SHNL 16. kolo: Varaždin - Rijeka, subota 22.11.2023., 15:00h

Started by Boy1da, 22.11.2023, 13:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pod varaždinskim bregima, glasovi bruje tiho i tiše
Donose zlosutne najave vrlo obilne kiše

U kabini riječkih junaka, brige se roje i množe
Valjda Pjaci nije ništa ozbiljnije od lože?

Valjda Marcov izostanak zbog pozlaćene hartije
Neće dovesti do još jedne nezadovoljavajuće partije

Dobri Obre, Joža, se vraća u svoju hižu
Da li se desno Veiga i Momo na kopačkama kližu?

Da li će po potopu biti išta od ikakve igre
ili će svak mlatit po golu čim glavu podigne?

Hoće li Veldin stati uz svog albanskog brata
I je li Banda osvanuo konačno preko Alpa?

Ako moj uvod je loš predznak, da nam se želje usliše
Izbrišite ovaj post i neka ga Gnjusni potpiše.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Prošlo ovakvo otvaranje je završilo podjelom bodova. Samo se vi igrajte, a poslije će biti kako je Sopa kriv ili neko od igrača.  8)

@Gnjusna Izdajica Otišlo sve u papar  ;)  ;D  ;D  ;D
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Anarhija realno nikad ništa dobra nije donijela  :neretljak:

Ali s druge strane bez entuzijazma isto nikad nije bilo ni napretka. Stoga neka nadmetanja, neka mozgovnih angažmana. Pa tko prvi, njegova djevojka. U ovom slučaju tema.

Bit će dobro ako bude pobjeda. Ako ne bude, ne bih želio biti u koži pjesniku.

Nema ni Marca ni Marka. Sprdajte se vi koliko hoćete, ali osim zemlje i zraka ništa nam više nije ni preostalo. I glavom na kopačku, ta isto uvijek pali.

Ovi mladi uzrupatori tema sve više se roje,
Pazite, jer moj je nick žarko crvene boje.

Kao, lako je pisati stihove i pjevati tercu,
lako kao što Franjo zabija u šesnaestercu.

Mom egu to nije problem, nema tu neke štete,
ali ako ne dobiju - krenite suzama na tapete.

Što sad? Strah vas je? Znoj već cijedi po ćeli?
Nije ovo posao lak, nešto ko Marco na baušteli.
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

B
Predpostavljam da ce brodic naglo uskrsnuti i zaigrati protiv nas, nema veze.. Volio bih da povedemo pa onda pred kraj da ubaci Petrovica u bilo koju kombinaciju sa jednim od Banda, Selahi, Hodza.. zivo me zanima njegov povratak.. To je igrac oko kojeg se dizao od strane kluba najveci hype (popularna rijec ovih dana) kad je dolazio ovog ljeta.. najavljivalo se pravog majstora, pa da vidimo.

Teško da će Petrovič odigrati u Varaždinu nešta konkretno uzevši u obzir da je na prijateljskoj s Triestinom izašao nakon cca. 25 minuta. Sad je li predostrožnost ili je nešta sam osjetio ne znam, ali ne djeluje spreman za više minuta u jačem tempu.

Za uvodni post sam morao kliknut like, ali ako izgubimo moramo dovesti egzorcista na ovaj podforum.

Selahi-Hodža od prve minute, malo više kontrole sredine i nadam se mirnije iznošenje lopte, samim time smislenije izgrađene napade.

A treba vidjeti kako ćemo se snaći bez dvije značajne karike individualne karike, mahom prodornih igrača koji pritom nemaju nikakvu potporu bekova. OK Čabraja će to ofenzivnije pokriti lijevo, a Smolčić standardno odraditi svoj dio desno, ali prema naprijed će to biti tužno.

#navodninavijač

M
Petrović je planski doziran, kaže on sam u intervjuu, valjda poučeni Mitrović poučkom.
Što se tiče samog otvaranja teme, kada sam se bavio sportom imao sam sitne ritualčiće prije samih nastupa bez kojih nebi bilo isto, glupo rekli bi pragmatici ali tako je bilo.
Utakmica Rijeke a kakva može biti nego kompleksna i izazovna, izazovna jer igramo bez zvjezdanih vedeta, krila koja su nas nebrojeno puta dizala u visine ali tu će se vidjet di smo, čija majka crnu vunu prede i pritom ne mislim na Momota i Jožu Obregona. Imamo dovoljno resursa da nadoknadimo nedostatak. Kompleksna jer je mnogo puta taj Vž pokazivao dobre igre upravo protiv nas,nadam se nastavku jesenje-zimskog sna za Brodića, ali i ostatak njegove ekipe.
Ponukan utakmicom mlade repke ja bih stavio Franju na desno krilo možda, ili jedno od krila a u vrh Momota ili Obreta, a ostalo standard s početka prvenstva, 4231.
Moramo krenut s pobjedama.

Definitivno Selahi Hodža, Janković lijevo, Grgic desno ako je fit, možda Momo. Fruk 10ka.

Z
Kaže Sopa na presici da imamo nekih problema sa sastavom... Index odmah u naslov stavi da imamo velikih problema sa sastavom 🤡

Inače Hodža sa Selahijem, Janković na krilu i Momo na drugom... čabraja lb i to je to

Z
Pohvale Sopiću što kada najavljuje utakmicu nikad ne govori da će biti teška utakmica... kaže izazovna i zahtjevna 💪 tako se govori...kad čujem da netko najavljuje tešku utakmicu odmah mi se s....e.... ljudi ne znaju što govore

B
Ok ali sta je nakraju sa Pjacom?! Jeli stvarno teza ozljeda opet ili lagano misic zbog kojeg propusta eventaualno varazdin?

Valjda propušta u najboljem slučaju Varaždin i Osijek.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: Bobic on 23.11.2023, 14:05Ok ali sta je nakraju sa Pjacom?! Jeli stvarno teza ozljeda opet ili lagano misic zbog kojeg propusta eventaualno varazdin?

Rekao je Sopić na presici da je list u pitanju, i da magnetska nije pokazala rupturu ali da Pjacu smeta pa s obzirom na povijest njegovih ozljeda žele to sanirati do kraja.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj