SHNL 18. kolo: Rijeka - Slaven Belupo, nedjelja 10.12.2023., 17:10h

Started by Boy1da, 06.12.2023, 13:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

I
Može se reci da je branio igrače.

Meni nije jasno to pozivanje Labrovica sa strane.
A lani se gutalo i furao neki djir kao i kad dodju nevolje.

Trner je ovakav, igrači su takvi, taktika je kakva je.
Iskreno nisam niti u jednom trenutku osjetio da se ekipa ne trudi.

I onda sad značajan rez

Pozdrav svima, I tribina ovdje 🙂

Pratim od početka forum, danas nakon ovog horora prvi post... I slažem se sa većinom napisanog, s tim da je  meni osobno Dilaver već neko vrijeme mina u svlačionici, da ne govorim da svaku tekmu gledam njegovo da oprostite izdrkavanje i objašnjavanje nekom igraču... Veliki znalac, a dalo bi se nabrojati njegovih pogrešaka i posljedično golova...

Što se tiče ove sezone, žao mi je što moram reći da me ovo sve podsjeća na sezonu pod Tomićem, i ova tekma neodoljivo podsjeća na onu sa dragovoljcem.. Možda i bolje da se dogodilo sad na polusezoni, nego na kraju, ako se izvuku neke pouke, ali poučen iskustvom...

I još jedna stvar, ajmo reći da mi je sport dosta bliska stvar, tj radim u sportu... Stvar koja mene osobno najviše smeta je naš stav, tj psiha igrača, koja je povezana sa stavom uprave... Bojim se da nećemo vidjet taj pobjednički mentalitet dok se uprava ne postavi na takav način, mislim da je svima jasno na šta mislim..
I te priče, mlada momčad, dobijem psorijazu momentalno  :jbg: ... Ili jesi ili nisi, nemaš 15 god da te hormoni pucaju i pubertet..

Živili i ostali tako zanimljivi :svakacast:

Joj, sad cu zvucat ko Z7, ali sta ste tako mekani i pizdasti oko izjave odmah.

Kmeee, proziva navijace, kmeeee, supak jedan.

Pokusava zastititi ekipu, ima jos kolo do pauze pa da ne napravi harakiri prije vremena. Nije nista ruzno rekao navijacima, samo prakticki da su se igraci trudili (lmao), ali nije islo. Mogao je jedino rec "nema izgovora za ovo, isprika navijacima", ali onda riskira jos vecu kurcobolju u zadnjoj tekmi.

A vi odmah ko da je u najmanju ruku poslao u kurac gledatelje. Chill...
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

A
Pokušavam ovim brzim Metallica, Nirvana i sličnim punjačima napuniti baterije nakon današnjeg dubokog pražnjenja, ali ne ide. Hebeno ne ide...nek se srami svaki, ali baš svaki od onih koji su večeras istrčali u svetom dresu...tjedno zarađuju novce za koje nekim obiteljima trebaju mjesec ili dva i onda istrče sa ovom "bolikurčinom" pred 6K ljudi željnih pobjede....tjeraj to Miško sve u krasnu pikicu i uzmi lovu dok još nekog dreka love za njih nude...i ne zaboravi i onog orla Sopu negdje unovčiti. Europu ćemo dohvatiti i bez njih.

I ajde u njegovu obranu, u klupskoj izjavi je to bilo dosta drukčije...

Uključujući i preuzimanje krivice na kraju, odnosno čuđenje kako su igrači loše reagirali pred ovako dobrom publikom.
#navodninavijač

V
Da li je riječ o lošem danu jednostavno ili tu ima nešto više, ne znam, ali ovo uopće ne miriše na dobro.

Sredina nikakva, Selahija nema jednu tekmu a već ovakva sranja, što nisam ni u mislima zamišljao. Kako misle nadoknaditi njega nemam nikakve ideje.

