujem promjenu sustava i zbog toga, znači dva zadnja vezna Banda i Hodža... ajde da vidimo kako to ide...

Z
ni Pašalić ni Ivanović nadam se neće igrati. Banda i Hožda da igraju sredinu. Ili čak Janković na osmicu umjesto Bande. Igrao je Janković protiv Osijeka osmicu dobro je odigrao, pa onda Banda uđe u drugom pol. Fruk je najbolji asistent lige, do sad 7 asista je top brojka. Nisam siguran kako bi se on snašao na krilu. Ja bi čak igrao na varijantu da je Kobra špica, Momo desno krilo, Pjaca lijevo, Fruk desetka, iza Fruka, Janković i Hodža ko osmice. Hožda više šestica.

Zanimljiv je jedan detalj koji je istaknuo Sopić na presici: oni napadaju s velikim brojem igrača i to čine tako da uglavnom šalju duge lopte. Što s tom informacijom? Pa čini se da onda neće doći do neki dvoboja u sredini ili borbe za posjed. Znači li to da je i dalje nama sasvim ok igrati 4141? Pa umjesto Pašalića ubaciti Momoa, a umjesto Selahija Hodžu?
Ne bi me čudilo da tako izađemo pogotovo ako se uzme u obzir da se u okviru sustava koji koristimo stvaraju brojne prilike i gomilaju bodovi.

Imaju dva za HNL prilike brutalna zadnja vezna u vidu Marića i Bubanje. Ali ta ih činjenica već odvaja od klasične vrckaste Lokomotive na koju smo navikli... Bubanja je ponajbolji zadnji vezni u ligi plus strašna zračna opasnost u svakom trenutku, tako da eventualna oranica od terena znači da možemo igrati samo preko krila. Gdje opet imaš iskusne Miličevića i Bartoleca, potonji slabiji defanzivac svakako.

Nemaju trenutno neke strogo okomite kreativce u ekipi, pa im Mudražija igra "desetku". Goričan je zujalica tipa Mitrović, Liber i slični, bez konkretnog učinka većinu vremena. Šotiček je nekako najopasniji na krilu, a Tuci vrhunska špica za HNL, Kule na steroidima prema proigravanju, s tim da on zna i zabit gol za razliku od našeg Kuleta...

Onako bljuv gostovanje, taman kako odgovara petku u 18h. Ko stvoreno da uništi vikend.
#navodninavijač

Quote from: TIR on 02.11.2023, 14:41Onako bljuv gostovanje, taman kako odgovara petku u 18h. Ko stvoreno da uništi vikend.
Jezik pregrizao! Pljuc, pljuc, pljuc, 3x kucanje o drvo i jedno bacanje soli preko ramena. Ufff, malo je falilo  ;D  ;D  ;D
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Z
Quote from: TIR on 02.11.2023, 14:41Imaju dva za HNL prilike brutalna zadnja vezna u vidu Marića i Bubanje. Ali ta ih činjenica već odvaja od klasične vrckaste Lokomotive na koju smo navikli... Bubanja je ponajbolji zadnji vezni u ligi plus strašna zračna opasnost u svakom trenutku, tako da eventualna oranica od terena znači da možemo igrati samo preko krila. Gdje opet imaš iskusne Miličevića i Bartoleca, potonji slabiji defanzivac svakako.

Nemaju trenutno neke strogo okomite kreativce u ekipi, pa im Mudražija igra "desetku". Goričan je zujalica tipa Mitrović, Liber i slični, bez konkretnog učinka većinu vremena. Šotiček je nekako najopasniji na krilu, a Tuci vrhunska špica za HNL, Kule na steroidima prema proigravanju, s tim da on zna i zabit gol za razliku od našeg Kuleta...

Onako bljuv gostovanje, taman kako odgovara petku u 18h. Ko stvoreno da uništi vikend.

taj Tuci je nešto najbliže Petkoviću što sam vidio  u ligi. Meni su oni jako slični  Jak na nogmama,  zna zadržati loptu, proslijediti, ima asiste, zna proigrati, zna zabiti. Stalna opasnost. Baš dobar igrač, onaj volej tovarima za 2:2 neću nikad zaboraviti.