SHNL 17. kolo: Osijek - Rijeka, subota 02.12.2023., 15:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 29.11.2023, 09:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Njima je ovaj Prekodravac u prvoj, 18 godina.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Z
Quote from: vMario87 on 02.12.2023, 13:40Njima je ovaj Prekodravac u prvoj, 18 godina.

svaka čast na prezimenu. :svakacast:  Da mi netko spomene tog igrača 99% bi bio siguran da je iz Os.  ;D

Z
jači smo dosta, nema izgovora. ovi Guedes, Drambriev ili kako već pa taj mali Prekodrava to je sve ispod nas po kvaliteti daleko.  Sopa ide odma zemlja zrak u napad, raketiranje, na klupi za pojačati u napad u drugom poluvremenu nemamo nikog ( tu mislim na ozbiljnije igrače). Imamo dobre  adute za zatvoriti utakmicu sa Hodžom i Galešićem, Zekić pak očito želi suprotno, prvo umrtvtiti i onda sa Caktašom i Lovrićem u drugom poluvremenu probati  nametnuti pred kraj i zabiti. Dijametralno suprotno od nas. Sad ko će biti uspješniji.

Očekivan sastav.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Slab je ovo Osijek, kad se sjetim na što su ličili pred samo 2 godine sa Mađarom, Ivušićem, Škorićem, Barišićem, Bočkajem, Silvom, Žaperom...

Fali Hodža opet (10/11 Coppa, naivac...), ali Banda-Selahi su vrhunski ugasili Varaždin pa očekujem i danas isto protiv Fiolić-Nejašmić-Pušić sredine.

Njihova klupa je smiješno slaba. Veseli me i novi stadion pa da naši dožive ono što gosti na Rujevici doživljavaju standardno. U teoriji im ne bi trebalo smetati, a i Lege nisu hardcore, daleko je ovo od Dugopoljske epizode.

Očekujem pobjedu uz standardnih 20 udaraca prema golu, i dva gola Ivanovića. :neretljak:  :nisamja:
#navodninavijač

Na Imbexu o utakmici niti riječi  ;D . Majku im jebem da ih je nekako ugasit.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 02.12.2023, 13:49Očekivan sastav.
Slažem se a to je bilo i jednino logično.Selahi će imati potporu Bande a Fruk kao prednji vezni.Krila očekivana a za Momota i nema mjesta za sad  u prvih jedanaest jer nije ni zaslužio biti u početnom sastavu.Idemo razmontirati šarane.
Volim grad koji teče

_

M
Mislim da bi ovo mogao biti dobar teren za Momota. Kad uđe. Brza tranzicija, dobar teren. Vidjet ćemo

Toliko pratim nogomet osim Rijeke da je ovo prvi puta da gledam tekmu na tom famoznom Pampasu. Izgleda stvarno dobro ovako na TV.
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Ako može link u inbox i meni.... Sve znate!
Na dvije strane dijeli se svijet - Il' si za Rijeku ili ne!

Z

Već drugi put na centaršutu im čovjek sam ko duh, na visini peterca. Prvo mali Prekodravac koji im je ušao iz drugog plana, sad i stoper Bralić.
To je Osijek, neka se momci naviknu. Kakav god, ali batine ćeš dobit i za bod/ove ćeš morati iskrvariti.

Igra tako tako, i nisam odveć zadovoljan, nagledao sam se ovakvih utakmica iz Osijeka. Zasad nam ne polazi puno toga za rukom u igri prema naprijed, izostanak komunikacije i suradnje među ovima naprijed sad je već kroničan. S izuzetkom Fruka, jednog od rijetkih timskih igrača ove ekipe.

Selahi, Janković, jesu tu uopće?

Z
moramo bolje u drugom pol. Pol brzine bolje, čini mi se ko da nam malo fali. Sudac loš.

Sudac sudi u skladu s prebivalištem. Šteta za šansu Fruka.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