Iako, meni je posebno zanimljivo kako su Mitar i Dilaver odigrali, uvjerljivo najgore izdanje koje me podsjetilo na Pavlovića prošle sezone, i obojici ističe ugovor na kraju sezone. Ne znam je li ovo nekakav bunt ili šta nakon micanja Lindona ali se iskreno nadam da je riječ o lošem danu.

Uopće neću puno o nogometu, završili smo utakmicu stoperom u napadu, desnim krilom samim na lijevoj strani, dva najbolja igrača nam nisu ni igrali ovu utakmicu, a druga dva su se vratila iza ozljeda i slave reprezentacije. Od te silne širine i kvalitete, nije puno toga se vidjelo na terenu zadnjih 10 minuta utakmice, i to brine

Usprkos tomu, ne boli me ni poraz i loša igra, bole me zvižduci i vrijeđanje, odlasci sa tribine od 80minute, boli me što smo na prvi poraz i slabo izdanje nakon 3mj reagirali kao hrpa razmaženih derišta, Rijeka je jaka kad smo svi unutra 300%, i igrači i tribine i pritisak sa svih strana. Mi prvi nismo bili pravi, danas je ovo na terenu bila čista preslika atmosfere i publike na stadionu. Bez gostujućih navijača, Belupo kojeg nemožeš ni izvrijeđati kako treba da oprostite, pola utakmice prospavali, pola vrijeđali i pucali na van neku frustraciju i pali smo apsolutno zasluženo! Belupo uzeo šta mu se pružio, ali opet vrijedi li to igrajte pederi na kraju ove polusezone? Je li to baš takav smak svijeta? Nisu preskočili letvicu koju smo im sami previsoko postavili, uz njihovu pomoć i dobre igre koje su nam i dale neko lažno samopouzdanje. Tanka je granica od igrajte pederi do ne brini se moja Rijeko, ali danas smo je promašili

Ima ova ekipa hrpu problema, ali ne podsjeća me na sezonu pod Scoriom kad smo se predali i dali Hajduku titulu, nego me podsjeća na sezonu pod Kekom sa hrpom ikseva kad smo imali najbolju ekipu a nismo napravili rezultat. Kad je trener koji je donio prvenstvo poslije radio tvrdoglavo pogreške iz kola u kolo, od igre sa tri zadnja vezna do nepreuzimanja rizika i hrpe neriješenih rezultata. Nismo uspjeli tada, ali smo napravili temelj za kontinuitet i rezultat 2 godine kasnije.

Svaku kritiku zaslužuju za poraz, ali do neke granice, kod mene je ta granica točno tu di prelazi ovaj poraz iz konteksta jedne utakmice u nešto što će obilježiti ovu ekipu i trenera za cijelu polusezonu.

MAGICA FIUME

S
Quote from: Bobic on 10.12.2023, 21:34
Quote from: SandroB on 10.12.2023, 20:55
Quote from: Fornax on 10.12.2023, 20:26
Quote from: SandroB on 10.12.2023, 20:11Kad prigovoriš navijačima, to je početak kraja.
Indiferentne izjave su početak kraja. Vidjeli smo to i s Rožmanom i s Tomićem.

Ali ovo što je Mišković izveo sa Sopićem... Srljanje s nedokazanim trenerom dok je još glava bila vruća zbog Jakirovića, to je otprilike u rangu kao kad ti pička pobjegne s drugim, a ti odmah drugi dan prvoj kurabi koja ti da napraviš dijete. To će ju naučit!

Samo se ježim ovoga što slijedi. Nadam se da se mučenje neće previše razvući pa da na kraju čupamo europske pozicije u zadnjim kolima.

Jebote, već se vidim za par godina na nekoj pivi s nekim, komentiramo "boktejebo, mi smo jednog Marka Pjacu imali u ekipi i nismo znali šta s njim"...

