HNL suđenje i suci

Started by Zelko Maler, 03.12.2023, 14:08

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ne razumijem koji utjecaj na suca može imati to što bi sudio kod nas i kasnije možda nama na EURU.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Zamrzio bi nas. Ili zavolio.

Inace, pitaju sve suce gdje ljetuju i u kojim drzavama su ikada bili.  :neretljak:

30.04.2024, 18:10 #32 Last Edit: 30.04.2024, 18:20 by Silvio Dante
Dakle, da rezimiramo samo. Hajduk vs Dinamo ugledni Njemac, Hajduk vs Dinamo ugledni Talijan, Rijeka vs Hajduk zamjena uglednog Rumunja, i finalno Rijeka vs Dinamo, u narodu poznata i kao utakmica svih utakmica, za široke mase poprilično anonimni Mađar.
Imaju južnjaci jednu pravu koja mi jedino pada na pamet u ovome trenu. Da se samo mačka slučajno okoti.

Koji smo svi mi skupa idioti, to nema negdje.

Tako sam i ja sebi u bradu govorio, njima ugledni suci a nama kara. Njima u polufinalu kupa stranac a nama u finalu ? 2x Bel  ;D. Skočio mi tlak, bolje da se prebacim na netflix  :).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

M
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/rijeka/hns-odlucuje-o-novom-sudackom-bossu-i-sprema-rjesenje-za-finale-kupa-evo-sto-ce-biti-sa-strancima-15457921?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR1JRWNZR4lEKUGFE4FQq0V_MUR2BrC9ojiDAFaD7JUL1bGp1ANag6DP_Ek_aem_ARKfDRSvNct5C__OrswmDfGg3-3reiYph2-5lE0-z7YGWwsF48AuKPYv9kgBuw-0AKBKVINpIgHSn5tNMLBYhZO1

Ne sviđaju mi se ovakve ljigave i podmukle teze koje potiho pokuša isfurat novinar. U smislu, suci su pogriješili u korist Rijeke ali nećemo to isticat. Orgijanje Bela protiv nas nije niko od tih smradova spomenuo. Odluke koje donosio i neujednacen kriterij također, ali fascinantno to unisono puhanje u isti rog i kreiranje narativa.
Sami protiv svih.

R
Vidiš kad se sudi kako treba siguran si cijeli život :nisamja:

H
Evo čisto da se zna sastav te komisije, sve ugledni suci s pedigreom, možda neki od njih završi i u Strasbourgu kao sudac.

Članovi Komisije nogometnih sudaca sada su: Vlado Svilokos, Ivica Modrić, Ante Vučemilović, Domagoj Vučkov, Draženko Kovačić, Edi Šunjić, Lada Rojc i Igor Pristovnik (voditelj odjela nogometnih sudaca).

M
,,Napadač je trčao vrlo brzo kad je dodirnut"

,,Branič nije bio iza nego uglavnom sa strane napadača"

,,Branič nije koristio pretjeranu silu lijevom rukom kako bi gurnuo suparnika"

Ko te jebe Toni što si brz,jel neko rekao M'Bappeu da u našoj ligi bi najebo.

K
Mbape nebi gola dao kod nas

K
Ovo ima logike:

Da za početak riješimo nešto – nikakva sudačka komisija to ne piše niti zasjeda, to je jasno svakome tko zna zbrojiti dva i dva, jasno je da je riječ o rečenicama koje piše stranac, a loše ih prevodi neka umjetna inteligencija, svaki put kad pročitamo riječ "izazov" u nekom od tih smiješnih uradaka, kojeg je umjetna inteligencija neinteligentno prevela iz engleske riječi "challenge" (što doslovno znači izazov, ali se u kontekstu nogometa koristi za ono što se u Hrvata kaže start) – jedan profesor ili jedna profesorica hrvatskog biva izbačen(a) iz raja u pakao zbog bujice psovki koje provale iz nje(ga).

U svakom slučaju, uz nebulozno objašnjenje koje kaže da igrač mora dobiti žuti za izazov koji zapravo nije ni prekršaj, dobili smo ono čime se zabavlja cijela nacija danas – otprilike da nije prekršaj ako napadač trči prebrzo.

Od kud je to? Tko je to pisao? Izvor? Pa da možemo sve pročitat?

K
Quote from: Vado Magnar on 30.04.2025, 09:07Od kud je to? Tko je to pisao? Izvor? Pa da možemo sve pročitat?

Tovari. Ne želim ih reklamirat.