SHNL 14. kolo: Lokomotiva - Rijeka, petak 03.11.2023, 18:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 01.11.2023, 15:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kakav kiks..
Kakvo dodavanje Jankovića...
Jebe ga samo strana.. Na koju je dodao..

Z
daj Bandu čim prije unutra.

Hodža je u kurcu kad je izgubio rutinu sjebat će ga Sopić s klupom.....

Stari moj, kakvo dodavanje 😂
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Moram reci, po stoti put, nista osobno ali Sopa mi se ne svidja niti po stavu i komunikaciji, niti po viziji nogometne igre. Zapravo ne znam koji dio mi se manje svidja. Bez obzira na rezultat, meni se te dvije komponente nikako ne svidjaju sto znaci da je on u mojoj glavi najslabija karika ovog rostera  :nisamja:

Z
bit će jebeno teško dati gol, baš jebeno, a s igrom do sad 2 gola su mi SciFi

B
Sopić tvrdoglavi klaun a asistencija Jankovića  :svakacast:

Ne vidim kako ovo možemo okrenuti...
" Rijeka se raspada i prijeti joj potpuni slom "

Quote from: Zelko Maler on 03.11.2023, 18:35bit će jebeno teško dati gol, baš jebeno, a s igrom do sad 2 gola su mi SciFi

sta je najgore, u ekipi ima individualne kvalitete koja moze dat dva gola ali u slucaju i da se to dogodi, ova zamisao igre je svejedno smijesna. Steta je ovaj kadar tratit na Sopin zemlja zrak sustav..

Iskupio se Janko asistencijom a Fruk napokon zabio
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Asist Tuciju je bio strašan, ali nije da igramo baš tako grozno. Redamo prilike, izjednačili smo i dojma sam da možemo još bolje.
Yansane naslabiji i rado bi vidio Grgiĉa na krilu.

Janković klasika, pogled u travu, pregled situacije nula. Samo unatrag je to puno štetnije nego u zoni 20m.

Iskupljenje? Ok, ali on će ovo napraviti ponovno. Nadam se ne danas.
#degenerik

Z
Quote from: Vado Magnar on 03.11.2023, 18:53Asist Tuciju je bio strašan, ali nije da igramo baš tako grozno. Redamo prilike, izjednačili smo i dojma sam da možemo još bolje.
Yansane naslabiji i rado bi vidio Grgiĉa na krilu.

Meni je Momo dobar, brz je a jak, Grgić je isto brz, ali puno slabiji, Momo se bori, tuče, izdrži duel, sve ono što Grgić nema.

Da, nije loša igra, unatoč toj greški Nike. Momo isto ok ne krilu, ali malo malo se spaja Franjom naprijed u 442. Idalje nisam fan ovog 4141, prevelika rupa u sredini i prevelika gužva kad se krene naprijed. Gajimo šut izvana, a skupi se po 4,5 igrača na liniji 16 i još ako, dođe bek naprijed bude čep. Ništa, ajmo dalje dobro je.

B

Goda katastrofičan, a Janković igrač utakmice na sofi :)
#navodninavijač