Sad se moram dobro ispuhati i još jednom razmisliti hoću li ovo napisati, jer uvijek nakon ovakvih misli dobijem po labrnji... Miško je diletant od 2012. Omađijao je masu naših navijača koji i danas cvrkuću "da nije bilo Miška...", "šta bismo mi bez njega". Kratko je pamćenje da je prvi predsjednik kluba bio Volpi i da smo tu ispali budale koje ne poznaju Zakon o sportu, pa smo morali mijenjati predsjednika sljedećeg dana. Postaviti Volpijevog Riječanina iz Nigerije, a Volpiju udijeliti počasnog predsjednika. Da nije bilo Miška.... koji je uletio kao predsjednik nakon Volpijeve bombe pokrivanja dugova i kupovine igrača za uzlet.

OK... kroz funkciju je rastao, demonstrirao i svoju moć, predstavljao se javnosti, postao blizak Šukeru, Mamiću, političkom svijetu i donekle business miljeu... dokazao da sličnog nema na Kvarneru. Možda ima, ali daleko od očiju javnosti. I zbog toga titulira kao jedini koji objektivno ovo može obnašati i stečeni autoritet s vremena na vrijeme negdje pokazivati. To je ono što mu priznajem; ni meni, koji ga ne simpatizira naročito, ne pada na pamet nitko iz našeg podneblja koji bi bio spreman ovoga se uhvatiti.

Ali razumijevanje nogometa... od same strukture igre, poznavanja struke, organizacije kluba, stava prema školi nogometa (svojevremeno je izjavio da bi je ukinuo?!?), senzibiliteta navijača... da ne idem u detalje; više je analfabeta nego "ima to u malom prstu".

Imao je strašnih bisera u svojoj vladavini, meni ova zadnja ne ide iz glave i jeziva mi je ("kako ću ja isplatiti igračima premije"). Neki će reći da se zajebavao... ne, nije. On stvarno tako misli. Novac prije sportskog uspjeha. On kaže gotovo u afektu za Labrovića i Pašalića, u peaku euforije "nek' Dinamo izdvoji 10 milja i nek' ih uzmu". 10 milja?!? Navijač bi rekao 50. On kaže 10 i jebe mu se što smo sutradan duplo slabiji i što s time odustajemo od titule i ne jebe ga što će ih Dinamo prodati vrlo brzo za 35.

To je kara.

Rekao sam sam sebi u proslom postu nakon ove Slavenove samarcine da necu pisati do proljeca jer eto, ispali smo iz utrke za naslov i zelim prespavati zimu, nadajuci se novoj sezoni jer eto- sad smo zavrmentirani na 3 ili 4 mjestu koje nije ni bitno...

No eto tebi cu dati zadnji odgovor-trkeljas gluposti..
Kakav sad Misko ima veze sa porazom-jer se sa 5 puta manjim budzetom hrva protiv 2 drzavna kluba? Prodat ce Labru i Pasalica u dinamo za 10 mil ako nude pa zato? To je godisnji budzet Rijeke, trebao bi ih odbiti da navijaci poput tebe budu sretni? Pa da odu nakon isteka ugovora besplatno poslije...
Love ima kolko ima, sa onim sta mu je na rasploganju napravio je vise nego dovoljno...

Nova Kantrida ako bude (iako mi nije toliko bitna) ,titula na Ruji koja je kruna naseg kluba,-donio je vise toga u 10 god na celu nego svi ostali u ostatku povijesti naseg kluba...

I da- naravno da cesto sjebao u odlukama-kao ovo brzopleto postavljanje Sope u trenutku kada nije bilo hitno i mogao je cekati sa novim trenerom...
Ali reci da je  Misko diletant moze samo diletant

Ovaj diletant koji se potpisuje svojim imenom apsolutno stoji iza svojih riječi da je diletant predsjednik kluba kad kaže "razmišljam o ukidanju škole nogometa".

Naglašavam, kad tako nešto ispali. Neću više braniti moje stavove niti obrazlagati moje riječi, ne vidim smisao. A ako želiš popiti cugu s diletantom - u svako doba, možemo popričati o sportu u bilo kojoj dimenziji, na kojoj god hoćeš razini, pa da se diletant proba približiti velikom znalcu.

I
Moj prijatelj, inače doktor psihijatrije kaže kako njegovi današnji pacijenti uglavnom pate od poremećaja poznatog kao "neostvarene životne ambicije"

Tako da, kako kaže Herr Neretljak, spustimo loptu i strikajmo!

Quote from: ispod stijena on 10.12.2023, 21:43Moj prijatelj, inače doktor psihijatrije kaže kako njegovi današnji pacijenti uglavnom pate od poremećaja poznatog kao "neostvarene životne ambicije"
Pitaj ga koliki pate od sindroma uljeza.
#degenerik

Quote from: TIR on 10.12.2023, 21:37I ajde u njegovu obranu, u klupskoj izjavi je to bilo dosta drukčije...

Uključujući i preuzimanje krivice na kraju, odnosno čuđenje kako su igrači loše reagirali pred ovako dobrom publikom.

Ne slažem se.

"Ajde da pred ovakvom publikom bar napravimo 4 starta za 2 crvena kartona pa ti niko niš ne može reć."

Šta to uopće znači? Da fauliramo igrače bez lopte? Da iskazujemo nemoć tako šta ćemo se svađat s protivničkim igračima koji su nas na fer i korektan način iskažnjavali i utrpali nam 4 komada?
Ja sam jedan od rijetkih na ovom forumu koji još nije ništa loše napiso o Sopiću osim za medijske istupe, ali danas sam izgubio 90% povjerenja u njega, a ni ove izjave mu ne idu u prilog. Prvo sam sebe kontrira ono u vezi ulaznica i ko šta smije vikat, pa sad ove nebuloze da smo trebali bar dobit 2 crvena kartona i s time "publici pokazat da je bilo želje i htijenja".

U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

A
Quote from: TIR on 10.12.2023, 21:37I ajde u njegovu obranu, u klupskoj izjavi je to bilo dosta drukčije...

Sorry Tir. Ne postoji opravdanje za ovo večeras. Sramotno loša priprema utakmice i kasnije vođenje, shodno tome sramotno loš pristup ama baš do jednog koji je večeras istrčao. Nisam sklon vjerovati u bojkot zbog Selahija, ali je indikativan onaj ironični smješak Mitrovića kada smo dobili prvi gol. Meni osobno je baš to predstavilo "bolikurčinu" cijele ekipe i enormno podcijenjivanje protivnika, nevezano uz Selahija. Večeras su me podsjetili na "slavne dane" Vrančića, Pavlovića i inih lani, koji su očekivali da pobjeda dolazi samo zato jer su se eto oni pojavili na terenu. E pa, ne dolazi pobjeda samo tako...a za tu k****vu pripremu kriv je jedino i isključivo Sopić. I pri tome me uopće ne zanima njegovo čuđenje i preuzimanje krivice. Danas su izgledali tragično loše i nema opravdanja za to. Jednostavno nema. Sopić nije trener za Rijeku kao što i to dobar dio igrača nije...natrag na bauštelu sa njima, natrag po bolnicama i natrag po azijatskim državama i inim sličnim destinacijama. Četvrto mjesto ili eventualno treće možemo dosegnuti i sa povratnicima iz Orijenta i ostalih klubova gdje imamo svoje na posudbama...vozi Miško i pokupi pare u siječnju, ovi su, kako se čini, na gornjem limitu.

Meni je drago što su tribine pukle na kraju jer meni nije svejedno i neću nikad progutati domaći poraz 2-4 kao "još jednu utakmicu". Pogotovo kad si na -7, a imaš dvije domaće utakmice protiv dva davljenika: i sjebeš protiv tog jednog, koji je sastavio momčad od tvoja dva otpatka, a nadigrao te u sredini. I opet si pružio nepovezanu utakmicu s očajnih 60 minuta: sve nakon 10. min do tamo gola za 0:3 je bio kaos kaos, a nakon tog gola to ni nije bio nogomet. I mogu shvatit da su golovi iz individualnih grešaka: jebiga dogodi se. OK malo mi smrdi što te greške rade dva stopera kojima isto tako ističe ugovor kojeg još nisu produljili pa dozvoli da mi se upali lampica...

Ali ništa od toga mi nije za podnijeti sjedećki jer igrat će se i sutra nogomet. Hoće, ali raja je došla na 2-3 stupnja, nije bila na razini navijanja kao inače priznajem, ali ti si sjebao na terenu. Nit si vikao na suca, nit si pokazao neku posebnu agresivu tj. da ti je stalo dok protivnik ušutkava navijače, dok se povlače i razvlače po terenu, a sjebao je i trener štošta. Ali plaćen si za to na terenu, izvoli onda bit muško i prihvatit da će te netko zviždati kad odigraš slabo, kakve god probleme imao.

Ja se ne mogu pojavit na poslu, širit rukama kad me kolega pita dal sam napravio svoje zadatke, zaspat u par navrata da se sruši dizalica, stalaža, pokvari motor, padne sustav ili kojagod je profesija u pitanju, i opet mi na kraju mjeseca mrtvo-hladno sjedne 10-15 tisuća eura. Ne ide to tako.

Ova Rijeka nije stvarana da bude šampionska i to se već neko vrijeme vidi. Vjerujem i dalje da možemo biti u vrhu do kraja, ali u nekom trenutku će isplivati na površinu da su tu rekovalescent Pjaca na kojeg ode previše pažnje bez učinka, dojučerašnji igrači i 3. i 4. njemačke, da ti s klupe ulazi Grgić, rezerva tog istog Slavena, bla bla bla. Sklapana je borbeno, možemo reć da smo poletjeli na valu dobrih rezultata, ali taman da je prvi poraz, ne želim pljeskati nakon ovakve večeri nikome, i želim izviždati jer su to i zaslužili. Kao što ću im opet zapljeskati na sljedeću pobjedu, nema tu crno-bijelo, da jučer svi valjaju, a danas su svi 2. liga. Zato ne bi stvarao neku famu oko zviždanja tribina.
#navodninavijač

O
Quote from: Bobic on 10.12.2023, 19:48Nitko ne bojkotira Soppu, nego jednostavno to je njegov maksimum...bilo je dosad nakon svih kikseva " bar ne gubimo, doma pobjeda, gosti nerijeseno" ...sa 20 udaraca izvukli bi jedva remi prije..sad nismo ni pucali...sad i to palo u vodu, dobiti doma 4 gola od belupa moze samo redikulska ekipa, a to smo ocito mi...
Uglavnom, protiv nikad jadnijih dinama i hadjuka mi sa po mom misljenju i kvalitenijim kadrom od njih, bacamo rucnik uoci zimske stanke...

Meni kantrida nis ne znaci ako cemo opet biti iza gnjk ili adjuka, vise mi znaci trofej na rujevici nego sto sezona borbe za ostanak na kantridi...

Slazem se, Sopa moze ic ca, ali pravog trenera treba i platit. Je tako?

Popratit cu naravno na stadionu utakmicu sa rudesom, no nemam volje do proljeca vise pisati na forumu jer sezona je propala, nebitan je i prijelazni rok u ovom trenu...
Sopa moze lagano ca i nek dovedemo nekoga za pripremati se za iducu sezonu

Quote from: TIR on 10.12.2023, 22:06neću nikad progutati domaći poraz 2-4 kao "još jednu utakmicu".
Kad smo zadnji put popili toliko golova doma od nekoga tko nije Dinamo?

#degenerik